+1926V-olakiotis έγραψε:Έκλαψα με τον κυρ Λάμπη τον Κουιρουκίδη και τον μικρό αδερφό του Μπακόλα...
Με όσους δεν είναι εδώ απόψε, Ολιβάρες ακούς;
Βραδιά απόλυτα ΠΑΟΚ, γαμάτη!
Τι να περιγραψειε από τον ποταμό των συναισθημάτων;
ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS
- sourmenetes
- Moderator
Ρε φιλε ποιος εισαι;;618;;Maxmad έγραψε:συνφανταρε του 618 καπου εκει κοντα δακρυζαμε και εμεις...
μαζι με τους υπολοιπους...
Πλατη;;
- sourmenetes
- Moderator
Οταν ο καθενας κανει σωστα τη δουλεια του,ετσι γινεται.και οταν βεβαια υπαρχει οικον.δυνατοτηταNikos 74 έγραψε:Ωραία βραδιά. Γέμισε η ψυχή μας με μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Το σοκ ήταν η διοργάνωση της φιεστας. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα και ένιωθα. Ήταν κάτι τόσο καλοδουλεμένο που ήταν απίστευτο το αποτέλεσμα. Το επίπεδο ανεβαίνει σε όλους τους τομείς και αυτή η υπερπαραγωγή ήταν επίδειξη δύναμης προς πάσα κατεύθυνση.
Ο σύλλογος περνάει σε επαγγελματικά επίπεδα.ετσι θα συνεχίσει κόντρα σε λαμόγια που τα περισσότερα έπρεπε να είναι φυλακή...
Το πιο άρχι...το πρωτάθλημα στην ιστορία...
Τίμιο και καθαρό σαν τους ΠΑΟΚτσηδες
Το πιο άρχι...το πρωτάθλημα στην ιστορία...
Τίμιο και καθαρό σαν τους ΠΑΟΚτσηδες
καλημέρα πρωταθλητές μου
σκουπίζουμε τα μάτια ακόμα, που βρέθηκε τόσο δάκρυ. Μέχρι το Μ. Παλλάς το πήγαμε το λεωφορείο χθες να το βάλουμε για ύπνο.
ΠΑΟΚ
σκουπίζουμε τα μάτια ακόμα, που βρέθηκε τόσο δάκρυ. Μέχρι το Μ. Παλλάς το πήγαμε το λεωφορείο χθες να το βάλουμε για ύπνο.
ΠΑΟΚ
Αξέχαστο παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε ομάδα, κόσμο, προπονητή, πρόεδρο. Όλοι μια γροθιά! Τεράστια περιφάνεια για τον δικό μας ΠΑΟΚ, που είναι χαραγμένος βαθιά στην ψυχή μας και μας έχει διαμορφώσει και ως ένα βαθμό την προσωπικότητά μας.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ! Το λέω και ακόμη δεν το πιστεύω...
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ! Το λέω και ακόμη δεν το πιστεύω...
- falconakis
Το 76 ήμουν ένας πιτσιρικά στην αγκαλιά του πατέρα μου στην 5, το 85 ένας τρελος που γύρναγε με κασκόλ και σημαία του ΠΑΟΚ στα λιοντάρια, και ο θεός βοήθησε να πανηγυρίσω το 3o αγκαλιά με την κοράκλα μου!!! Ελπίζω αυτή να πανηγυρίσει από δω και πέρα διπλάσιους τίτλους από όσους είδα εγώ να μας κλέβουν εδώ και 50 χρόνια!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος falconakis την Δευ 22 Απρ 2019, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσο περνάνε οι ώρες τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ τι ζήσαμε χθες. Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση σε πολλές στιγμές (ειδικά της φανταστικής τελετής της φιέστας) ένιωθα κι εγώ περισσότερο αμηχανία παρά χαρά, όπως ανέφεραν αρκετά αδέρφια προηγουμένως, παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ μας είναι κάτι πολύ πολύ μεγαλύτερο από την κατάκτηση τίτλων. Αυτό που μου έμεινε περισσότερο χθες ήταν η εικόνα της Τούμπας μας. Τόσο από την άποψη του αδιαχώρητου που συνέβαινε στις κερκίδες όσο και από τα φώτα το βράδυ που την έκαναν ακόμα πιο όμορφη απ' όσο είναι έτσι κι αλλιώς στα μάτια μου. Και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος για το επόμενο στολίδι της Τούμπας που διακρίνεται πλέον στον ορίζοντα...
