Tennis
Re: Tennis
Φίλε μπορεί να είναι καλουτσικος τεννιστας αλλά είναι και πολύ κωλοπαιδο.
Συμπαράσταση στον πληγωμένο αδερφό.
Συμπαράσταση στον πληγωμένο αδερφό.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ακουγεται οτι κατι παιζει με Τσιτσιπα και Σακκαρη. Μαλιστα η μικρη ηταν στο γηπεδο προχθες μαζι με τη μανα της την Κανελλοπουλου. Λες να ειναι η Σακκαρη η πετρα του σκανδαλου; 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ωχ ωχ ωχ! Μη τα πετάς έτσι απότομα! Έπρεπε να βάλεις αρχικά στα ονόματα, τώρα μπορεί και να μας μείνει στον τόπο το παιδί!
αυτο ειναι ενα σεναριο.αλλα δεν κοβω τον αδερφο να γουσταρει γκομενες με μπρατσα σαν του αντονι μπονερ.
ειναι κατι πιο βαθυ.εχει να κανει με τον αερα του κοσμοπολιτισμου που αποπνεει ο στεφανος.κατι που γοητευει τις πιτσιρικες.ειναι ρε παιδι μου σα να εισαι στο πλοιο για αμοργο, να εχεις σταμπαρει το κοριτσι που θα αφιερωσεις τον ανεκπληρωτο ερωτα του καλοκαιριου.εχεις παρει υφος ερωτικου μπρους γουιλις, εχεις στριψει τσιγαρο με γυαλοχαρτο μη σε παρει για φλωρο, διαβαζεις ντεμεκ καρυωτακη με σε περασει αναισθητο κ εισαι φουλ επιθεση κ αυτοπεποιθεση.κ σκαει ο μουζουρακης με κιθαρα κ σαλβαρι.κ η καριολα παει κ καθεται διπλα του ενω πιο πριν ειχε τσιμπησει.
(διασκευη το σεναριο απο τεραστιο χριστοφοριδη).
ειναι κατι πιο βαθυ.εχει να κανει με τον αερα του κοσμοπολιτισμου που αποπνεει ο στεφανος.κατι που γοητευει τις πιτσιρικες.ειναι ρε παιδι μου σα να εισαι στο πλοιο για αμοργο, να εχεις σταμπαρει το κοριτσι που θα αφιερωσεις τον ανεκπληρωτο ερωτα του καλοκαιριου.εχεις παρει υφος ερωτικου μπρους γουιλις, εχεις στριψει τσιγαρο με γυαλοχαρτο μη σε παρει για φλωρο, διαβαζεις ντεμεκ καρυωτακη με σε περασει αναισθητο κ εισαι φουλ επιθεση κ αυτοπεποιθεση.κ σκαει ο μουζουρακης με κιθαρα κ σαλβαρι.κ η καριολα παει κ καθεται διπλα του ενω πιο πριν ειχε τσιμπησει.
(διασκευη το σεναριο απο τεραστιο χριστοφοριδη).
2-0 (6-4, 6-4) και με περίπατο στους 16 του Miami, o Μουζουρά… εεεεε ο Τσιτσιπάς. Take it easy bro... 

Δεν φταίει βέβαια ο Τσιτσιπάς, αλλά εμένα μου την παίζει που οι κ-φυλλάδες τής χαβούζας τον χρησιμοποιούν για να θάψουν τη φετινή μεγαλειώδη και ιστορική πορεία τού ΠΑΟΚ και τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Τζήλου. Ολοσέλιδα πρωτοσέλιδα για το τέννις την επομένη που ο ΠΑΟΚ κάνει επιτυχίες ή που βγαίνει βρώμα για λιμάνι μεριά δείχνουν ΠΡΟΘΕΣΗ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Τρί 26 Μαρ 2019, 18:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πάλι καλά που είναι τένις. Για σκέψου να είχαμε καμιά επιτυχία στο καλλιτεχνικό πατινάζ ας πουμε… θα είχες και συνεντευξη-σαλονι του Κωστάλα, εκτός από τα πρωτοσέλιδα...