Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 16/3-19:00,ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD
Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 16/3-19:00,ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD
Ξυπνα γαμω το φελεκι μου και φερε τον ζαμπα στη θεση του! Στειλε οπουδηποτε αλλου τον εκνευριστικο λημνιο
- Maximus
Εγινε τόσο γρηγορα η φάση, που θεωρώ ότι δεν υπηρχε χρόνος να σκεφτεί για δολο. Ο επόπτης σηκωσε αμεσως το σημαιακι, κατι που δείχνει ότι ούτε χαμπάρι δεν πήρε το φαουλ του παναιτωλικου...barlow4 έγραψε:Δεν είναι άσχετοι.πληρωμενοι είναι.
Η ομάδα το χρέος της το κάνει.καποτε πρέπει να παίξει μπάλα κ ο Ιβάν.
Το αν ειναι στημενοι, θα δείξει... εγώ πάντως ανέφερα πριν 2-3 μέρες κάτι για κόκκινη σε παιχτη μας της μεσαίας γραμμης... Ήδη έχουν από κιτρινη Μπισεσβαρ και Ολιβειρα
Αν ηταν πληρωμενοι τωρα θα ειχε δωσει πεναλτυ αν ηθελε. Μια χαρα ειναι οι διαιτητες, το στησιμο μας ειναι τραγικο
Όταν η αμφιβολία είναι 100-0 υπέρ του ενός ο δόλος δεν είναι στη φάση αλλά στη στάση.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Άλλο βρίσκω, άλλο ρίχνω και κάτι άλλο κλωτσαω να
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Άλλο βρίσκω, άλλο ρίχνω και κάτι άλλο κλωτσαωDimg4 έγραψε:Κανονικη καρτα, απο πισω κλωτσαει χωρις σκοπο για μπαλα. Μια χαρα ειναι ο διαιτητης, η επιλογη να παιζει ο ζαμπα αριστερα τραγικη ως τωρα, αφοπλισαμε το καλυτερο μας οπλο
Ε βαλτο το γαμμμμ το σκουφακι.
Ενα ημιχρονο χωρις σουτ βγαλαμε
Ενα ημιχρονο χωρις σουτ βγαλαμε
Ποια η διαφορα οταν δεν πας για μπαλα αλλα για ποδια?Fawkes έγραψε:Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Άλλο βρίσκω, άλλο ρίχνω και κάτι άλλο κλωτσαωDimg4 έγραψε:Κανονικη καρτα, απο πισω κλωτσαει χωρις σκοπο για μπαλα. Μια χαρα ειναι ο διαιτητης, η επιλογη να παιζει ο ζαμπα αριστερα τραγικη ως τωρα, αφοπλισαμε το καλυτερο μας οπλο
Το στήσιμο μας μια χαρά είναι.το συγκεκριμένο ματς δίνει το πρωτάθλημα.το μόνο ματς που φοβάμαι κ το μόνο τόσο δύσκολο ως το τέλος του πρωταθλήματος.ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες κ βγάζει φάσεις.δεν πας να παίξεις ανοιχτά εκεί.πας να σιγουρέψει τα μετόπισθεν.κ να το κλέψεις.κ μέχρι στιγμής δεν μπορούν να κατέβουν οργανωμενα.Dimg4 έγραψε:Αν ηταν πληρωμενοι τωρα θα ειχε δωσει πεναλτυ αν ηθελε. Μια χαρα ειναι οι διαιτητες, το στησιμο μας ειναι τραγικο
Το κοράκι προσπαθεί να δημιουργήσει εκνευρισμό.
- Maximus
Δεν μας εκπλήσσει από Ελληνα διαιτητή. ασχετα αν ειναι στημενος η οχι...barlow4 έγραψε: Το κοράκι προσπαθεί να δημιουργήσει εκνευρισμό.
Διαιτητές επόπτες άχρηστοι ως γνωστόν, λες και τους βρίσκουν στα αζήτητα. Πάντως με μια αλλαγή στον κατά φαντασία ποδοσφαιριστή Λημνιό με Σβι και θα βάλουμε εύκολα 2-3
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk