Ασπρόμαυρα έντυπα

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νεα καθημερινη εφημεριδα απο Σ. Γρηγοριαδη

Δημοσίευση από eorptol »

MIA XARA EINAI TA SPOR ............Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ
ΣΠΟΡ ΗΤΑΝ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΑΠΟΥΛΕς ΜΕ ΤΟΥΣ
ΡΟΥΛΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΟΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ............

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

eorptol έγραψε:η αληθεια ειναι οτι σημερα χορτασα ρουλη μπραβο γρηγοριαδη στα χναρια του μετρουλακη εισαι.......

Εννοειται οτι εφημεριδα με κιτρινο εξωφυλλο δεν ακουμπαω! Ξεκαθαρα πραγματα και να το ξερουν! Σιγα μην παρουν και τον χαρακα σαν τους αλλους.

Δεν προκειται ποτε να αγορασω εφημεριδα που δεν προβαλλει ΠΑΟΚ! Ας το παρουν χαμπαρι!

ΥΓ Επιπλεον μου φαινεται και σαν "κοροϊδια". Βγαζω μια εφημεριδα μονο για σας τους ΠΑΟΚτσηδες, βγαζω και μια που ειναι και για σας και για αλλους, ε τοτε βγαλε και μια που ειναι μονο για τους αλλους, βγαλε και μια μπλε...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Μπλε?
ΑΑαααα μπας και την πάρει κανα στρουμφακι?
Γιατί γριές δε βλεπω πουθενα..... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

θα την μοιράζουν δωρεάν στα ΚΑΠΗ ρε :lol:
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

DimisK έγραψε:
Ωστόσο υπάρχουν και δημοσιογράφοι που τιμούν το ψωμί που τρώνε, ασκούν λειτούργημα, αλλά είναι καταδικασμένοι να μείνουν στην αφάνεια ακριβώς επειδή το σύστημα δεν τους αφήνει να σηκώσουν κεφάλι για ευνόητους λόγους.
Θα συμφωνήσω με την θέση του Dimisk. Εκτός όμως απο το σύστημα, εμείς πως τους δεχόμαστε αυτούς τους δημοσιογράφους;

Μιά παροιμία λέει οτι στην κηδία ενός δημοσιογράφου δεν υπάρχει κανένας να ακολουθεί γιατί απλά δεν έχει κανέναν φίλο. Δημοσιογράφος που κάνει την δουλειά του σωστά είναι αντιπαθητικό πρόσωπο.
Αυτά τα έχω σαν αρχές και δεν υπονοώ τίποτε και για κανέναν. Νομίζω οτι ο καθένας πρέπει να απαντήσει στον εαυτό του τι θέλει να ακούει απο έναν δημοσιογράφο. Εγώ θέλω την πικρή αλήθεια. Η υποστήριξη της ομάδας μας είναι μόνο δική μας δουλειά και κανενός άλλου
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Less η δηθεν αντικειμενικοτητα ειναι πολυ χειροτερη απο την υποκειμενικοτητα...

Δε γινεται δημοσιογραφια, οταν προσπαθεις να μη στεναχωρεσεις ουτε τον ενα ουτε τον αλλο. Αυτο ειναι που με αηδιαζει. Οποτε προτιμω εναν δημοσιογραφο που γραφει υποκειμενικα αλλα ειναι αληθινος και ειλικρινης απεναντι μου απο εναν που ασκει πολιτικη ισων αποστασεων μεταξυ ανισων...

Εξ αλλου τι ειναι η δημοσιογραφια? Καταγραφη των γεγονοτων και δημοσιοποιηση των ειδησεων. Αν θελει καποιος δημοσιογραφος να εκφερει τη γνωμη του, να το κανει παντα συμφωνα με τα πιστευω του και οχι συμφωνα με τους πελατες του...

Και κατι αλλο... Ο Γρηγοριαδης του "Δικεφαλου του βορρα" ειναι υποκειμενικος και ως δια μαγειας στον Center For γινεται αντικειμενικος? Μιλαμε για τον ιδιο διευθυντη!
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Tetradje αληθινός και ειλικρινής σημαίνει και ανεξάρτητος απο εργοδότες και πάτρονες.

