7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Πρέπει να ναι ο χειρότερος αθλητής σε θέμα φυσικής κατάστασης που έχω δει στον ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα.
Το περίεργο είναι οτι είναι και στεγνός, ούτε περιττα κιλά ούτε τίποτα.
Παλαίμαχος απ τα 28 του....είναι πραγματικά απίστευτο...
Τυχεροί είμαστε για 2η συνεχόμενη σεζόν...ολα τ άλλα τ ακούω βερεσέ...
Επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστικός....ελπίζω το καλοκαίρι ο Ραιόλα να ξεπληρώσει το χρέος του απέναντι στην ομάδα...
Επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστικός....ελπίζω το καλοκαίρι ο Ραιόλα να ξεπληρώσει το χρέος του απέναντι στην ομάδα...
Χωρίς να είμαι fun του, το αντίθετο θα έλεγα, χτες ήταν απο τους καλύτερους παίκτες.
Πήρε την κάρτα του Τζανακάκη ( ότι κακώς δεν τον στοχεύσαμε μετά ήταν λάθος), δίνει την ασίστ στον Μπισεσβαρ στη φάση που θα μπορούσε να δοθεί το πέναλτι, έχοντας τραβήξει 4 παίκτες πάνω του και γενικά ανέβαζε την ομάδα απο την πλευρά του.
Χτες η ομάδα ήταν άνευρη, ειδικά η τριάδα στα χαφ ήταν κάκιστη ( από κοντά και ο Μάτος) και ο Σάκχωφ που αντικαταστάθηκε νομίζω ότι ήταν ο λιγότερο κακός .
Διαβάζω καιρό το φόρουμ , καλώς σας βρήκα.
Πήρε την κάρτα του Τζανακάκη ( ότι κακώς δεν τον στοχεύσαμε μετά ήταν λάθος), δίνει την ασίστ στον Μπισεσβαρ στη φάση που θα μπορούσε να δοθεί το πέναλτι, έχοντας τραβήξει 4 παίκτες πάνω του και γενικά ανέβαζε την ομάδα απο την πλευρά του.
Χτες η ομάδα ήταν άνευρη, ειδικά η τριάδα στα χαφ ήταν κάκιστη ( από κοντά και ο Μάτος) και ο Σάκχωφ που αντικαταστάθηκε νομίζω ότι ήταν ο λιγότερο κακός .
Διαβάζω καιρό το φόρουμ , καλώς σας βρήκα.
- Παλαιολόγος
εκανε πολυ καλα ματς μεχρι τωρα στον β γυρο
και χθες καλος ηταν
περαστικα του,κριμα
και χθες καλος ηταν
περαστικα του,κριμα
Το καλοκαίρι θα μετρηθούν τα χρήματα που απολέσθηκαν για την τιμή της "συνοχής". Προβλέπω τσούρμο ενδιαφερόμενους τον Ιούνη. Δημοπρασία θα γίνει για την πάρτη του.
Ενα μηνα εξω ενταξι δηλαδη μας χαιρετησε δεν υπαρχει περιπτωση να επιστρεψει φετος.
Εμετός.Salpigoal έγραψε:Πρέπει να ναι ο χειρότερος αθλητής σε θέμα φυσικής κατάστασης που έχω δει στον ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα.
- ΑποστόληςΑ
Τον Απρίλη έχουμε τους ημιτελικούς του κυπέλλου, έχουμε 3 αγώνες για το πρωτάθλημα (ΠΑΟΚ - Λαμία, ΑΕΛ - ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός)CCCP έγραψε:Ενα μηνα εξω ενταξι δηλαδη μας χαιρετησε δεν υπαρχει περιπτωση να επιστρεψει φετος.
Τον Μάιο έχουμε τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ΠΑΣ - ΠΑΟΚ και τον τελικό κυπέλλου.
πρεπει να χει την μεγαλυτερη αναλογια καρτων ανα λεπτα συμμετοχης. Που να μην επαιζε και αλλαγη δηλαδη
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Ανεξαρτήτως του αν θα ανεβάσει απόδοση ή όχι στα υπόλοιπα παιχνίδια, και μόνο για την εμφάνισή του στο 6ποντο ματς με τον γαύρο στην Τούμπα που θέριζε, άξιζε που έμεινε τον Ιανουάριο. Τείνω να συμφωνήσω κι εγώ πως καλό θα είναι να δοκιμάσει να επιστρέψει στην Ιταλία από το καλοκαίρι. Η ομάδα παίζει καλύτερα με καθαρά εξτρέμ και είναι και πολύ επιρρεπής σε τραυματισμούς.
Να προσθεσω πως πρεπει να χει και την μεγαλυτερη αναλογια θλασεων ανα λεπτα συμμετοχηςAlastor έγραψε:πρεπει να χει την μεγαλυτερη αναλογια καρτων ανα λεπτα συμμετοχης. Που να μην επαιζε και αλλαγη δηλαδη

Τον έφαγες τον άνθρωπα!!wickerman έγραψε:Ανεξαρτήτως του αν θα ανεβάσει απόδοση ή όχι στα υπόλοιπα παιχνίδια, και μόνο για την εμφάνισή του στο 6ποντο ματς με τον γαύρο στην Τούμπα που θέριζε, άξιζε που έμεινε τον Ιανουάριο. Τείνω να συμφωνήσω κι εγώ πως καλό θα είναι να δοκιμάσει να επιστρέψει στην Ιταλία από το καλοκαίρι. Η ομάδα παίζει καλύτερα με καθαρά εξτρέμ και είναι και πολύ επιρρεπής σε τραυματισμούς.