ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
7sins

Re: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS

Δημοσίευση από 7sins »

Σιγουρα απο αυριο θα υπάρχει στο ΠΑΟΚ τβ. Αδυνατον να μην υπάρχει
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Έχασα τη φάση που γράφει ΠΑΟΚ στον ουρανο
Δυο φορες το έδειξε και το έχασα
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

o σακχοβ δεν ηταν που δεν ηξερε αγγλικα γρι οταν ηρθε?? τωρα μιλαει μια χαρα...
επαγγελματιας σε ολα ρε τρελε. εδω να μεινεις.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

34 χρόνια ήταν πάρα πολλά . . .
Φιέστα σε στυλ ΝΒΑ και ευρωπαικών μεγάλων club. Φανταστικό ! !
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Όσοι ήμασταν μέσα στο γήπεδο
Όσοι ήταν έξω από το γήπεδο
Όσοι ήταν κάπου αλλού και έβλεπαν την απονομή σε όλον τον πλανήτη

Είμαστε πια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Έκλαψα ρε μ@λ@κες, έκλαψα
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

3 φορές με πήραν τα ζουμιά και με κοιτούσε ο μικρός μου με απορία...
Τι βραδιά και αυτή... Τι απονομή... Μπράβο ππυ δεν ξεχνάμε το παρελθόν μας. Ήταν φοβερή ιδέα να μπουν δεξιά αριστερά και στη μέση οι σημερινοί Πρωταθλητές...Σας ευχαριστώ ρε αδέρφια για το σημερινό...Πόσο κρίμα για τα αδέρφια που έφυγαν πριν 1-2 χρονια και το έζησαν στο τσακ...Κρίμα για όλους όσους έφυγαν και δεν είναι εδώ κοντά μας...
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Δεν ειδα τιποτα μετα τη ληξη. Δεν αντεχα αλλο. Βγηκα εξω, κι αρχισα να περπαταω μονος μου με ενα χαζο χαμογελο ζωγραφισμενο στη φατσα μου και τραγουδωντας συνθηματα. 34 χρονια ηταν παρα πολλα......ηπια 2-3 ποτακια καπακι και ηρεμησα καπως. Αν και νομθζω θα εμαι στην τσιτα για πολλες μερες ακομα............

Οποτε.....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΑΚΑΛΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΡΧΕΙΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΣΥΝ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΠΥΡΓΟ . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΑΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ :D :D ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΩΣ. ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 2..3 ΜΕΡΗ :D ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.
Εννοειται το θελω σε αψογη ποιοτητα...αυτο θα μεινει στα αρχεια ολων μας.

Αρα, γιορταζουμε κι απο αυριο δουλεια. Εεε, φανταστικοι αδερφοι μου;;;;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Λίγο εξωγήινος νιώθω σήμερα.
Καμία συγκίνηση , χαρά με το σταγονόμετρο .
Ίσως επειδή ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όλη τη χρονιά και φαινόταν ότι θα είναι η χρονιά μας, ίσως η σιγουριά που είχα για την ομάδα. Σιγουριά που με έκανε να μαλώσω και να αρπαχτώ και με πολύ κόσμο εδώ μέσα .

Το συναίσθημα που με κατακλύζει είναι η ανυπομονησία για να ξαναπαίξουμε , η ανυπομονησία για να συνεχίσει αυτή η ομάδα να διακρίνεται. Κύπελλο , προετοιμασία νέας χρονιάς , καλοκαίρι μεταγραφές κλπ. Θα έρθουν και στραβές βέβαια , αλλά δε χορταίνω να τη βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται.

Σαν να μου έχει κάνει κάποιος δώρο ένα σουπερκαρ κι αντί να το βλέπω να το χαζεύω , θέλω να το βάζω κάθε μέρες σε πίστες και αγώνες για να κερδίζω τρόπαια.

