Ταινίες - σειρές
Re: Cinemania
Ειναι γνωστο οτι υπαρχουν χιλιαδες οπαδοι του ΠΑΟΚ που λατρευουν το Μπρεχτικο θεατρο και το δηκτικο νυστερι του, την καμπαρε ατμοσφαιρα της Γερμανιας την εποχη της Δημοκρατιας της Βαιμαρης, τις βασανιστικες αναζητησεις του εργατικου κινηματος την περιοδο του Μεσοπολεμου, τον εγωισμο και την αναγκη για τρυφεροτητα (αρκει να την δειξει πρωτος/η ο/η αλλος/η) που διαπνεουν τις σχεσεις ανδρα-γυναικας, τα μυστηρια της εννοιας της φιλιας που μπορει να γινει κομματια μπροστα σε υλικα ή και σε συναισθηματικα συμφεροντα, την αγωνιωδη αναζητηση του ανθρωπου στην προσπαθεια του να κατανοησει τι διαολο μπορει να κανει σε αυτον τον ωραιο πλανητη προκειμενου να κανει καλυτερη την ζωη του.
Για τους χιλιαδες λοιπον συνοπαδους μου που ζητουν ολα τα παραπανω εχω ενα "στανταρακι", μεγαλυτερο και απο τον ασσο με Γρια το Σαββατο, που θετει ερωτησεις χωρις να μπαινει στον πειρασμο να δινει φτηνες απαντησεις. Ειναι το συνηθισμενης χρονικης διαρκειας, 15ωρο magnum opus, του Ραινερ Βερνερ Φασμπιντερ (και ξερο ψωμι), "Berlin Alexanderplatz", βασισμενο πανω στο ομωνυμο μυθιστορημα του Αλφρεντ Ντέμπλιν.
Τολμηστε λοιπον να μπειτε στο ρινγκ σε μια 15ωρη μαχη με τον εαυτο σας και δεν θα χασετε (αρκει να χασει ο εαυτος σας).
Για τους χιλιαδες λοιπον συνοπαδους μου που ζητουν ολα τα παραπανω εχω ενα "στανταρακι", μεγαλυτερο και απο τον ασσο με Γρια το Σαββατο, που θετει ερωτησεις χωρις να μπαινει στον πειρασμο να δινει φτηνες απαντησεις. Ειναι το συνηθισμενης χρονικης διαρκειας, 15ωρο magnum opus, του Ραινερ Βερνερ Φασμπιντερ (και ξερο ψωμι), "Berlin Alexanderplatz", βασισμενο πανω στο ομωνυμο μυθιστορημα του Αλφρεντ Ντέμπλιν.
Τολμηστε λοιπον να μπειτε στο ρινγκ σε μια 15ωρη μαχη με τον εαυτο σας και δεν θα χασετε (αρκει να χασει ο εαυτος σας).
15ωρη????
Μας μαμησες....
Τι παραγωγη ειναι???
Προσφατος ειδα TO KYMA (Die Welle) και το GOMORA 2008
To πρωτο ειναι γερμανικη παραγωγη που δανειζετε μια πραγματικη ιστορια (Αμερικη καλοκαιρι του 1968) χωρις να ανφερει ουτε που εγινε ουτε ποτε...πραγμα που την κανει ευθραυστη, κυριως οταν μηλαει για ενα καθεστος.
Μας παρουσιαζει μια τελειως γενικευμενη πραγμαρικοτητα που ολα τα καθεστοτα ειναι απολυταρχηκα και οι μεθοδοι κοινοι , χωρις να μπει στον κοπο να τα κατονομασει (βλεπετε η γερμανια εχει και μια προιστορια με τα καθεστοτα και τις επιρροες τους στο απλο κοσμο...), υπονοωντας καποιες ομοιοτητες σε ακραιες οργανωσεις , για αυτους τους λογους την βρηκα υπουλη , παρολα αυτα αξιζει να την δειτε αρκει να εχετε στο μυλαο σας οτι ο συγκεκριμενος σκηνοθετης (Dennis Gansel) εχει κανει και την "ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ" , που ειναι πολυ καλη ταινια αλλα με την ιδια λογικη και αυτη.
Η δευτερη, GOMORA 2008 ειναι μια ιταλικη παραγωγη που δειχνει την σημερινη ζωη στην νοτιο ιταλια μετα απο 30 περιπου χρονια με την μαφια στην ουσιαστικη εξουσια , η εξαθλιωση και η σαπιλα ειναι σοκαριστικη , δεν περιμενα οτι θα εβλεπα τετοιο βιωτικο επιπεδο στην ιταλια , ειναι κατι πολυ κοντινο με την "ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" μονο που η συγκεκριμενη μηλαει για της 2 μεγαλυτερες μαφιοζικες οργανωσεις της ιταλιας και της ευρωπης...
