Αυτο ελεγε ...δεν ηταν στο χερι του....επρεπε να πληρωσεις!!!
Τωρα ειναι ελευθερος...
Μακαρι να ερθει

Δεν ειναι θεμα παρακαλετου.ειναι θεμα συγκυριων.και τις συγκυριες πρεπει να τις εκμεταλλευεσαι στο ποδοσφαιρο.prist64 έγραψε:κι εγω οταν δεν ημουν στα καλα μου θα τον ηθελαsourmenetes έγραψε:Αν μιλατε για σταφ,θεωρω οτι αξιζει το ρισκο.τζαμπα τον παιρνεις,ερχεται βγαζει προετοιμασια και αξιολογειται.
Προφανως καποια στιγμη ως βασικος στην μπουντεσλιγκα και ως ενα απο τα καλυτερα ταλεντα(ειχε ανακηρυχθει νομιζω) στη γερμανια,δε θα ασχολιοταν με την ελλαδα.
τωρα που ανεβηκα επιπεδο μου φαινεται λιγος
τι αλλαξε ξαφνικα και θελει να ερθει?
γιατι και πριν δυο χρονια λεφτα υπηρχαν.
απο συνεντευξη του Σταφυλιδη 6 Ιαν 2018 στο σπορ24
Για το αν τέθηκε θέμα επιστροφής στον ΠΑΟΚ τώρα: "Όχι, γιατί θεωρώ πως προτεραιότητά μου είναι το εξωτερικό. Αν έχω κάτι αξιόλογο από το εξωτερικό, που θα άξιζε, με αυτή την λογική λέω ότι δεν γυρίζω πίσω. Για εμένα είναι πολύ δύσκολο, όχι γιατί δεν θέλω να έρθω, αλλά γιατί δεν υπάρχει λύση να έρθω. Πρέπει να γίνει κάτι... εξωπραγματικό".
το παιδι ειχε προτεραιοτητρα το εξωτερικο,
αν ειχε κατι αξιολογο δεν γυριζε πισω
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ το ξερεις αυτο με το παρακαλετο νινι
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε προκριματικά Champions League με Βιειρίνια ή Μάτος στον πάγκο, ακόμα και τον Μαρσέλο να του φέρουν του Λουτσέσκου για αριστερά.ShadowM4N έγραψε:o Σταφυλίδης να 'ρθει μόνο αν μετατοπισθεί ο Vieirinha όπως είπε 1 φίλος παραπάνω.. και να μοιράζονται δεξί μπακ με τον Matos με τα συνεχόμενα μάτς που θα'χουμε και να πάει αριστερά ο Σταφυλίδης με backup τον Γιαννούλη.