Δημοσιογραφία δεν είναι μόνο αυτά που λες (αν και αυτό ακόμη χρειάζεται ακεραιότητα) αλλα σε τι συμπεράσματα οδηγεί η πληροφορία και το ρεπορτάζ.
Εν ολίγοις είναι τρομερά δύσκολο επάγγελμα για τον απλό λόγο οτι και ο δημοσιογράφος σαν εργαζόμενος είναι εξαρτημένος όπως και εγώ που κάνω την κότα γιατι πρέπει να ζήσω την οικογένειά μου.
Αυτό που ζητάω εγώ απο έναν δημοσιογράφο είναι το σχετικό και όχι το απόλυτο. Να εκμεταλλευτεί δηλαδή όλες τις ρωγμές που αφήνουν τα συμφέροντα που τον αγγαλιάζουν για να μου δώσει ότι ρεπορταζ και αναλύσεις μπορεί. Και εγώ θα κρίνω.
Έτσι θα δω και τον Γρηγοριάδη και τον οποιοδήποτε.
Και ένα τελευταίο: η τρέλα μου για τον ΠΑΟΚ δεν θέλω να αφήσω να μου κάνει αχταρμά δυο-τρείς αρχές που κατώρθωσα ως άνθρωπος να κατακτήσω. Αν τα συμφέροντα δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ να μη σώσουν να τον θέλουν. Αυτά ας τα δεί το γραφείο δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ. Εμάς η δουλειά μας είναι άλλη...
αδερφικά Σταύρος
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δε διαφωνω σε αυτο που λες! Ισως στα προσωπα να διαφωνουμε αλλα κατα βαση εχω την ιδια γνωμη με σενα...
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Πιανομαι απο το πρωτοσελιδο της ακκ44 εφημεριδας ωρα των σπορ για το χτεσινο της πρωτοσελιδο για να πω κατι για ολες της εφημεριδες και τους δημοσιογραφους αυτης της χωρας

Το πρωτοσελιδο ειναι αυτο: http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 2009&cid=5

Εκεινο που πρπει να προσεξετε ειναι οτι προερχομαστε απο 2 μουφα πεναλντι ενα για τον γαυρο στο ουεφα και ενα στην αεκ44 με την ξανθη και τον τροπο που παρουσιαζονται τα ενλογο περιστατικα συγκεκριμενα αναφερει:
Πεναλντι φαντασμα (για τον γαυρο) και δεν φεναιτε απο την τηλεοπτικη καλυψη να υπαρχει παραβαση (για την αεκ44)

Οσοι λοιπον ειδατε το πεναλντι της αεκ44 θα διαπιστωνατε οτι ειναι απο τις περιπτωσης που εμεις οι ελληνες φιλαθλοι αστειευομενοι λεμε << ε ουτε στον γαυρο δεν δινετε αυτο>> και δεν χωραει αμφιβολια οτι το πεναλντι δεν ηταν προιον ακουσιου λαθους. Σε αντιθεση στο πεναλντι του γαυρου που παλι καθαρο δεν ητανε ο διαιτητης εκανε 100% λαθος αφου κατα γενικη ομολογια στο υπολοιπο ματς ηταν πενινταρισιος.

Φυσικα δεν ειμαι υποστηρικτης του γαυρου ουτε θελω να υποστηριξω τα συμφεροντα του πανοπουλου αλλα να πω το πως το ιδιο η και χειροτερο περιστατικο παρουσιαζετε διαφοερετικα απο ντεμεκ δημοσιογραφους.
Και για μενα οπαδος και δημοσιογραφος δεν γινετε 1000 φορες προτυμο να διαβαζω νεα απο την εφημεριδα ΠΑΟΚΤΣΗΣ η απο το ΠΑΟΚμανια που ξερω τα κινητρα των παιδιων που γραφουν παρα απο τον οποιοδηποτε ντεμεκ δημοσιογραφο.

