Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ας πουμε οτι στα επομενα 3 παιχνιδια του γαυρου ερχονται δυο Χ, πχ αυριο με τον απολλωνα ενα 0-0 ή με ρουλη ή με βαζελο. Και εμεις νικαμε τα επομενα 2, διαφορα στο +11-13 Παιζει μετα με ατρομητο και κανει αλλο ενα Χ, και με Λαμια στις 7 απριλιου εχει σολντ αουτ
- john4serres
Διπλό 0-2 στην Αθήνα
Διπλό 0-2 στον βάζελο
Διπλό 0-2 στο καταραμένο ΟΑΚΑ
Και πάλι θέλουμε κάτι παραπάνω από αυτήν την ομάδα.
ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ
ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΨΝΘ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ
Διπλό 0-2 στον βάζελο
Διπλό 0-2 στο καταραμένο ΟΑΚΑ
Και πάλι θέλουμε κάτι παραπάνω από αυτήν την ομάδα.
ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ
ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΨΝΘ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ
Και 2 βαθμούς να χάσει, πάλι το παίρνουμε 7 απριλίου. Και επειδή έχω γενέθλια, να μου αφήσετε 1 εισιτηριακι ε;GoMaRoS έγραψε:Ας πουμε οτι στα επομενα 3 παιχνιδια του γαυρου ερχονται δυο Χ, πχ αυριο με τον απολλωνα ενα 0-0 ή με ρουλη ή με βαζελο. Και εμεις νικαμε τα επομενα 2, διαφορα στο +11-13 Παιζει μετα με ατρομητο και κανει αλλο ενα Χ, και με Λαμια στις 7 απριλιου εχει σολντ αουτ
- PAOK_Antarctica
Μπράβο ΠΑΟΚάρα μου
Τίποτα δεν τελείωσε, ακολουθεί δύσκολος αγώνας με τον Ατρόμητα.

Τίποτα δεν τελείωσε, ακολουθεί δύσκολος αγώνας με τον Ατρόμητα.
pgetsos έγραψε:Και 2 βαθμούς να χάσει, πάλι το παίρνουμε 7 απριλίου. Και επειδή έχω γενέθλια, να μου αφήσετε 1 εισιτηριακι ε;GoMaRoS έγραψε:Ας πουμε οτι στα επομενα 3 παιχνιδια του γαυρου ερχονται δυο Χ, πχ αυριο με τον απολλωνα ενα 0-0 ή με ρουλη ή με βαζελο. Και εμεις νικαμε τα επομενα 2, διαφορα στο +11-13 Παιζει μετα με ατρομητο και κανει αλλο ενα Χ, και με Λαμια στις 7 απριλιου εχει σολντ αουτ
έχω βγάλει αεροπορικά εδώ και καιρό για τότε, ώστε να πάω τον μικρό πρώτη φορά Τούμπα και αρχίζω και ανησυχώ ότι στο τέλος δε θα βρίσκω τίκετ. Αφήστε ένα και για εμένα..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Επίθεση αγάπης Χαχαχα !Ale έγραψε:Μβπ Βαρέλα.
Δανός π*υτάνας παιδί. Αβαβά δύο κόκκινες (γονατιά τυρόγαλου σε Ζαμπά, νταηλίκι σε Αντελίνο) και ένα πέναλτι σε ζέλες, γιαλαντζί κόκκινη σε Ζαμπά.
Ζέλες ξεκωλι@ρες, γλιτώσατε χοντρό πέος.
Βαλ' το ρε Ταζ.
Γίδι σπυριάρικο, θα παρακαλάς για έλεος μια ζωή και δεν θα βρίσκεις.
Προχωράμε.
Κάντε μου μια ένεση ρε να κοιμηθώ.
Ξυπνήστε 18 Μαίου το βράδυ, ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ, αλλά στο τελικό με λαμία ή τροπολιτσά. Να μείνει στο σιχαμερό σκουλήκι στην απ'όξω.
