ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν είπε τίποτα τόσο προσβλητικό ο φίλος για να του γίνει επίθεση,απέξω είπε θα είναι.
Αυτό το γαβρί δεν σε τιμάει που το γράφεις.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Άσε μας κι εσύ ρε που δεν το έχουμε πάρει. Ξενέρωμα, ε ξενέρωμα :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
klainmein

obanebane έγραψε:Δεν είπε τίποτα τόσο προσβλητικό ο φίλος για να του γίνει επίθεση,απέξω είπε θα είναι.

Gabri17 είναι το nickname του, πειράζει να τον πειράξω για αυτό;
Τέσπα, τρολάρισμα ήταν αυτό, ζητάω συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε ο Γαβριήλ.(Από εκεί λογικά το Gabri)
Κι εγώ στεναχωριέμαι που δεν πήγα, αλλά αν κάποιος βρήκε εισιτήριο και ας πάει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη ζωή του στην Τούμπα, δε θα του πει κανείς: "Εντάξει δεν έχεις ξαναπτήσει στην Τούμπα, δεν έχεις δικαίωμα να φας το εισιτήριο από έναν που έχει πάει παντού με τον ΠΑΟΚ".
Δεν είναι έτσι παιδιά. Συγγνώμη. Κι εγώ 20 με 30 πήγαινα συνέχεια, τώρα πια κουράστηκα να ρουφάω χασις στην 4, κουράστηκα να κάνω μία ώρα να μπω στο γήπεδο, κουράστηκα να μαλώνω με τον μαλάκα συνταξιούχο που γκρινιάζει από το 1 μέχρι το 90 στην 7. Με το καλό να γίνει το νέο γήπεδο να μπορώ να πηγαίνω με όλη την οικογένειά μου, σε ανθρώπινες συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Νεα Τουμπα με τουλαχιστον 40.000 θεσεις.Ο ΠΑΟΚ μεγαλωνει αγωνιστικα και μας χωραει ΟΛΟΥΣ.
Και τις γουνες
Και τα φυτα
Και τα πετσια
Και τους γκρινιαρηδες
Και τους κομμητες
Και τους σελφακηδες
Και τους χιλιομετροφαγους
ΟΛΟΥΣ

:pano: :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris την Πέμ 18 Απρ 2019, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gabri17

Δημοσίευση από Gabri17 »

Πρωτα απο ολα δεν ειπα οτι ειμαι πετσι...παει αυτο
Δευτερον δεν ειπα οτι ο αλλος με το παιδι που δεν μπορεσε να παει ειναι γουνα....παει κι αυτο
Τριτον. Οι συνδεσμοι (μιλαω για τον Πανελληνιο ή τους συνδεσμους εκτος Θεσ/νικης) στα περισσοτερα παιχνιδια (οπως και περσι στον τελικο ας πουμε) δυο-τρεις μερες βγαζουν ανακοινωσεις για τα εισιτηρια που θα εχουν και τις ημερες που μπορει να παει καποιος να παρει (ΧΩΡΙΣ να ειναι υποχρεωτικο να εισαι μελος τους)
Στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνιδι υπαρχει ακρα του ταφου σιωπη....καμια ανακοινωση απο κανεναν περιφεριακο συνδεσμο...Γιατι?
Θεωρω πως ειτε δεν πηραν εισιτηρια γιατι η ΠΑΕ τα εδωσε οπου ηθελε (που σημαινει οτι στο ιντερνετ δεν βγηκαν 7000 αλλα καμια 1000αρα) Ή πηραν εισιτηρια και τα δινουν αυτοι οπου θελουν.
Αλλιως αν ηταν εξηγημενη η ΠΑΕ επρεπε να λεει ποσα εισιτηρια θα διατεθουν στο ιντερνετ και οχι απλα αοριστα να λεει στις 9 το πρωι θα ανοιξουμε.

Αυτο λεω και πεσατε ολοι να με φατε....τελοσπαντων, ας παρουμε πρωταθλημα και ας ειμαστε και απ'εξω. Εμεις εκει θα ειμαστε για τον ΠΑΟΚ οσο ζουμε, ειτε μεσα ειτε εξω.
Gabri17

Δημοσίευση από Gabri17 »

klainmein έγραψε:
obanebane έγραψε:Δεν είπε τίποτα τόσο προσβλητικό ο φίλος για να του γίνει επίθεση,απέξω είπε θα είναι.

