Όταν πήρε το τελευταίο του πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ήμουν φοιτητής στο εξωτερικό και το άκουγα από το ράδιο με πάρα πολλά παράσιτα κι έκλαιγα από τη χαρά μου. Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου οι νέες γενιές των Παοξήδων να μην τραβήξουν τις μεγάλες πίκρες και τις απίστευτες στενοχώριες που ζήσαμε εμείς οι παλιότεροι. Ας προφυλάξουμε αυτό το θαύμα σαν τα μάτια μας και θα ζήσουμε πολύ μεγάλα πράγματα!wickerman έγραψε:Αυτό το άτι που έχεις για avatar που βαδίζει ασταμάτητα ,καμαρωτό καμαρωτό, πότε θα φτάσει στον προορισμό του; 5 του Μάη;Caballo Viejo έγραψε:Όταν θα συναντηθούν τα λεφτά του CL με τα ρούβλια του Ιβάν, θα ξανακουβεντιάσουμε για το ελληνικό πρωτάθλημα σε δέκα χρόνια πάλι.
Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- Caballo Viejo
Re: Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Να επισημάνω το πολύ καλό β΄ ημίχρονο που έκανε ο Biseswar και την ανησυχητικά κακή εμφάνιση όλων των εξτρέμ (Λημνιός, Jaba, Henrique). O Μπισε έπαιξε πολύ καλύτερα σαν εξτρέμ και από τους τρεις μαζί.
- Επισκέπτης
Στο γκο
λ του Βιέ
ρι κοιτάω την γυναίκα μου και σκέφτομαι "τι θα σου κάνω το βράδι..."
Πριαπισμός!!!
Ακόμα να μου πέσει

ρι κοιτάω την γυναίκα μου και σκέφτομαι "τι θα σου κάνω το βράδι..."
Πριαπισμός!!!
Ακόμα να μου πέσει

-
Χαίρομαι πολύ που σχεδόν όλοι δεν τα ρίχνουμε στον Τσαμουρη.
Προφανώς τον είχαμε στην μπούκα λόγω Λαμίας
Και σφύριξε υπερβολικά πολύ, εξισορροπωντας μάλιστα τα φάουλ, ενώ εμείς είχαμε κατοχή 75-25.
Κακά τα ψέμματα, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε.
Αλλά μετά το πέναλτι, έγινε το έλα να δεις
Εχω μήνες να φωνάξω τόσο πολύ σε γκολ.
Τι γκολ θεέ μου
Και σε πέντε έξι εβδομάδες...
Προφανώς τον είχαμε στην μπούκα λόγω Λαμίας
Και σφύριξε υπερβολικά πολύ, εξισορροπωντας μάλιστα τα φάουλ, ενώ εμείς είχαμε κατοχή 75-25.
Κακά τα ψέμματα, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε.
Αλλά μετά το πέναλτι, έγινε το έλα να δεις
Εχω μήνες να φωνάξω τόσο πολύ σε γκολ.
Τι γκολ θεέ μου
Και σε πέντε έξι εβδομάδες...
- ΑποστόληςΑ
+1elvetos giatros έγραψε:Εχω μήνες να φωνάξω τόσο πολύ σε γκολ.
- thanos-xanthi
φοβερη αντιδραση της ομαδας μετα το πεναλτι
παθος, καθαρο μυαλο, χωρις να τα χασουμε οπως θα γινοταν καποτε
γκολαρα φωτοβολιδα η αρχηγαρα
αλλα η ομαδα ειναι μια οικογενεια, και φοβερα δεμενη και γυμνασμενη
περασε και το πιο δυσκολο ματς, και τωρα σε 2 βδομαδες θα γεμισουμε τα Πηγαδια για αλλο ενα διπλο
παθος, καθαρο μυαλο, χωρις να τα χασουμε οπως θα γινοταν καποτε
γκολαρα φωτοβολιδα η αρχηγαρα
αλλα η ομαδα ειναι μια οικογενεια, και φοβερα δεμενη και γυμνασμενη
περασε και το πιο δυσκολο ματς, και τωρα σε 2 βδομαδες θα γεμισουμε τα Πηγαδια για αλλο ενα διπλο
Ηγέτης, όχι απλά αρχηγός.
Θα τονίσω κάτι:
τα σχόλια του παρουσιαστή του αγώνα από το κρατικό κανάλι, ήταν πέραν του δέοντος προκλητικά και πρόδιδαν ξεκάθαρη υποκειμενική αντιπάθεια προς την ομάδα μας.
Αυτά τα ''ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν γίνεται ο πάγκος να ασχολείται με τον διαιτητή'', προφανώς είναι η ξεκάθαρη δήλωση υποταγής της ΕΡΤ στις πρόσφατες δηλώσεις του γαύρου πως ''πρέπει και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ να δείξουν καλή διαγωγή, διότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε άλλο τον κόσμο μας''.
Οφείλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσημα και βασισμένη στα νομικά πλαίσια, να διαμαρτυρηθεί εντόνως για τα ειρωνικά και προσβλητικά σχόλια του εγκάθετου (ξεκάθαρα) εκφωνητή, και να απαιτήσει σε δημόσιο δελτίο της ΕΡΤ μια συγγνώμη.
Εγώ ως ΠΑΕ, αυτό θα έκανα.
Θα τονίσω κάτι:
τα σχόλια του παρουσιαστή του αγώνα από το κρατικό κανάλι, ήταν πέραν του δέοντος προκλητικά και πρόδιδαν ξεκάθαρη υποκειμενική αντιπάθεια προς την ομάδα μας.
Αυτά τα ''ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν γίνεται ο πάγκος να ασχολείται με τον διαιτητή'', προφανώς είναι η ξεκάθαρη δήλωση υποταγής της ΕΡΤ στις πρόσφατες δηλώσεις του γαύρου πως ''πρέπει και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ να δείξουν καλή διαγωγή, διότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε άλλο τον κόσμο μας''.
Οφείλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσημα και βασισμένη στα νομικά πλαίσια, να διαμαρτυρηθεί εντόνως για τα ειρωνικά και προσβλητικά σχόλια του εγκάθετου (ξεκάθαρα) εκφωνητή, και να απαιτήσει σε δημόσιο δελτίο της ΕΡΤ μια συγγνώμη.
Εγώ ως ΠΑΕ, αυτό θα έκανα.
- giwrgos04dex
-
Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ πέρυσι πάνω κάτω θεωρούσαμε δεδομένο ότι ο Μπισε θα βγει στο 60 λόγω αντοχών πλέον το 90λεπτο το έχει άνετα. Σε υψηλό επίπεδο.
Στα στιγμιότυπα οι καριόληδες το αδίκως ακυρωθέν γκολ του Ακπομ απουσιάζει γαμώ την ΕΡΤ τους μέσα!!!!!