Αυτο λοιπον που θελω κ γρηγοριαδη και καθε ενας απο σας που θελετε να λεγεστε δημοσιογραφοι ειναι να εχετε την ιδια μα την ιδια αντιπετωπιση στα ιδια θεματα και να μην ειστε γλυφτες και γυριστρουλες. Δηλαδη αν πχ ο ΠΑΟΚ αδικηθει με τον γαυρο με μουφα πεναλντι και βγειτε εσεις και γραψετε <<πεναλντι φαντασμα>> να γραφατε το ιδιο και οταν παρει ο ΠΑΟΚ μουφα πεναλτι.

Αλλιως η φυλαδα σας κανει μονο για την τουαλετα κανα βαψιμο η αν εχει πολυ κρυο βρε αδελφε.
grigoriadis

Δημοσίευση από grigoriadis »

Kύριοι,
αφορμή της παρέμβασής μου είναι η παράξενη τοποθέτηση του "Τετράτζε". Εάν διάβαζε εφημερίδες και δεν θεωρητικολογούσε απλώς, θα ήξερε ότι καθόλου δεν με επηρεάζει το έντυπο στο οποίο γράφω. Γράφω ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ αυτά που ξέρω, αυτά που βλέπω κι αυτά που πιστεύω. Είναι πάρα πολύ απλό...
Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είναι μία αποκλειστικά δική μου εκδοτική προσπάθεια, που, αυτονόητα, απευθύνεται στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι συμφωνείτε ότι η εφημερίδα είναι ποιοτικότατη, όχι μόνο από άποψη χαρτιού (που είναι το καλύτερο) και εκτύπωσης, αλλά και από άποψη θέσεων. Γράφει την αλήθεια και έχει ξεκάθαρη άποψη. Καλός ο ΠΑΟΚ; Καλός. Χάλια ο ΠΑΟΚ; Χάλια.
Ο CENTER FOR είναι μια εκδοτική προσπάθεια στην οποία συμμετέχω και εγώ. Είναι εφημερίδα για όλες τις ομάδες και για όλα τα σπορ. Απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους, όπως και κάθε άλλη καθημερινή αθλητική εφημερίδα. Είναι επίσης εξαιρετικά ποιοτική, δεν έχει καμία σχέση με τις "πατσαβούρες" που κυκλοφορούν στη Βόρεια Ελλάδα και, το κυριότερο, γράφει και αυτή αδέσμευτα ό,τι βλέπει, ό,τι ξέρει και ό,τι πιστεύει. Αντι-κει-με-νι-κά, όπως όλοι οι αναγνώστες απαιτούν, από μια εφημερίδα που δεν είναι φανατικά και δογματικά οπαδική.
Εννοείται ότι τη μερίδα του λέοντος στην προβολή των θεμάτων έχει και θα έχει ο ΠΑΟΚ, απλούστατα γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας και η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς.
Αυτά τα λίγα ως εξηγήσεις, διότι ειλικρινά δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί θεωρείται ασυμβίβαστο το να εκδίδω τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ και ταυτόχρονα να μετέχω σε μια άλλη εκδοτική προσπάθεια που λέγεται CENTER FOR. Εγώ και στα δύο έντυπα είμαι Ο ΙΔΙΟΣ.
ΥΓ. Στο πρώτο κιόλας φύλλο του CENTER FOR ανέφερα ότι είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ και τόνισα ότι είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γι' αυτό...

Στέλιος Γρηγοριάδης
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Δεν διάβασα αν έγινε όντως το ρεπορτάζ που έλεγε ότι ο Άρης αδικείται και έχει και τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ μέσα για να αποδείξει τον ισχυρισμό ..
Ένα πράγμα θέλω να ρωτήσω για τον Δικέφαλο που λέει ο κ. Γρηγοριάδης ..
grigoriadis έγραψε:Γράφει την αλήθεια και έχει ξεκάθαρη άποψη. Καλός ο ΠΑΟΚ; Καλός. Χάλια ο ΠΑΟΚ; Χάλια.
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-0
Πρωτοσέλιδιο .. Πάτησε Πανιώνιο και Παμπορίδη ..
Δεν θα κάνω ανάλυση του γιατί πιστεύω ότι ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ .. απλά θέλω να ρωτήσω .. το πιστεύετε πραγματικά ότι ο ΠΑΟΚ πάτησε και τον Παμπορίδη; Δηλαδή ότι ο Παμπορίδης μας έσφαξε και έπαιζε Πανιώνιο μέσα στην Τούμπα;
Ενημερωτικά ρωτάω, για να ξέρω αν παρακολουθούμε το ίδιο άθλημα ..
Smol4

