Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 19/02/2009 7μ.μ
Re: 19/02/2009 7μ.μ ΠΑΟΚ - Αρης
Ούτε μια σελίδα δεν γεμίσαμε και είμαστε μια μέρα πριν τον αγώνα. Πολύ ενδιαφέρον βλέπω, μάλλον δεν θα είμαστε πάνω απο 3000 στο παλατάκι σήμερα
- montolivo4
και διαβάζω τώρα στα πρωτοσέλιδα (Metrosport κλπ.): ουρές των οπαδών του ΠΑΟΚ για ένα εισητήριο. Και λέω αντε ρε π...η μου ξυπνήσαμε!!! Γεμάτο το παλατάκι σήμερα. Αλλά ήταν για το ματς με τον γηραιό...
Είναι κρίμα να μην ασχολείται κανείς πλέον.Όπως αφήσαμε το βαλεντίνο ας αφήσουμε και την τσικνοπέμπτη και να τρέξουμε κόντα στην όμαδα που μας χάρισε τις πρώτες χαρές και τις πρώτες ευρωπαικές μας διακρίσεις.
Όλοι στο παλατάκι για να κάνουμε την αρχή και να ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι στη συνέχεια.Όχι ξανά τελευταίες αγωνιστικές να τρέχουμε.Όλοι κουραστήκαμε και όλοι έχουμε αηδιάσει απο την απάξιωση του τμήματος μπάσκετ άλλα όλοι πρέπει να'μαστε εκεί.
Καλύτερα να μην πάμε με τη γριά στη μπάλα και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ποδοσφαίρου και να πάμε στο παλατάκι για το υπόλοιπο της σεζόν.Όλοι στο παλατάκι.Μην περιμένετε κανέναν δρόσο και κανένα λαμόγιο.Γιατί ΠΑΟΚ είμαι και είμαστε για τις λύπες,το λαό και την τρέλα και όχι για τα τρόπαια και τους μεγαλομετόχους.
Ραντεβού στο ναό στις 7..
Όλοι στο παλατάκι για να κάνουμε την αρχή και να ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι στη συνέχεια.Όχι ξανά τελευταίες αγωνιστικές να τρέχουμε.Όλοι κουραστήκαμε και όλοι έχουμε αηδιάσει απο την απάξιωση του τμήματος μπάσκετ άλλα όλοι πρέπει να'μαστε εκεί.
Καλύτερα να μην πάμε με τη γριά στη μπάλα και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ποδοσφαίρου και να πάμε στο παλατάκι για το υπόλοιπο της σεζόν.Όλοι στο παλατάκι.Μην περιμένετε κανέναν δρόσο και κανένα λαμόγιο.Γιατί ΠΑΟΚ είμαι και είμαστε για τις λύπες,το λαό και την τρέλα και όχι για τα τρόπαια και τους μεγαλομετόχους.
Ραντεβού στο ναό στις 7..
Εγω παντως το 2.10 που βρηκα στη νικη του ΠΑΟΚ, το επαιξα.
Βεβαια αν το παλατακι ηταν οπως περσι, θα επαιζα πιο πολλα λεφτα αλλα...
Βεβαια αν το παλατακι ηταν οπως περσι, θα επαιζα πιο πολλα λεφτα αλλα...
Εγώ πιστεύω πως μετά την ανακοίνωση της συντονιστικής των συνδέσμων, θα έχουμε και κόσμο και παλμό, αλλά μετά θα πέσουμε στα γνωστά στάνταρ.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αν είναι για να έχουμε κόσμο στο γήπεδο, κάθε φορά να κάνουμε τόση φασαρία και να ανακοινώσεις και να δημοσιεύματα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, να το χέσω!
Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο επειδή έτσι νιώθουμε και ότι γιατί μας αναγκάζουν οι καταστάσεις να το κάνουμε....
Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο επειδή έτσι νιώθουμε και ότι γιατί μας αναγκάζουν οι καταστάσεις να το κάνουμε....
Εδώ που φτάσαμε πρέπει να πάρουμε το ματς κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και για να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία μέχρι το τέλος... Πρέπει να πάει ο κόσμος για να δείξει ότι δεν το 'χει χεσμένο (και) το μπάσκετ και να συνεχίσει όσο δύσκολο κι αν είναι να πάει και σε όσα ματς μείναν για φέτος. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω...
Και μόνο που σκέφτομαι που μας κατάντησε (και) ο !@#$%^&*&^%$#@! πρόεδρος (;) της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τρελαίνομαι!!!
Άντε ΠΑΟΚάρα... τσίκνισε τα ερπετά!!!
ΥΓ. Ξέρετε κανένα link για το ματς;

Άντε ΠΑΟΚάρα... τσίκνισε τα ερπετά!!!

ΥΓ. Ξέρετε κανένα link για το ματς;
Καποιες αλλες καλες εποχες το τοπικ θα ειχε αρπαξει φωτια...τωρα δεν καιγετε ουτε καρφιτσα!!!!
Αχ ρε ΠΑΟΚ, αχ ρε ΠΑΟΚ....
Αχ ρε ΠΑΟΚ, αχ ρε ΠΑΟΚ....

Προλαβαίνουμε να πάμε διαβάθμιση τελικά....Έκανα λάθος που είπα ότι σωθήκαμε....Φεύγει και ο γκρέκορι οπόταν καταλαβαίνετε ποιοι παίχτες έχουν μείνει να παίζουν.Αυτοί με τα ιδιωτικά συμβόλαια υου μάνατζερ δελημπαλταδάκη...

Απο αυριο σε ρυθμους γριας και ξερω γω ξερω γω ενταξει. Ο Σαντος, το 4-4-2, ο Χουτος και το μπασκετ να παει να μαμηθει... Κριμα...
δυστυχως ολα τελειωσαν σε ενα τριποντο του ηλιαδη 5' πριν το τελος.Πουλησε τσαμπουκα,εγινε διακοπη που ηταν προς οφελος του αρη.
εχουμε καποια εντος παιχνιδια μεχρι το τελος που πρεπει να τα παρουμε για να μην τρεχουμε..
για το ματς: η ανυπαρξια της front line σε ολο της το μεγαλειο.
Αξιομαχος ο Χαρισης.Ολη η ομαδα επαιζε με/για τον Γκρεγκορι.
Αντιο Γκρεγκορι,θα μπορουσες υπο αλλες συνθηκες να κανεις μεγαλα πραγματα στον ΠΑΟΚ.
εχουμε καποια εντος παιχνιδια μεχρι το τελος που πρεπει να τα παρουμε για να μην τρεχουμε..
για το ματς: η ανυπαρξια της front line σε ολο της το μεγαλειο.
Αξιομαχος ο Χαρισης.Ολη η ομαδα επαιζε με/για τον Γκρεγκορι.
Αντιο Γκρεγκορι,θα μπορουσες υπο αλλες συνθηκες να κανεις μεγαλα πραγματα στον ΠΑΟΚ.