Πολυ καλη ταινια αν και η κοιλια που κανει στην μεση περιπου (ειναι 2 και 15 λεπτα ωρες...) σε κουραζει.
Μας μαμησες....
Τι παραγωγη ειναι???
Προσφατος ειδα TO KYMA (Die Welle) και το GOMORA 2008
To πρωτο ειναι γερμανικη παραγωγη που δανειζετε μια πραγματικη ιστορια (Αμερικη καλοκαιρι του 1968) χωρις να ανφερει ουτε που εγινε ουτε ποτε...πραγμα που την κανει ευθραυστη, κυριως οταν μηλαει για ενα καθεστος.
Μας παρουσιαζει μια τελειως γενικευμενη πραγμαρικοτητα που ολα τα καθεστοτα ειναι απολυταρχηκα και οι μεθοδοι κοινοι , χωρις να μπει στον κοπο να τα κατονομασει (βλεπετε η γερμανια εχει και μια προιστορια με τα καθεστοτα και τις επιρροες τους στο απλο κοσμο...), υπονοωντας καποιες ομοιοτητες σε ακραιες οργανωσεις , για αυτους τους λογους την βρηκα υπουλη , παρολα αυτα αξιζει να την δειτε αρκει να εχετε στο μυλαο σας οτι ο συγκεκριμενος σκηνοθετης (Dennis Gansel) εχει κανει και την "ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ" , που ειναι πολυ καλη ταινια αλλα με την ιδια λογικη και αυτη.
Η δευτερη, GOMORA 2008 ειναι μια ιταλικη παραγωγη που δειχνει την σημερινη ζωη στην νοτιο ιταλια μετα απο 30 περιπου χρονια με την μαφια στην ουσιαστικη εξουσια , η εξαθλιωση και η σαπιλα ειναι σοκαριστικη , δεν περιμενα οτι θα εβλεπα τετοιο βιωτικο επιπεδο στην ιταλια , ειναι κατι πολυ κοντινο με την "ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" μονο που η συγκεκριμενη μηλαει για της 2 μεγαλυτερες μαφιοζικες οργανωσεις της ιταλιας και της ευρωπης...
Πολυ καλη ταινια αν και η κοιλια που κανει στην μεση περιπου (ειναι 2 και 15 λεπτα ωρες...) σε κουραζει.
Αδερφε κανεις μεγαλο λαθος, αυτην η ταινια δεν προσπαθει να αντιγραψει καθολου το "Blair witch project" αντιθετως προσπαθει να αντιγραψει μια ταινια ισπανικης παραγωγης που ονομαζεται "REC" και εχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σεναριο με την διαφορα οτι το "Quarantine" ειναι χολυγουντιανη ταινια και "κλεψε" το πολυ πετυχημενο σεναριο απ το "REC" γιατι πολυ απλα οσοι δεν ασχολουντε πολυ με τον κινηματογραφο δεν θα κατσουν να δουνε μια ισπανικη ταινια αλλα θα κατσουν να δουν την αμερικανικη πιστευωντας (λανθασμενα κατ'εμε) οτι ειναι καλυτερη, επισης το αστειο ειναι οτι το "REC" δεν εχει ουτε ενα χρονο που βγηκε και προλαβαν και το "πηραν"...scouser4 έγραψε:Είδα χτές το 'Quarantine' ταινία τρόμου και καλά, προσπάθησε να αντιγράψει χωρίς επιτυχία το 'Blair witch project'. Ψιλομπούρδα!
Οριστε κ μερικες πληροφοριες σχετικα με την ταινια http://www.imdb.com/title/tt1038988/
- Athanasiadhs
Σήμερα είδα το "Slumdog Millionaire"..Ινδικής παραγωγής ταινία χαμηλού προυπολογισμού, αλλά μια πάρα πολύ καλή πρόταση του Bollywood..Πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία,σενάριο και ερμηνείες...Ενώ παίζει και μια Ινδή(
) που σίγουρα θα τρελάνει γνωστό moderator του forum(και όχι μόνο)..
Την συστήνω ανεπιφύλακτα, μιας και μου άρεσε πάρα πολύ..
Την ταινία έτσι;Από την Ινδή δεν έχω εμπειρία... 8)

Οποιος γουστάρει περιπέτεια και ποπ κορν ή σποράκι να δεί το Death Race. Ξύλο, αυτοκίνητα τανκ και που και που κανένα γυμνασμένο κωλαράκι.

