Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Ένα μπουρδελο είναι η βαζελα. Η βιζιτα του κωλονακιου.
Θελουμε δυνατή βαζελα, στα κωλομερια
Θελουμε δυνατή βαζελα, στα κωλομερια
- hasio_john
Δεν υπαρχει σοβαρος λογος οριστικης διακοπης του αγωνα.
Ο άλλος πήρε το σημαιάκι και το έχει σαν γκλίτσα να πούμε
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
SM-G965F
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
SM-G965F
- Maximus
Ο αλλος πηρε το σημαιακι του κορνερ...
Τελος πάντων, αν ηταν στην Τουμπα αυτα, θα ειχαμε πέσει Ω' Εθνικη τωρα...
Τελος πάντων, αν ηταν στην Τουμπα αυτα, θα ειχαμε πέσει Ω' Εθνικη τωρα...
Ναι ρε δεν υπάρχει...
Απλά σουλατσάρουν καμία 100 άτομα στον αγ. Χωρο και δεν μπορούν φυσικά να βγουν ούτε να πηδήξουν στην τάφρο.
Απλά σουλατσάρουν καμία 100 άτομα στον αγ. Χωρο και δεν μπορούν φυσικά να βγουν ούτε να πηδήξουν στην τάφρο.
Θα ειχαμε ολονυχτια αφιερωματα απο ολα τα μεσα ομοφωνα αν γινοταν στην Τουμπα αυτα
Ωραίο προϊόν... Το πληρώνουμε όλοι λόγω ΕΡΤ. Πόσα μύρια πήρε ο βαζελος φέτος με κλειστό 3ετες συμβόλαιο;
Καλό αφανισμό, δε θα τους λυπηθώ κιόλας
Όλα εδώ πληρώνονται.
Θα το πιείτε όλο το ποτήρι
SM-G965F
Καλό αφανισμό, δε θα τους λυπηθώ κιόλας
Όλα εδώ πληρώνονται.
Θα το πιείτε όλο το ποτήρι
SM-G965F
Οχι θα κατσουν να εισπνευσουν τα χημικα. Να πανε σε αλλες κερκιδες και να συνεχιστει το ματς.paoki19 έγραψε:Ναι ρε δεν υπάρχει...
- hasio_john
Με πήρε τώρα ένας γνωστό και με τρόμαξε με τις μαλακίες που μου έλεγε, .... αλλά έλα που τώρα αρχίζω και το σκέφτομαι. Μου είπε ότι είναι τόσο γαμημένη κλίκα που σχεδιασμένα το έκαναν αυτό για να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα. Σου λέει τον ΠΑΟΚ δεν το φτάνουμε, εεεεε ας το διακόψουμε τελείως που να μην το πάρει αυτός.
Σενάρια επιστημονικής φαντασίας ... ή ????

Προφανως δεν ειναι αυτο το πραγματικο προβλημα και επισοδεια εχουν γινει παντου...
...αλλα ρε γαμοτο, αυτο το ΚΩΛΟΟΑΚΑ δεν γινεται να το κυρηξουν ακαταληλο να φιλοξενει αγωνες ελληνικου ποδοσφαιρου? Να γλητωσουμε απο αυτο το σιχαμα μια και καλη ολοι μας.
...αλλα ρε γαμοτο, αυτο το ΚΩΛΟΟΑΚΑ δεν γινεται να το κυρηξουν ακαταληλο να φιλοξενει αγωνες ελληνικου ποδοσφαιρου? Να γλητωσουμε απο αυτο το σιχαμα μια και καλη ολοι μας.
- Maximus
Αν σου πω ότι το σκέφτηκα πριν 5 λεπτα!!!hasio_john έγραψε:Με πήρε τώρα ένας γνωστό και με τρόμαξε με τις μαλακίες που μου έλεγε, .... αλλά έλα που τώρα αρχίζω και το σκέφτομαι. Μου είπε ότι είναι τόσο γαμημένη κλίκα που σχεδιασμένα το έκαναν αυτό για να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα. Σου λέει τον ΠΑΟΚ δεν το φτάνουμε, εεεεε ας το διακόψουμε τελείως που να μην το πάρει αυτός.
Καθόλου απίθανο!
Ναι μπορεί ξαφνικά ο κύριος υπουργός να αποφασίσει ως άλλη Θάτσερ, να σταματήσει να στέλνει ομάδες στην Ευρώπη για να... Καθαρίσει το δυσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα, ατάκα που πέταξε ήδη η ΕΡΤ ...hasio_john έγραψε:Με πήρε τώρα ένας γνωστό και με τρόμαξε με τις μαλακίες που μου έλεγε, .... αλλά έλα που τώρα αρχίζω και το σκέφτομαι. Μου είπε ότι είναι τόσο γαμημένη κλίκα που σχεδιασμένα το έκαναν αυτό για να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα. Σου λέει τον ΠΑΟΚ δεν το φτάνουμε, εεεεε ας το διακόψουμε τελείως που να μην το πάρει αυτός.

SM-G965F
Αφου ειναι το πιο ασφαλές γήπεδο ... τι οχι;;;