Gabri17 είναι το nickname του, πειράζει να τον πειράξω για αυτό;
Τέσπα, τρολάρισμα ήταν αυτό, ζητάω συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε ο Γαβριήλ.(Από εκεί λογικά το Gabri)
Κι εγώ στεναχωριέμαι που δεν πήγα, αλλά αν κάποιος βρήκε εισιτήριο και ας πάει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη ζωή του στην Τούμπα, δε θα του πει κανείς: "Εντάξει δεν έχεις ξαναπτήσει στην Τούμπα, δεν έχεις δικαίωμα να φας το εισιτήριο από έναν που έχει πάει παντού με τον ΠΑΟΚ".
Δεν είναι έτσι παιδιά. Συγγνώμη. Κι εγώ 20 με 30 πήγαινα συνέχεια, τώρα πια κουράστηκα να ρουφάω χασις στην 4, κουράστηκα να κάνω μία ώρα να μπω στο γήπεδο, κουράστηκα να μαλώνω με τον μαλάκα συνταξιούχο που γκρινιάζει από το 1 μέχρι το 90 στην 7. Με το καλό να γίνει το νέο γήπεδο να μπορώ να πηγαίνω με όλη την οικογένειά μου, σε ανθρώπινες συνθήκες.
Οπως θα δεις στην απαντηση μου δεν το σχολιασα καν το "αστειακι" για το ονομα....εχω ακουσει πολυ χειροτερα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ετοιμαζονται μεγαλα πραγματα για την κυριακη!!!
klainmein

Gabri17 έγραψε:Πρωτα απο ολα δεν ειπα οτι ειμαι πετσι...παει αυτο
Δευτερον δεν ειπα οτι ο αλλος με το παιδι που δεν μπορεσε να παει ειναι γουνα....παει κι αυτο
Τριτον. Οι συνδεσμοι (μιλαω για τον Πανελληνιο ή τους συνδεσμους εκτος Θεσ/νικης) στα περισσοτερα παιχνιδια (οπως και περσι στον τελικο ας πουμε) δυο-τρεις μερες βγαζουν ανακοινωσεις για τα εισιτηρια που θα εχουν και τις ημερες που μπορει να παει καποιος να παρει (ΧΩΡΙΣ να ειναι υποχρεωτικο να εισαι μελος τους)
Στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνιδι υπαρχει ακρα του ταφου σιωπη....καμια ανακοινωση απο κανεναν περιφεριακο συνδεσμο...Γιατι?
Θεωρω πως ειτε δεν πηραν εισιτηρια γιατι η ΠΑΕ τα εδωσε οπου ηθελε (που σημαινει οτι στο ιντερνετ δεν βγηκαν 7000 αλλα καμια 1000αρα) Ή πηραν εισιτηρια και τα δινουν αυτοι οπου θελουν.
Αλλιως αν ηταν εξηγημενη η ΠΑΕ επρεπε να λεει ποσα εισιτηρια θα διατεθουν στο ιντερνετ και οχι απλα αοριστα να λεει στις 9 το πρωι θα ανοιξουμε.

Αυτο λεω και πεσατε ολοι να με φατε....τελοσπαντων, ας παρουμε πρωταθλημα και ας ειμαστε και απ'εξω. Εμεις εκει θα ειμαστε για τον ΠΑΟΚ οσο ζουμε, ειτε μεσα ειτε εξω.
Έλα φίλος, όλα οκ δεκτά όσα λες. Ήμουν κι εγώ υπερβολικός γιατί όλοι όσοι δε θα καταφέρουμε να πάμε, έχουμε στεναχώρια και μας βγαίνει σε αντίδραση. Η υπέρμετρη χαρά για το πρωτάθλημα και η ανυπομονησία να έρθει η Κυριακή είναι πιο σημαντικά από όλα! 21 Απριλίου, ίδια μέρα με τους γελοίους δικτάτορες το 67, ίδια μέρα ξεκινάει μία άλλη δικτατορία, μία δικτατορία που ΑΓΑΠΑΕΙ ο κόσμος μας και τρέμουν οι αλλόθρησκοι, ξεκινάει η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Πέμ 18 Απρ 2019, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

vavasi έγραψε:Καλημέρα , έγω ξύπνησα απο 07.00 και μπήκα στο site για να μπω στην ουρά queue it , μόλις μου ήρθε ειδοποίηση στο mail για να μπω στις 08.55 μου έβγαζε καμία διαθέσιμη παράσταση , έμεινα εκεί με refresh εως και 09.15 και δεν άλλαξε κάτι , μετά στις 09.15 μου έβγαλε να μπώ σε νεα σειρα ... :evil: :redcard:
Μια από τα ίδια στις 12:05 με έβαλε για να μου πει πως δεν υπάρχει εισιτήριο. Εγώ θα ανέβω και αν δεν μπορέσω να μπω θα είμαι εκεί έξω. ΠΑΟΚΑΡΑ

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μια λύση θα ήταν το κεκλεισμένων των θυρών . :D
Gabri17

Δημοσίευση από Gabri17 »

klainmein έγραψε:
Gabri17 έγραψε:Πρωτα απο ολα δεν ειπα οτι ειμαι πετσι...παει αυτο

