Ειδικά στο transition είχαμε θέμα πχ ματς με ΤρίποληΑποστόληςΑ έγραψε:Και με Canas υποφέραμε αμυντικά.
26. Sergio Oliveira
- giwrgos04dex
Re: 26. Sergio Oliveira
Αν ήμουν ο Ολιβέιρα πάντως από το να κάθομαι πάγκο στον ΠΑΟΚ, θα προτιμούσα να κάθομαι πάγκο στην Πόρτο. Όταν έχεις έναν τόσο μεγάλο παίκτη (η κάθετη με τον νιονιο πρέπει να μην έχει ξαναυπάρξει σε αυτή τη χώρα) δεν μπορείς να τον αφήνεις εκτός και να παίζει ο Σάκχοφ 4-5 παιχνίδια σερί.
Αντίστοιχα θα σχολίαζα για Ινγκασον αλλα πες εκει Βαρέλα-Κρέσπο σπέρνουν ασταμάτητα. Στο κέντρο που χωλαίνουμε δεν μπορώ να το καταλάβω
Αντίστοιχα θα σχολίαζα για Ινγκασον αλλα πες εκει Βαρέλα-Κρέσπο σπέρνουν ασταμάτητα. Στο κέντρο που χωλαίνουμε δεν μπορώ να το καταλάβω
Ίσως γιαυτό δεν είσαι Ολιβειρα
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Από 1 Οκτωβρίου έως 31 Ιανουαρίου(120 μέρες) που ήρθε δανεικός στον ΠΑΟΚ πήρε συνολικά 277 λεπτά συμμετοχής σκόρπια σε όλες τις διοργανώσεις, κυρίως σε κύπελλα. Στον ΠΑΟΚ από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 4 Μαρτίου(35 μέρες) πήρε 391 λεπτά συμμετοχής(από τα 570 διαθέσιμα, δεν μετράω το παιχνίδι με την ΑΕΧ γιατί ήταν μόλις 3 μέρες στην ομάδα). Άρα αν το δούμε αναλογικά στην Πόρτο έπαιρνε το 1/4 του χρόνου συμμετοχής που παίρνει στον ΠΑΟΚ κι αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο ο χρόνος συμμετοχής του.
- navigator11
Ο ίδιος ο Ολιβέιρα πάντως δείχνει μια χαρά να απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα. Αυτό βλέπω εγώ από τις αντιδράσεις του, είτε όταν αγωνίζεται είτε όταν βρίσκεται στον πάγκο. Τώρα, αν γούσταρε περισσότερο, όταν γυάλιζε τον πάγκο στην Πόρτο, προσωπικά δεν το γνωρίζω. Ενδέχεται να το ξέρουν άλλοι φίλοι εδώ μέσα.
Εγώ νομίζω ξεροσταλιάζει όλη μέρα στο ερτικετς για να βρει καμιά καλή προσφορά και να γυρίσει πίσω.
- paok re niamou
τετοιο παλτο που ειναι καλα κανει ο Λουτσε και τον αφηνει παγκο.
Ο Λουτσε παντα εχει δικιο το λενε και τα στατιστικα εξαλλου
Ο Λουτσε παντα εχει δικιο το λενε και τα στατιστικα εξαλλου
Να του πεις να σβήνει τα κουκιςgiapas έγραψε:Εγώ νομίζω ξεροσταλιάζει όλη μέρα στο ερτικετς για να βρει καμιά καλή προσφορά και να γυρίσει πίσω.

Άσε που έκλεισε κιόλας το ερτικετς.
Οντοπικ, όσο παίζει τόσο δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει έρθει αυτός ο παίκτης στην Ελλάδα
- paok re niamou
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Γιαυτό δεν τον βάζειpaok re niamou έγραψε:Για τον Λουτσε παλτό είσαι να ξες