11. Zlatan Muslimović
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Την ώρα που οι περισσότεροι από μας απήχαν από το γήπεδο, εσύ Ζλάταν ήσουν πάλι εκεί στο Παλατάκι, παρόλο που αποχώρησε ο φίλος σου ο Μούλα.
Μερικοί είπαν ότι πουλας ΠΑΟΚτσηδηλίκι ,άλλοι είπαν ότι πας για να δεις το φιλαράκι σου τον Μούλα.
Όχι. Τίποτα από τα δύο. Απλά είσαι τρελός. Και στον ΠΑΟΚ βρήκες την ποδοσφαιρική σου Ιθάκη και μας το δείχνεις με κάθε τρόπο. Σκέφτομαι το πανηγυρισμό σου όταν θα έρθει η ώρα που θα πετύχεις χατ-τρικ (αλήθεια λες να γίνει αύριο αυτό;)
Μερικοί είπαν ότι πουλας ΠΑΟΚτσηδηλίκι ,άλλοι είπαν ότι πας για να δεις το φιλαράκι σου τον Μούλα.
Όχι. Τίποτα από τα δύο. Απλά είσαι τρελός. Και στον ΠΑΟΚ βρήκες την ποδοσφαιρική σου Ιθάκη και μας το δείχνεις με κάθε τρόπο. Σκέφτομαι το πανηγυρισμό σου όταν θα έρθει η ώρα που θα πετύχεις χατ-τρικ (αλήθεια λες να γίνει αύριο αυτό;)
Vanroy...φτυσε μη τον ματιαξεις
Αδερφε μου ενα χατ τρικακι με τις παλιογριες θα ηταν οτι πρεπει αυριο...αλλα κι ενα μονο να βαλει και να παρουμε το τριποντο, παλι μια χαρα θα ειναι...

Αδερφε μου ενα χατ τρικακι με τις παλιογριες θα ηταν οτι πρεπει αυριο...αλλα κι ενα μονο να βαλει και να παρουμε το τριποντο, παλι μια χαρα θα ειναι...
αυριο ο μουσλι θα σκοραρει...δεν ξερω αριθμο αλλα θα παει σιγουρα μια βολτα στην 4!!!

- Athanasiadhs
Αύριο ήρεμα πράγματα...Δύο γκολάκια ίσα ίσα να ξεδώσει...vanroy έγραψε:Σκέφτομαι το πανηγυρισμό σου όταν θα έρθει η ώρα που θα πετύχεις χατ-τρικ (αλήθεια λες να γίνει αύριο αυτό;)
Το χατ τρικ μας το φυλάει για τις αρχές του επόμενου μήνα σε ένα παιχνίδι κυπέλλου.. 8)
εγω πλεον ειμαι σιγουρος οτι ο ζλαταν θα μεινει σε μας για παντα.ο λογος???η ''γατα'' εγραψε οτι τον πουλαμε!!!!!(χαχαχαχαχαχα)
-
Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κανένας δεν είναι παντοτινός αδελφέ...Thanos4 έγραψε:εγω πλεον ειμαι σιγουρος οτι ο ζλαταν θα μεινει σε μας για παντα.ο λογος???η ''γατα'' εγραψε οτι τον πουλαμε!!!!!(χαχαχαχαχαχα)

Παραξενο.....
Πριν απο τον αγωνα με τις γριες, βγαινει η γατα και μιλα για προταση στο Μουσλι... Δε παμε καλα!!!! Τι θελουν??? Να δημιουργησουν εντυπωσεις και κλιμα κατα του Μουσλι??? Να μας κανουν να σκεφτομαστε οτι θα φυγει? Αυτο γαι την ωρα αποκλειεται!!! κι αν ειναι να γινει και παρουμε χοντρα πακετα, ας γινει. Προσωπολατρειες τελος και πανω απο ολους και ολα ειναι μονο ο ΠΑΟΚ και κανεις αλλος!!!
Βρε αϊντε απο δω...
Πριν απο τον αγωνα με τις γριες, βγαινει η γατα και μιλα για προταση στο Μουσλι... Δε παμε καλα!!!! Τι θελουν??? Να δημιουργησουν εντυπωσεις και κλιμα κατα του Μουσλι??? Να μας κανουν να σκεφτομαστε οτι θα φυγει? Αυτο γαι την ωρα αποκλειεται!!! κι αν ειναι να γινει και παρουμε χοντρα πακετα, ας γινει. Προσωπολατρειες τελος και πανω απο ολους και ολα ειναι μονο ο ΠΑΟΚ και κανεις αλλος!!!
Βρε αϊντε απο δω...
- alexpaok4
Το ωραίο ήταν οτι είπαν πως έχουμε τον Βασέλ ως standby και γιαυτό σκεφτόμαστε τη πώληση του Μούσλι!
ειναι ντεφορμε ο μουσλι αργος με την μπαλα κατω κ κανει ευκολα το λαθος αλλα ανθρωπος ειναι κ ειναι λογικο ετσι οπως τον μαρκαρουν ολοι οι αντιπαλοι......
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- trel@menos
αμα σ ενα ματς φαει κιτρινη, φτασει τις 7 και ετσι χανει δυο ματς, αν στη συνεχεια του ιδιου ματς φαει εσκεμενα κοκκινη παλι δυο ματς θα χασει η μονο το επομενο;