Έλα φίλος, όλα οκ δεκτά όσα λες. Ήμουν κι εγώ υπερβολικός γιατί όλοι όσοι δε θα καταφέρουμε να πάμε, έχουμε στεναχώρια και μας βγαίνει σε αντίδραση. Η υπέρμετρη χαρά για το πρωτάθλημα και η ανυπομονησία να έρθει η Κυριακή είναι πιο σημαντικά από όλα! 21 Απριλίου, ίδια μέρα με τους γελοίους δικτάτορες το 67, ίδια μέρα ξεκινάει μία άλλη δικτατορία, μία δικτατορία που ΑΓΑΠΑΕΙ ο κόσμος μας και τρέμουν οι αλλόθρησκοι, ξεκινάει η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.! :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ναι ρε κανενα προβλημα....εχω τον νταλκα που δεν βρηκα εισιτηριο, εχω και κατι μαλακες βαζελους και γαβρους στη δουλεια που με εχουν πριξει με τα "αν πεταχτει καμια φωτοβολιδα" και με τα "θα παρει ο κομποτης την ομαδα να φυγει" και κατι τετοια και σηκωσα λιγο πιεση μεσημεριατικα.....
klainmein

Dimpatra έγραψε:
vavasi έγραψε:Καλημέρα , έγω ξύπνησα απο 07.00 και μπήκα στο site για να μπω στην ουρά queue it , μόλις μου ήρθε ειδοποίηση στο mail για να μπω στις 08.55 μου έβγαζε καμία διαθέσιμη παράσταση , έμεινα εκεί με refresh εως και 09.15 και δεν άλλαξε κάτι , μετά στις 09.15 μου έβγαλε να μπώ σε νεα σειρα ... :evil: :redcard:
Μια από τα ίδια στις 12:05 με έβαλε για να μου πει πως δεν υπάρχει εισιτήριο. Εγώ θα ανέβω και αν δεν μπορέσω να μπω θα είμαι εκεί έξω. ΠΑΟΚΑΡΑ

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα με έβαλε 11:10, λίγα λεπτά από την ανακοίνωση του sold out :( Περίμενα από τις 8μιση...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Όλα καλά να πάνε, να το χαρούμε με την ψυχή μας ΟΛΟΙ, είτε εντός είτε εκτός γηπέδου. Ούτως ή άλλως, θα γίνεται Ο ΠΑΝΙΚΟΣ για 24ωρα ολάκερα στην πόλη. Προηγείται, βέβαια, ένας αγώνας. Όπου εννοείται ότι θα είμαστε, οφείλουμε ΟΛΟΙ να είμαστε, ομάδα και κόσμος, με το μαχαίρι στα δόντια - όχι ... στο λαιμό όπως δήλωσε ο ΠΑΝΗΛΗΘΙΟΣ βλακασέτας :lol: :lol: για τον τελικό κυπέλλου. Η ομάδα και η διοίκηση πρέπει να τιμηθούν όπως τους αρμόζει. Ευελπιστώ να έχει μεριμνήσει η δεύτερη ώστε να μην έχουμε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο κλπ πρόθυμων ... κανγκουραρκουδιάρηδων μετά το τέλος του αγώνα. Στο φινάλε φινάλε αυτή η επιτυχία είναι απότοκο της τεράστιας δουλειάς και μαγκιάς των ποδοσφαιριστών και του προπονητή και θα γουστάρουν να την πανηγυρίσουν σίγουρα όχι σαν ... δραπέτες, που τους έχουν στο κυνηγητό. Ο ΠΑΟΚ ξαναζεί ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ μέρες. Τα καλύτερα όμως ακόμα ΔΕΝ έχουν έρθει. Για αυτό κάνετε συντήρηση δυνάμεων, αλάνια. Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει έρθει για να μείνει σε πείσμα κάθε συνενούμενης χολέρας εξ Αθηνών και ... δορυφόρων.

Π.Α.Ο.Κ. :nairepaok: :nairepaok: :pano: :pano:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Υπ'αρχει κανείς που 'εβγαλε στην 5 'η στην 6 μέσω ιντερνετ?
Άβαταρ μέλους
opaloka

Δημοσίευση από opaloka »

Ολοι εχουν δικιο παιδια, και παντου υπαρχει ο αντιλογος, και στις γκομενες (εστω) και σε μας που παταμε Τουμπα με το παιδι για πρωτη φορα, και στα πετσια, και σε μας που το λεει η καρδια μας να ειμαστε ΠΑΟΚ μεσα στην αθηνα και να ξυπναμε γειτονιες και καφετεριες μεσα σε αλλοθρησκους. Οποιος θελει μπορω να του γραψω σκηνικα με του τι ακουμε οταν παει ο μικρος προπονηση με τα ασπρομαυρα. Ειναι αδικο που δεν βρηκε ο φιλος απο Βελγιο και βρισκει ο καθενας που βλεπει την ομαδα οποτε του καπνισει οσο κι αν ο αλλος στηριζει εμπρακτα την ομαδα περισσοτερο με τη φωνη του. Ας μην τσακωθουμε γι αυτο. Μακαρι να ειχα δευτερο φιλε μου να στο χαριζα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”