Τρελαίνομαι σήκωσε τα τα γαμημένα, δεν μπορώ να περιμένω.

Ξυπνήστε 18 Μαίου το βράδυ, ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ, αλλά στο τελικό με λαμία ή τροπολιτσά. Να μείνει στο σιχαμερό σκουλήκι στην απ'όξω.
Τρελαίνομαι σήκωσε τα τα γαμημένα, δεν μπορώ να περιμένω.

εν τω μεταξυ τα σκουπιδια της τρουμπας γεννησαν νεο εκτρωμα.λενε οτι ο ιβαν εταξε πριμ στον απολλωνα 150 χηνες για νικη κ 75 για χ.
το εχω πει κ ξερω οτι ειναι παρεξηγησιμο.προτιμω αυτος ο καρκινος της χωρας να καταστραφει παρα να παρει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ.το ανταλλαζω ευχαριστως.αλλωστε στα ματια μου καμια αλλη αξια δεν εχει ενα πρωταθλημα με αντιπαλο τα σκουπιδια της τρουμπας, περα απο το καλο ευρωπαικο εισιτηριο.θεωρω οτι αν φυγει αυτη η βρωμα και η δυσωδια, αυτος ο επιθετικος και ακραια τοξικος καρκινος απο τη ζωη της χωρας, θα γινει ενας πολυ καλυτερος τοπος.και το πρωταθλημα που ειναι ενα πολυ πιο δευτερευον πραγμα θα γινει ενα πολυ πιο αξιολογο πρωταθλημα.θα χαιρομαστε να το βλεπουμε.εχει δηλητηριασει τοσο πολυ τη νοοτροπια του κοσμου αυτη η κουραδα που εχει αντικτυπο σε ολους τους τομεις του δημοσιου βιου.ειαι η φωτογραφια του χρεωκοπημενου ελλαδισταν.
το εχω πει κ ξερω οτι ειναι παρεξηγησιμο.προτιμω αυτος ο καρκινος της χωρας να καταστραφει παρα να παρει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ.το ανταλλαζω ευχαριστως.αλλωστε στα ματια μου καμια αλλη αξια δεν εχει ενα πρωταθλημα με αντιπαλο τα σκουπιδια της τρουμπας, περα απο το καλο ευρωπαικο εισιτηριο.θεωρω οτι αν φυγει αυτη η βρωμα και η δυσωδια, αυτος ο επιθετικος και ακραια τοξικος καρκινος απο τη ζωη της χωρας, θα γινει ενας πολυ καλυτερος τοπος.και το πρωταθλημα που ειναι ενα πολυ πιο δευτερευον πραγμα θα γινει ενα πολυ πιο αξιολογο πρωταθλημα.θα χαιρομαστε να το βλεπουμε.εχει δηλητηριασει τοσο πολυ τη νοοτροπια του κοσμου αυτη η κουραδα που εχει αντικτυπο σε ολους τους τομεις του δημοσιου βιου.ειαι η φωτογραφια του χρεωκοπημενου ελλαδισταν.
Σακχόφ γιατί έτσι. Αν ερχότανε και σε θέση βολής θα το παστέλωνε
Ξεκάθαρα λοιπόν το ματς με το ρουλη ήταν διαχείριση δυνάμεων.
Πήγαμε ν το πάρουμε σβηστά για τα δύο επόμενα ματς που ήταν κρισιμα
Πήγαμε ν το πάρουμε σβηστά για τα δύο επόμενα ματς που ήταν κρισιμα
- V-olakiotis
Μεστή εμφάνιση, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον ζέλο και αφήνει και παράπονο για την τελική έκταση του σκορ λόγω των ευκαιριών που χάθηκαν.
Η κατάρα του ΟΑΚΑ αφορά πλέον τις αδερφαδες του ΠΟΚ και γράφει ότι ο ΠΑΟΚ θα παίρνει αυτό που θέλει εκεί χάμω ακόμα και με παίκτη ή παίκτες λιγότερους.
