Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μια χαρά τον βλέπει. Απλά εκεί συνήθως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μαζεύεται ενώ ο νέος που βράζει το αίμα του όχι, μόνο και μόνο από νεύρο που ο αμυντικός τον προλαβαίνει. Υπάρχει βέβαια και η τρίτη περίπτωση του απλού αληταριού. Δεν είναι τέτοιος ο Ζαμπά....άπειρος και ανώριμος είναι απλά. Τώρα, για την ποινή θα μπορούσε να είναι και κίτρινη προφανώς γιατί το χτύπημα δεν ήταν τόσο γεμάτο. Εδώ ο καραμπαμ αλήτης Μπαράλες έβγαλε όλο του το άχτι στον Πασχαλάκη και μόνο μπράβο που δεν του είπαν. Για να μη μιλήσω για τον Καμαρά της Τετάρτης, που αν δεί κανείς την αντίδραση Βιερίνια που είναι δίπλα, θα καταλάβει πόσο σοβαρό και αντιαθλητικό χτύπημα ήταν. Τεσπα, δύο μέτρα και δύο σταθμά ως συνήθως.
Μετά και τα σημερινά δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία ότι τα ξένα κοράκια έρχονται μιλημένα. Ο Ζαμπά και σήμερα και με τη χάρτινη αποτελεί θύμα αυτού του γεγονότος.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς είστε πολύ 'αντικειμενικοι'
Όταν σε όλο το 70λεπτο αφήνει ξύλο χωρίς κάρτες δε μπορεί αυτό το ακούσιο μαρκάρισμα ν το τιμωρεί με κόκκινη
Λυπάμαι.
Ο Λουτσεσκου έκανε κ πολιτική μεταξύ άλλων για να μην απαξιωσουμε και τους καλούς ξένους διαιτητές
Ηταν Μάρτιος του 2013 όταν το κάθαρμα απ την Τουρκία ονόματι Τσακίρ έδωσε κόκκινη στον Νάνι για επικίνδυνη προβολή ενώ δεν είχε δει καν τον Αρμπελόα.
Παρόμοια φάση είναι και του Ζαμπά.
Κατά την γνώμη μου και οι δυο είναι για κίτρινη.
Την είχε πατήσει τη Ρεάλ τότε η United μέχρι να δώσει αυτή την κόκκινη. Τη θυμάμαι και νευριάζω ακόμη. Κατά τη γνώμη μου καμία από τις 2 φάσεις δεν είναι κόκκινη. Είναι επικίνδυνο παιχνίδι, αλλά δεν έχει πρόθεση ούτε ο Νάνι( α ρε παιχταρά λίγο μυαλό να είχες), ούτε ο Ζαμπά.
Αν ο διαιτητής ήταν αντικειμενικός, εφόσον έδωσε κόκκινη αυτή την ακούσια προβολή του Ζαμπά θα έπρεπε στον αγώνα να δείξει άλλες δύο εις βάρος των πρασίνων. Δεν το έκανε όμως, επομένως ήρθε (και αυτός) μιλημένος. Απλά πράγματα. Τι περιμέναμε από ΚΕΔ;
Είναι λάθος να λέμε οτι δεν είναι κόκκινη επειδή δεν είχε πρόθεση. Οι παίκτες πρέπει να έχουν την ευθύνη του χώρου γύρω τους γιατί τέτοια χτυπήματα είναι πολύ επικίνδυνα. Είναι ελαφρυντικό βεβαίως για τον jaba, δε μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για αντιαθλητικό χτύπημα, αλλά δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος για τον οποίο βγαίνει μια κόκκινη κάρτα. Ας ελπίσουμε οτι θα του βάλει μυαλό και την επόμενη φορά που θα σηκώσει ψηλά το πόδι του θα ελέγξει το χώρο. Ευτυχώς δηλαδή που έγινε η φάση σε σημείο που το αποτέλεσμα είχε ήδη κλειδώσει.
Ειναι νεος και ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ με τεραστιες δυνατοτητες για περαιτερω εξελιξη και εχει να μαθει πολλα ακομη ,με την δουλεια και την διαχειρηση που του κανει ο Λουτσε(μαστιγιο και καροτο)μια εξω μια μεσα.