Και μετά από αυτό φύγαμε από το γήπεδο...
Το βάζω σαν επίλογο μαζί με το κλασικό, αγαπώ Σακχοβ
Υγ 4 από 85 μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ γεννούσε οπαδούς, χωρίς τίτλους... Γατάκια πεθάνατε και δεν το ξέρετε. Μόνο ΠΑΟΚ!
https://www.instagram.com/p/Bwh5oA5Ba7q ... hlihta5m5c
SM-G965F
Το βάζω σαν επίλογο μαζί με το κλασικό, αγαπώ Σακχοβ
Υγ 4 από 85 μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ γεννούσε οπαδούς, χωρίς τίτλους... Γατάκια πεθάνατε και δεν το ξέρετε. Μόνο ΠΑΟΚ!
https://www.instagram.com/p/Bwh5oA5Ba7q ... hlihta5m5c
SM-G965F
- PAOK_Antarctica
Εμένα πάντως μου άνοιξε η όρεξη χθες.
Θέλω το κύπελλο σαν τρελός τώρα
Θέλω το κύπελλο σαν τρελός τώρα
Πλατη, 618 ΜΚΤΠ, 2010...sourmenetes έγραψε:Ρε φιλε ποιος εισαι;;618;;Maxmad έγραψε:συνφανταρε του 618 καπου εκει κοντα δακρυζαμε και εμεις...
Πλατη;;
Τοσα χρονια το λεγαμε... να που ηρθε η ωρα...

το '76, στις 3 Μαΐου γεννήθηκα.
Το '85, Τετάρτη Δημοτικού, μόλις είχα αρχίσει να καταλαβαίνω από ΠΑΟΚ και κάθε Δευτέρα τρέχαμε χαρούμενα παιδάκια που ''ο ΠΑΟΚ κέρδισε και εχθές και θα βγει πρώτος''.
Εχθές ρε, στα 43 μου, έκλαψα. Όχι για τα 34 χρόνια που πέρασα άτιτλος.
Μπορεί να μην κέρδιζα τίτλους, αλλά δεν έχανα ρε φίλε.
Εχθές, έκλαψα και όλους εμάς που περιμέναμε τόσα χρόνια, να έρθει η δική μας σειρά.
Και ήρθε.
Και είναι δικιά μας. Πανάξια και παντελονάτη.
Ντροπή και αηδία, για όσους θλιμμένους στην γιορτή μας.
Το '85, Τετάρτη Δημοτικού, μόλις είχα αρχίσει να καταλαβαίνω από ΠΑΟΚ και κάθε Δευτέρα τρέχαμε χαρούμενα παιδάκια που ''ο ΠΑΟΚ κέρδισε και εχθές και θα βγει πρώτος''.
Εχθές ρε, στα 43 μου, έκλαψα. Όχι για τα 34 χρόνια που πέρασα άτιτλος.
Μπορεί να μην κέρδιζα τίτλους, αλλά δεν έχανα ρε φίλε.
Εχθές, έκλαψα και όλους εμάς που περιμέναμε τόσα χρόνια, να έρθει η δική μας σειρά.
Και ήρθε.
Και είναι δικιά μας. Πανάξια και παντελονάτη.
Ντροπή και αηδία, για όσους θλιμμένους στην γιορτή μας.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος εισαι μωρε??Μη μου βγαζεις την πιστη!!Maxmad έγραψε:Πλατη, 618 ΜΚΤΠ, 2010...sourmenetes έγραψε:Ρε φιλε ποιος εισαι;;618;;Maxmad έγραψε:συνφανταρε του 618 καπου εκει κοντα δακρυζαμε και εμεις...
Πλατη;;
Τοσα χρονια το λεγαμε... να που ηρθε η ωρα...

ημασταν μαζι???τι λοχο??
Εγω ημουν στον πρωτο αλλα ηξερα ολο το στρατοπεδο γιατι ημουν ο μαγειρας!! χαχαχα!!