Άντε να περάσουμε τη Τριπολιτσά και να αρχίσουμε να ζεσταίνουμε λάδια για το τελικό.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μαγικά [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190421/50a200392c444e32d365edb0d886f5af.jpg[/img][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190421/1a9352395028af17d19a73cfc8aa000a.jpg[/img][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190421/b193a9dace8641d2dc0d79da505d5e77.jpg[/img][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190421/3ef54d2cf5a707004fafd5f06d523ab8.jpg[/img]

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

giapas έγραψε:Λίγο εξωγήινος νιώθω σήμερα.
Καμία συγκίνηση , χαρά με το σταγονόμετρο .
Ίσως επειδή ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όλη τη χρονιά και φαινόταν ότι θα είναι η χρονιά μας, ίσως η σιγουριά που είχα για την ομάδα. Σιγουριά που με έκανε να μαλώσω και να αρπαχτώ και με πολύ κόσμο εδώ μέσα .

Το συναίσθημα που με κατακλύζει είναι η ανυπομονησία για να ξαναπαίξουμε , η ανυπομονησία για να συνεχίσει αυτή η ομάδα να διακρίνεται. Κύπελλο , προετοιμασία νέας χρονιάς , καλοκαίρι μεταγραφές κλπ. Θα έρθουν και στραβές βέβαια , αλλά δε χορταίνω να τη βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται.

Σαν να μου έχει κάνει κάποιος δώρο ένα σουπερκαρ κι αντί να το βλέπω να το χαζεύω , θέλω να το βάζω κάθε μέρες σε πίστες και αγώνες για να κερδίζω τρόπαια.

Άντε να περάσουμε τη Τριπολιτσά και να αρχίσουμε να ζεσταίνουμε λάδια για το τελικό.
Σε κατανοώ πλήρως. Είναι τέτοια η δύναμη αυτής της ομάδας που, από τη στιγμή που ΔΕΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕ μετά τις περσινές ΑΛΗΤΕΙΕΣ, ήταν νομοτελειακό ότι θα το κατακτούσε φέτος. Κι από τη στιγμή που έγινε η αρχή δεν υπάρχει δρόμος προς τα πίσω. Από αύριο, όπως είπε κι ο εκ των βασικών συντελεστών του ΠΑΟΚ, που βλέπουμε από πέρυσι, Λουτσέσκου, εστιάζουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δεν ένιωσα χαρά σήμερα. Έντονη συναισθηματική φόρτιση και συγκίνηση θα το περιέγραφα, μάλλον λίγο αποτυχημένα.

Απόψε, στη φιέστα του πρωταθλήματος, κατάλαβα γιατί ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται τους τίτλους. Το μεγαλείο της ομάδας ποτέ δεν ήταν στις εφήμερες επιτυχίες. Για να μην παρεξηγηθώ, είναι ακραία γκάβλα η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο στη φιέστα, αποτυπώθηκε ο ρομαντισμός, η αγνή αγάπη, ο σεβασμός και αξίες που προσωπικά με έκαναν να λατρεύω παθολογικά αυτή την ομάδα.

Οπότε, δε θα πω "άντε του χρόνου να το ξαναπάρουμε". Δεν περιμένω αυτό. Περιμένω να χειροκροτήσω ένα πιτσιρίκι από τις ακαδημίες που κάνει ντεμπούτο, να πανηγυρίσω αγκαλιά με γνωστούς-αγνώστους στην 4, να φωνάξω ένα σύνθημα για όσους έφυγαν, να ξαναδω ένα ματς με τον πατέρα μου.

Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι στιγμές, καθημερινότητα, αντίληψη και νοοτροπία. Όπως είπε και ο Ιβάν, στον ΠΑΟΚ βρίσκουμε τον εαυτό μας.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Έκλαψα με τον κυρ Λάμπη τον Κουιρουκίδη και τον μικρό αδερφό του Μπακόλα...

Με όσους δεν είναι εδώ απόψε, Ολιβάρες ακούς;

Βραδιά απόλυτα ΠΑΟΚ, γαμάτη!

Τι να περιγραψειε από τον ποταμό των συναισθημάτων;

ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΩΩΩχ αυτό με τον Ολιβάρες δεν έπρεπε να το διαβάσω τώρα.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Που είναι ρε παιδιά το λεωφορείο;
Εδώ στο Λευκό Πύργο τα έχουμε φτύσει
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Παρακολουθεί κανείς λάιβ από κάπου; το σδνα το σταμάτησε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”