Τεράστια νίκη, τεράστια refuse to lose ΟΜΑΔΑ, mvp ο Αντελίνο αλλά ψήφισα τον τρομερό Μπίσεσβαρ
Τα 2 γκολ τα είδα χωρίς ήχο γιατί μου γύρισε τα άντερα ο βλάκας που πληρώνεται για δημοσιογράφος στην ΕΡΤ
Τα 2 γκολ τα είδα χωρίς ήχο γιατί μου γύρισε τα άντερα ο βλάκας που πληρώνεται για δημοσιογράφος στην ΕΡΤ
ΟΜΑΔΑΡΑ!!!
Όταν αποφασιζει να παιξει,τελειωνουν όλα!!!!
Πεναλτι,κυριοι,δεν υπαρχει και μπορειτε ευκολα να το καταλάβετε από την αντιδραση του επιθετικου που όχι απλα δεν διαμαρτύρεται...αλλα σηκώνεται αμεσως για να παιξει την μπαλα!
Οσο για το φαουλ που εδωσε στον Ακπομ….γελανε ακομα και οι διαιτητες μπάσκετ!!
ΥΓ.Μηπως πρεπει να βγει καποιος από την διοικηση και να πει σε αυτά τα καθικια της ΕΡΤ πως κρατανε με το ζορι τον λαο του ΠΑΟΚ,για όλα αυτά που μεταδιδουν?...Λεω εγω…
ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ....ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ....
Όταν αποφασιζει να παιξει,τελειωνουν όλα!!!!
Πεναλτι,κυριοι,δεν υπαρχει και μπορειτε ευκολα να το καταλάβετε από την αντιδραση του επιθετικου που όχι απλα δεν διαμαρτύρεται...αλλα σηκώνεται αμεσως για να παιξει την μπαλα!
Οσο για το φαουλ που εδωσε στον Ακπομ….γελανε ακομα και οι διαιτητες μπάσκετ!!
ΥΓ.Μηπως πρεπει να βγει καποιος από την διοικηση και να πει σε αυτά τα καθικια της ΕΡΤ πως κρατανε με το ζορι τον λαο του ΠΑΟΚ,για όλα αυτά που μεταδιδουν?...Λεω εγω…
ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ....ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ....
Και ένα...paok re niamou έγραψε:ενα πελωριο ΓΑΜΙΕΣΤΕ πλαναται πανω απο την χωρα απο ολα τα ΠΑΟΚτσιδικα χειλη
ΠΑΤΩΝΕΤΕ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ;;;;
SM-G965F
Επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια στην.... Κρατική ΕΡΤ που πληρώνουμε κι εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ οι Βούλγαροι για να ακούμε τον εμετό του κάθε μπουκωμενου από τα @@ του Βιερίνια.
Γελάμε πολύ με την πάρτη σας, διορισμένα κοπρόσκυλα
SM-G965F
Γελάμε πολύ με την πάρτη σας, διορισμένα κοπρόσκυλα
SM-G965F
- navigator11
Για του λόγου το επιβεβαιωτικό.nikolasf έγραψε:Στα στιγμιότυπα οι καριόληδες το αδίκως ακυρωθέν γκολ του Ακπομ απουσιάζει γαμώ την ΕΡΤ τους μέσα!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

[youtube]huTcDjNGCSg[/youtube]