ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS
Στο λεωφορείο απο Ζάκυνθο για Αθήνα. Αύριο πρωί ξεκινάμε με κτελ για σαλονικα.... Μαγικές στιγμές...
- ΑποστόληςΑ
Η αποστολή του Λεβαδειακού:
Μπάγιτς, Μπαλαούρου, Τσαμπούρης, Ανγκουά, Λιάγκας, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Όμο, Στανόγιεβιτς, Νανγκίς, Σαβαντογκό, Χατζηλάμπρος, Νίκας, Αντιλέχου, Μέλεγκ, Ρεκβιασβίλι, Ζησόπουλος, Γιακουμάκης.
Μπάγιτς, Μπαλαούρου, Τσαμπούρης, Ανγκουά, Λιάγκας, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Όμο, Στανόγιεβιτς, Νανγκίς, Σαβαντογκό, Χατζηλάμπρος, Νίκας, Αντιλέχου, Μέλεγκ, Ρεκβιασβίλι, Ζησόπουλος, Γιακουμάκης.
Πολλά έχουν ειπωθεί για τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις έφερε το Ίντερνετ στις ζωές μας, αλλά μόνο και μόνο που έχω τη δυνατότητα, όντας γεννημένος στις αρχές των '90ς, να πανηγυρίσω το πρώτο Πρωτάθλημα της ομαδάρας μας παρέα, έστω και διαδικτυακά, με ανθρώπους που βρίσκονται εκατοντάδες ή και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ή έχουν αναμνήσεις από τον πρώτο μας τίτλο το 1976...είναι τρομερό συναίσθημα.
Ανοίγει το μυαλό σου ρε παιδί μου και μπαίνουν όλα in perspective.
Να είστε καλά, αδέρφια, είτε βρίσκεστε στον Καναδά είτε ήρθατε από Βέλγια και δεν έχετε εισιτήριο, είτε είστε πιτσιρίκια είτε δρομολογούνται δισέγγονα, αύριο είμαστε ένα. Αύριο, αν όλα πάνε καλώς, θα ζήσουμε όλοι κάτι τόσο ίδιο και τόσο διαφορετικό ταυτόχρονα. Όλοι μαζί και μόνοι μας ξεχωριστά.

Ανοίγει το μυαλό σου ρε παιδί μου και μπαίνουν όλα in perspective.
Να είστε καλά, αδέρφια, είτε βρίσκεστε στον Καναδά είτε ήρθατε από Βέλγια και δεν έχετε εισιτήριο, είτε είστε πιτσιρίκια είτε δρομολογούνται δισέγγονα, αύριο είμαστε ένα. Αύριο, αν όλα πάνε καλώς, θα ζήσουμε όλοι κάτι τόσο ίδιο και τόσο διαφορετικό ταυτόχρονα. Όλοι μαζί και μόνοι μας ξεχωριστά.

- PAOK_Antarctica
2.30 δε θα είμαι καλά καλά θεσσαλονίκηnikzak έγραψε:Μήπως να συναντηθούμε πιο νωρίς κατά τις 2.30 με 3 κοντά στο γήπεδο κάπου ωστε να μπούμε 4 τούμπα.
Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μην ανησυχείς. Είναι μόνο η αρχήMaxmad έγραψε:για αυριο θα μεινει τιποτα??!

Ωραία.
ΜΙας και είστε όλοι τρελαμένοι και τι ωραία τι καλά, δεν υπόσχεστε και κάτι για αυριο;
Όταν θα αρχίσουν τα συνθήματα, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕ ΤΑ.
ΜΗ ΒΑΡΙΕΣΤΕ
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ.
ΜΙας και είστε όλοι τρελαμένοι και τι ωραία τι καλά, δεν υπόσχεστε και κάτι για αυριο;
Όταν θα αρχίσουν τα συνθήματα, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕ ΤΑ.
ΜΗ ΒΑΡΙΕΣΤΕ
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ.
-