ΑΟ Ξάνθη - ΠΑΟΚ 31/3 19:00 ΕΡΤ1
Re: ΑΟ Ξάνθη - ΠΑΟΚ 31/3 19:00 ΕΡΤ1
Για εισιτηρια ριχτε και καμια ματια στο viva.
Σε προηγουμενα ματς της Ξανθης μπορουσες να αγορασεις απο κει.Ισως βγαλουν και τωρα.
Σε προηγουμενα ματς της Ξανθης μπορουσες να αγορασεις απο κει.Ισως βγαλουν και τωρα.
- Mauricio-8-
Πολύ αργούνε τα είσητηρια! Μήπως βγούνε στο τέλος στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ? 

- thodoris31
Πήρα τηλέφωνο στην ΠΑΕ Ξάνθη Και με ενημέρωσαν ότι δεν θα διαθέσουν εισιτήρια θα ισχύουν μόνο τα διαρκείας. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα τα διαχειριστεί όλα η παε ΠΑΟΚ και με είπανε να απευθυνθώ στην παε ΠΑΟΚ για εισητηρια
- john4serres
- Mauricio-8-
Το γήπεδο της Ξάνθης χωράει αν δεν κάνω λάθος κοντά στις 8.500 χιλιάδες κόσμο πλήρες γεμάτο εγώ λέω επειδή έτσι και αλλιώς το γήπεδο είναι πολύ μικρό καλό θα ήταν για την Ξάνθη και οικονομικα συμφέρον να δώσει όλο το γήπεδο στον ΠΑΟΚ να μην αφήσει ούτε τα διάρκεια της να μπουνε και να ναι όλα ωραία και όμορφα! ΠΑΟΚ είσαι ο ένας sold out σε γήπεδο εκτός δεν έκανε κανένας!
- ΑποστόληςΑ
Όλα τα εισιτήρια θα τα πάρει ο ΠΑΟΚ. Η Ξάνθη θα κρατήσει μόνο τα διαρκείας.
- ΑποστόληςΑ
inpaok
Ο Μίλαν Ράσταβατς εκτός από τους τιμωρημένους Μπαξεβανίδη – Καμαρά, τους ανέτοιμους Ντε Λούκας και Φασίδη, πρόσθεσε και τα ονόματα των Δημήτρη Μελιόπουλου – Ζεάν Μπαριέντος στο απουσιολόγιό του, καθώς ο πρώτος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Κ-19, ενώ ο δεύτερος στην σημερινή προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική.
Ο Μίλαν Ράσταβατς εκτός από τους τιμωρημένους Μπαξεβανίδη – Καμαρά, τους ανέτοιμους Ντε Λούκας και Φασίδη, πρόσθεσε και τα ονόματα των Δημήτρη Μελιόπουλου – Ζεάν Μπαριέντος στο απουσιολόγιό του, καθώς ο πρώτος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Κ-19, ενώ ο δεύτερος στην σημερινή προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική.
- ΑποστόληςΑ
inpaok
Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Δημήτρης Πέλκας και Φερνάντο Βαρέλα συμμετείχαν κανονικά σε όλο το πρόγραμμα, ενώ οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ίνγκι Ίνγκασον που επέστρεψαν σήμερα από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες, δούλεψαν ατομικά.
Ο Δημήτρης Λημνιός έκανε θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ έτρεξε στο γήπεδο και έκανε ειδικές ασκήσεις στην άμμο.
Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Δημήτρης Πέλκας και Φερνάντο Βαρέλα συμμετείχαν κανονικά σε όλο το πρόγραμμα, ενώ οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ίνγκι Ίνγκασον που επέστρεψαν σήμερα από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες, δούλεψαν ατομικά.
Ο Δημήτρης Λημνιός έκανε θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ έτρεξε στο γήπεδο και έκανε ειδικές ασκήσεις στην άμμο.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
ΠΑΕ Ξάνθη αλλά παε ΠΑΟΚ;thodoris31 έγραψε:Πήρα τηλέφωνο στην ΠΑΕ Ξάνθη Και με ενημέρωσαν ότι δεν θα διαθέσουν εισιτήρια θα ισχύουν μόνο τα διαρκείας. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα τα διαχειριστεί όλα η παε ΠΑΟΚ και με είπανε να απευθυνθώ στην παε ΠΑΟΚ για εισητηρια
Οποτε πηγαινα σε αυτο το γηπεδο -και στο παλιο τους- ολο δυσαρεστες εμπειριες ειχα.Μπορει να νικουσε η ομαδα αλλα σε μενα ολο κουλα συμβαιναν.
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΠΑΟΚΑΡΑ..
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΠΑΟΚΑΡΑ..
- ΑποστόληςΑ
Πασχαλάκης
Matos - Varela - Crespo - Vieirinha
Shakkhov - Oliveira
Jaba - Πέλκας - Henrique (El Kaddouri)
Akpom
Matos - Varela - Crespo - Vieirinha
Shakkhov - Oliveira
Jaba - Πέλκας - Henrique (El Kaddouri)
Akpom
- Sick Bastard
Προσοχη γιατι δεν αντεχουμε αλλες ανατροπες.
(Να ρωτησω κατι ασχετο: σκοπευω να ανεβω Τουμπα για τον αγωνα με τη Λαμια για να το κανω εκπληξη στο γιο μου που γινεται 10 χρονων. Ειναι η πρωτη φορα που θα παμε και οι δυο - μονο σε αγωνες στην Αθηνα εχω παει μονος μου απο το 1989 και απο το 2014 μαζι του. Πιστευετε οτι ειναι καλο να τον παω στην 4; Αν εξηγει κατι, ειναι "βαμμενος" εχει ταραξει το γιουτουμπ για να μαθει τα συνθηματα και τον μονο καυγα που εχει κανει μεχρι τωρα τον εκανε για την Ομαδα. Τη μονη φορα που εχω παει Τουμπα και Θεσσαλονικη γενικα ηταν για δουλεια (ειχα σχεδιασει το δερματοδετο ημερολογιο του 2005-2006).
(Να ρωτησω κατι ασχετο: σκοπευω να ανεβω Τουμπα για τον αγωνα με τη Λαμια για να το κανω εκπληξη στο γιο μου που γινεται 10 χρονων. Ειναι η πρωτη φορα που θα παμε και οι δυο - μονο σε αγωνες στην Αθηνα εχω παει μονος μου απο το 1989 και απο το 2014 μαζι του. Πιστευετε οτι ειναι καλο να τον παω στην 4; Αν εξηγει κατι, ειναι "βαμμενος" εχει ταραξει το γιουτουμπ για να μαθει τα συνθηματα και τον μονο καυγα που εχει κανει μεχρι τωρα τον εκανε για την Ομαδα. Τη μονη φορα που εχω παει Τουμπα και Θεσσαλονικη γενικα ηταν για δουλεια (ειχα σχεδιασει το δερματοδετο ημερολογιο του 2005-2006).