Δημοσίευση από Smol4 »

grigoriadis έγραψε:Kύριοι,
αφορμή της παρέμβασής μου είναι η παράξενη τοποθέτηση του "Τετράτζε". Εάν διάβαζε εφημερίδες και δεν θεωρητικολογούσε απλώς, θα ήξερε ότι καθόλου δεν με επηρεάζει το έντυπο στο οποίο γράφω. Γράφω ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ αυτά που ξέρω, αυτά που βλέπω κι αυτά που πιστεύω. Είναι πάρα πολύ απλό...
Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ είναι μία αποκλειστικά δική μου εκδοτική προσπάθεια, που, αυτονόητα, απευθύνεται στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι συμφωνείτε ότι η εφημερίδα είναι ποιοτικότατη, όχι μόνο από άποψη χαρτιού (που είναι το καλύτερο) και εκτύπωσης, αλλά και από άποψη θέσεων. Γράφει την αλήθεια και έχει ξεκάθαρη άποψη. Καλός ο ΠΑΟΚ; Καλός. Χάλια ο ΠΑΟΚ; Χάλια.
Ο CENTER FOR είναι μια εκδοτική προσπάθεια στην οποία συμμετέχω και εγώ. Είναι εφημερίδα για όλες τις ομάδες και για όλα τα σπορ. Απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους, όπως και κάθε άλλη καθημερινή αθλητική εφημερίδα. Είναι επίσης εξαιρετικά ποιοτική, δεν έχει καμία σχέση με τις "πατσαβούρες" που κυκλοφορούν στη Βόρεια Ελλάδα και, το κυριότερο, γράφει και αυτή αδέσμευτα ό,τι βλέπει, ό,τι ξέρει και ό,τι πιστεύει. Αντι-κει-με-νι-κά, όπως όλοι οι αναγνώστες απαιτούν, από μια εφημερίδα που δεν είναι φανατικά και δογματικά οπαδική.
Εννοείται ότι τη μερίδα του λέοντος στην προβολή των θεμάτων έχει και θα έχει ο ΠΑΟΚ, απλούστατα γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας και η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς.
Αυτά τα λίγα ως εξηγήσεις, διότι ειλικρινά δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί θεωρείται ασυμβίβαστο το να εκδίδω τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ και ταυτόχρονα να μετέχω σε μια άλλη εκδοτική προσπάθεια που λέγεται CENTER FOR. Εγώ και στα δύο έντυπα είμαι Ο ΙΔΙΟΣ.
ΥΓ. Στο πρώτο κιόλας φύλλο του CENTER FOR ανέφερα ότι είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ και τόνισα ότι είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γι' αυτό...

Στέλιος Γρηγοριάδης
Είναι ντροπή...

Σε μία από τις "πατσαβούρες" που λες ότι κυκλοφορούν ήσουν διευθυντής... Ήσουν διευθυντής σε μία πατσαβούρα, αλλά πουλούσες παπά ότι είναι καλή;;

Ή έγινε πατσαβούρα μόλις έφυγες από εκεί;;

Ο ΠΑΟΚ έχει προβολή στην εφημερίδα σου και σε κάθε εφημερίδα επειδή πουλάει περισσότερο εξαιτίας του ότι έχει περισσότερους οπαδούς. Αν ο ρούλης είχε περισσότερο κόσμο εσύ ο παοκτσής θα πρόβαλε τον ρούλη στο πρωτοσέλιδο... και στον δικέφαλο θα έγραφες για τον "μεγάλο" λαό του ΠΑΟΚ

Από εκεί και πέρα οι πωλήσεις θα απαντήσουν από μόνες τους και αν η εφημερίδα γίνει Μουσλίμοβιτς ή... Τόργκελε!

