Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ναι πράγματι.
Εκείνα τα χαλαρά 60ρια στην προπόνηση με χρονόμετρο βάλε και το τρέξιμο στην Λιβαδειά σε 1 λεπτό που πρόλαβε να παίξει τον έκαψε.
Ο Σάντος μάλλον πρέπει να κάνει σχολείο στην πυροσβεστική υπηρεσία.
πολυ καλος..μπηκε στο κλιμα της ομαδας,εχει βεβαια δρομο μπροστα του ακομα.Μου αρεσε ιδιαιτερα η ομαδικοτητα του.Δεν το περιμενα..Μακαρι να συνεχισει και με καλυτερες εμφανισεις..
Να δούμε τώρα τι θα πουν όλοι αυτοί που έκραζαν την διοίκηση για την έλευση του Χούτου. Μαζί με το Αλάνι θα κάνουν παπαάδες και θα μας χαρίσουν απίστευτες στιγμές. Αντε κι ένα γκολάκι ο Λάμπρος στην πρων ομάδα του και φύγαμε για την διπλή νίκη με τον γαυρούλι
Να δούμε τώρα τι θα πουν όλοι αυτοί που έκραζαν την διοίκηση για την έλευση του Χούτου. Μαζί με το Αλάνι θα κάνουν παπαάδες και θα μας χαρίσουν απίστευτες στιγμές. Αντε κι ένα γκολάκι ο Λάμπρος στην πρων ομάδα του και φύγαμε για την διπλή νίκη με τον γαυρούλι
Λάμπρος Χούτος
Στο ντεμπούτο ο Έλληνας επιθετικός στο γήπεδο της Τούμπας δήλωσε ικανοποιημένος από την συμμετοχή του με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Καλύτερα να έχεις αυτό τον κόσμο στο πλευρό σου παρά απέναντι σου. Το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι ιδιαίτερο για μένα όμως στο μυαλό έχω τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα κατακτήσει τη νίκη», διευκρίνισε.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος από το ντεμπούτο του Λάμπρου Χούτου στην Τούμπα: «Μ’ άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκε. Έχει χαρακτήρα και νομίζω ότι θα βελτιωθεί ακόμη παραπάνω. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χημείας, αν και δείχνει διάθεση να μάθει περισσότερα σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