Δεν υπάρχει υστερήσας, αν και με εκνεύρισαν μεσα στη ροή του ματς κάποιες κινήσεις Λημνιού και Μπίσε. Συνολικά όμως η ομάδα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, ενώ και ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν με ωραίες επεμβάσεις.
Συνεχίζουμε με προσήλωση και λύσσα!
Το πρωτάθλημα πρέπει να έρθει χωρίς ήττα! Για να δικαιωθούμε και όσοι λέγαμε ότι μόνο με 30 στα 30 θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα στο ελληνικό μπ@υρδέλο.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Η κατάρα του ΟΑΚΑ αφορά πλέον τις αδερφαδες του ΠΟΚ και γράφει ότι ο ΠΑΟΚ θα παίρνει αυτό που θέλει εκεί χάμω ακόμα και με παίκτη ή παίκτες λιγότερους.
Δεν υπάρχει υστερήσας, αν και με εκνεύρισαν μεσα στη ροή του ματς κάποιες κινήσεις Λημνιού και Μπίσε. Συνολικά όμως η ομάδα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, ενώ και ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν με ωραίες επεμβάσεις.
Συνεχίζουμε με προσήλωση και λύσσα!
Το πρωτάθλημα πρέπει να έρθει χωρίς ήττα! Για να δικαιωθούμε και όσοι λέγαμε ότι μόνο με 30 στα 30 θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα στο ελληνικό μπ@υρδέλο.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μαρτυρανε μονοι τους, τοσα ειχε ταξει ο χοντρος δηλαδη σε ρουλη και νιονιοbarlow4 έγραψε:εν τω μεταξυ τα σκουπιδια της τρουμπας γεννησαν νεο εκτρωμα.λενε οτι ο ιβαν εταξε πριμ στον απολλωνα 150 χηνες για νικη κ 75 για χ.

-
Το ερώτημα είναι: πρώτα γεννιέσαι βόθρος και μετά γαύρος ή το αντίθετο;barlow4 έγραψε:εν τω μεταξυ τα σκουπιδια της τρουμπας γεννησαν νεο εκτρωμα.λενε οτι ο ιβαν εταξε πριμ στον απολλωνα 150 χηνες για νικη κ 75 για χ.
Βλέποντας αυτόν τον λαγό και τους κακομαθημένους ρεπόρτερ του που κλαίνε για το μέλλον, καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλο επίτευγμα ήταν να κερδίζεις με σφεντόνες απέναντι σε πυρηνικά και να διεκδικείς και όσο σε άφηναν κάποιους τίτλους. Πόσο απίστευτο πραγματικά.
Κερδίζαμε με τοργκελε, με Κουτσόπουλους, με Ζαφειρίου, με Σιδηρόπουλους, χωρίς να τα θίγω τα παιδιά, αλλά ήταν δύναμη ψυχής, και μας μιλάνε για στατιστικά κ νίκες που τώρα που είμαστε καλύτεροι ούτε γκολ μας βάζουν και για να μας κρατήσουν παίζουμε με δέκα, όπως με αεχ πχ
Μεγάλε ΠΑΟΚ....
Κερδίζαμε με τοργκελε, με Κουτσόπουλους, με Ζαφειρίου, με Σιδηρόπουλους, χωρίς να τα θίγω τα παιδιά, αλλά ήταν δύναμη ψυχής, και μας μιλάνε για στατιστικά κ νίκες που τώρα που είμαστε καλύτεροι ούτε γκολ μας βάζουν και για να μας κρατήσουν παίζουμε με δέκα, όπως με αεχ πχ
Μεγάλε ΠΑΟΚ....
Ο Σακχοφ,χθες,ήταν πάρα πολύ καλός!
Ίσως διάβασε αυτά που έγραψαν κάποιοι εδώ μέσα πριν το ματς....
Ίσως διάβασε αυτά που έγραψαν κάποιοι εδώ μέσα πριν το ματς....