υγ: Συμφωνώ και με τον Γιάνκο...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ έχω αγοράσσει σχεδόν όλους τους "Δικέφαλους" γιατί μου αρέσει... ΔΕΝ εχω αγοράσει ούτε ένα Center For γιατι υπάρχουν φυλλάδες που ασχολούνται με πολλες ομάδες και ειναι αντικειμενικές αλλα δεν με συγκινούν... Επίσης δεν μ αρεσε σαν κινηση το... Πάρτε παοκτσήδες αυτο παρτε οι υπόλοιποι αυτο για να ειμαστε ολλοι ευχαρηστημένοι... Αυτοί που θέλουν ΠΑΟΚ να έχουν ΠΑΟΚ, αυτοί που θέλουν ΑΛΛΑ να τα έχουν και εσυ να τα "παιρνεις" απο όλους... Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι θα σταματήσω να παίρνω τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ... Παραμένει μια αξιόλογη εφημερίδα... Απλώς δεν μ' αρέσει το στυλ σου... (στο θέμα με τις 2 εφημερίδες...)
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Yiankos έγραψε:
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-0
Πρωτοσέλιδιο .. Πάτησε Πανιώνιο και Παμπορίδη ..
Δεν θα κάνω ανάλυση του γιατί πιστεύω ότι ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ .. απλά θέλω να ρωτήσω .. το πιστεύετε πραγματικά ότι ο ΠΑΟΚ πάτησε και τον Παμπορίδη; Δηλαδή ότι ο Παμπορίδης μας έσφαξε και έπαιζε Πανιώνιο μέσα στην Τούμπα;
συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλα εγώ νομίζω ότι το πρωτοσέλιδο εκείνο ήταν δικαιολογημένο. θυμάμαι καθαρά 2 πράγματα.

1οv) το ανύπαρκτο πέναλτι που μας έδωσε και 2on) τι δήλωση του προεδρου και μεγαλομετόχου του πανιωνιου k Τσακίρη ότι η διαιτησία στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε 80-20 υπέρ του πανιωνιου, μια κατάσταση που τον βγάζει έξω από τα ρούχα του.

σε εκείνο το παιχνίδι ο διαιτητής σε όλο το δεύτερο ημίχρονο προσπαθούσε να μας βάλει στην εστία μας. δε πήραμε σχεδόν ούτε ένα σφύριγμα σε προσωπική μονομαχία. ναι έκανε λάθος ο διαιτητής και μας έδωσε το προβάδισμα αλλα το ότι κρατήσαμε το προβάδισμα στο 2o ημίχρονο το κάναμε εναντίον του πανιωνιου και του διαιτητή γιατί στα δικά μου ματια τουλάχιστον (αλλα και στου Τσακίρη) ήταν προφανές ότι ο διαιτητής μετά το λάθος που έκανε φαινόταν σαν να ήθελε το mats να πάει προς την ισοπαλία
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Ξεχνάς φίλε μου και ένα(ίσως και δύο δεν με βοηθά η μνήμη μου) πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου που δεν έδωσε...Και επίσης ένα offside σε τετ α τετ του Πανιωνίου που δεν ήταν...
Στο δεύτερο ημίχρονο έχεις δίκιο, αλλά σκέψου πόσο διαφορετική εξέλιξη θα είχε το παιχνίδι αν άνοιγε το σκορ ο Πανιώνιος και δεν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε(μιας που δεν έπρεπε να σφυρίξει το υπέρ μας πέναλτι)...Το δεύτερο μας γκολ πιστεύω πως μπήκε καθαρά επειδή ο Πανιώνιος αναγκάστηκε να ανοιχτεί και βρήκαμε χώρους ενώ ήδη είχε φύγει το άγχος απ'τα πόδια των παικτών.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περιοδικά”