Tennis
- V-olakiotis
Re: Tennis
Σα να βλέπω αθλητική Κυριακή, ένα πράμα...
Περί ορεξεως όμως, κολοκυθόπιτα...
Εγώ ήμουν φαν του Ιβάν Λεντλ...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Περί ορεξεως όμως, κολοκυθόπιτα...
Εγώ ήμουν φαν του Ιβάν Λεντλ...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Συνεχίζει να απογοητεύει εμάς τους φανς του το καμάρι του έθνους, αφού μαζί με τον αδερφό του έχασε στο διπλό(διπλή φάπα δηλαδή) στο τουρνουά της Μασσαλίας. Κρίμα 
Με δικαιωνει ο τιτανας του ελληνικου τενις που δεν σνομπαρει το παντελως ανυποληπτο και ασημαντο τουρνουα της Μασσαλιας.Rorschach έγραψε:Ο ίδιος βέβαια έλεγε "ήρθα για τον τίτλο" και κάτι τέτοια, άλλωστε ένας τενίστας με ελάχιστους και ασήμαντους τίτλους όπως ο Τσιτσιπάς δεν μπορεί να σνομπάρει καμία διοργάνωση.
Αυριο ο μεγαλος τελικος απεναντι σε εναν τυχαρπαστο απο το Καζακσταν.
Αναμφιβολα το γεγονος της ημερας σε ολα τα σπορ και περιμενουμε εκτενες ρεπορταζ απο τις αθλητικες εκπομπες.
Osfp7 έγραψε: Από τότε που άρχισε μπορούμε να πούμε πως έχει βελτίωση πολύ το σέρβις του
15:45
- ΑποστόληςΑ
σδνα
Ο συγκλονιστικός Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε με 2-1 τον Γκαέλ Μονφίς στο Ντουμπάι και πέρασε στον πέμπτο τελικό της καριέρας του!
Μετά από ένα θρίλερ διάρκειας σχεδόν τριών ωρών, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του χαρισματικού Γάλλου (Νο.23) με 4-6, 7-6(4), 7-6(4) και θα κάνει τη Δευτέρα την πρώτη του είσοδο στο Top 10!
Ο αντίπαλός του στον τελικό θα προκύψει από τον αγώνα Φέντερερ-Τσόριτς, οπότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση να τον δούμε να αναμετράται για άλλη μια φορά με το είδωλό του.
Ο συγκλονιστικός Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε με 2-1 τον Γκαέλ Μονφίς στο Ντουμπάι και πέρασε στον πέμπτο τελικό της καριέρας του!
Μετά από ένα θρίλερ διάρκειας σχεδόν τριών ωρών, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του χαρισματικού Γάλλου (Νο.23) με 4-6, 7-6(4), 7-6(4) και θα κάνει τη Δευτέρα την πρώτη του είσοδο στο Top 10!
Ο αντίπαλός του στον τελικό θα προκύψει από τον αγώνα Φέντερερ-Τσόριτς, οπότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση να τον δούμε να αναμετράται για άλλη μια φορά με το είδωλό του.
- sourmenetes
- Moderator
Χαχα μλκ 10 χρόνια στο site , τόσο αστεία εμπάθεια δεν ξαναείδα!ακόμα γελάω!Rorschach έγραψε:Δεν νομίζω να ενδιαφέρεται για γκόμενες ο αντιπαθέστατος Τσιτσιπάς.