Φιλαράκι δεν ήξερα οτι είναι remake και σ ευχαριστώ για την πληροφορία, αν πέσει στα χέρια μου θα το δώ σίγουραseon4 έγραψε:Αδερφε κανεις μεγαλο λαθος, αυτην η ταινια δεν προσπαθει να αντιγραψει καθολου το "Blair witch project" αντιθετως προσπαθει να αντιγραψει μια ταινια ισπανικης παραγωγης που ονομαζεται "REC" και εχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σεναριο με την διαφορα οτι το "Quarantine" ειναι χολυγουντιανη ταινια και "κλεψε" το πολυ πετυχημενο σεναριο απ το "REC" γιατι πολυ απλα οσοι δεν ασχολουντε πολυ με τον κινηματογραφο δεν θα κατσουν να δουνε μια ισπανικη ταινια αλλα θα κατσουν να δουν την αμερικανικη πιστευωντας (λανθασμενα κατ'εμε) οτι ειναι καλυτερη, επισης το αστειο ειναι οτι το "REC" δεν εχει ουτε ενα χρονο που βγηκε και προλαβαν και το "πηραν"...scouser4 έγραψε:Είδα χτές το 'Quarantine' ταινία τρόμου και καλά, προσπάθησε να αντιγράψει χωρίς επιτυχία το 'Blair witch project'. Ψιλομπούρδα!
Οριστε κ μερικες πληροφοριες σχετικα με την ταινια http://www.imdb.com/title/tt1038988/

- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Επιτελους, η ινδικη παρακρουση απο την περιοχη της Μουμπαι εφτασε και στις προσφορες ταινιων DVD που παρεχουν εφημεριδες στην Ελλαδα.
Η Κυριακατικη Ελευθεροτυπια προσφερει στην σημερινη Κυριακατικη εκδοση τρεις ταινιες απο τον μυστηριωδη και παρανοικο πλανητη του Μπολλυγουντ.
"Dil To Pagal Hai", που στην κυριολεξια μεταφραζεται σε "η καρδια ειναι τρελη", ειναι το παλιοτερο απο τα τρια εργα και το πιο σαχλο.
Ο Σαρουκ Χαν, ο πιο διασημος σουπερ-σταρ πρωταγωνιστης της ινδικης βιομηχανιας κινηματογραφου, εκνευριζει για αλλη μια φορα το κοινο με τις γκριματσες του, αφηνοντας αποσβολωμενους νοημονες ανθρωπους ενω ταυτοχρονα γεμιζει με αισθηματα καψουρας 15-χρονες απο το Νεο Δελχι μεχρι την Κουαλα Λουμπουρ της Μαλαισιας, το Κειπ Ταουν της Νοτιας Αφρικης και το Ουελλινγκτον της Νεας Ζηλανδιας.
Συμπρωταγωνιστριες η Μαντουρι Ντιξιτ, το θηλυκο ειδωλο γοητειας της δεκαετιας του 80 και η Καρισμα Καπουρ, το πιπινι(εκεινη την εποχη) της ταινιας.
Δεν υπαρχει τιποτα πιο αστειο απο το να παρακολουθει κανεις με παρεα αυτη την τρελη καρδια σε ενα μειγμα γελοιων σκηνων που διακοπτονται απο τα λεγομενα "item numbers".
Τα τραγουδια-κλιπακια που διακοπτουν τη ροη της πλοκης μιας ταινιας και εμβολιμα μεταφερουν πρωταγωνιστες και θεατες σε αλλες τοποθεσιες και χρονο, π.χ. απο τα ανθρακορυχεια του Μπανγκαλορε σε ειδυλιακες τοποθεσιες στις Ελβετικες Αλπεις, οπου Ινδοι και Ινδες χορευουν γυρω απο δεντρα.
3 με αριστα το 10 ο βαθμος απο μενα (και 7 στα 10 ο παραγοντας γελιο).
Tashan, η δευτερη ταινια του αφιερωματος, ειναι καπως καλυτερη και η πιο καινουργια απο τις τρεις.
Περιπετεια δρασης, ομως με κλασσικα στοιχεια Μπολλυγουντ, που γυριστηκε πριν ενα χρονο και στην οποια πρωταγωνιστει στο πλευρο του Σαιφ Αλι Χαν και του Ακσε Κουμαρ η μια και μοναδικη Kareena. Προσωπικα, το Τασαν δε μου εκανε καμια εντυπωση , αλλα και μονο που ειδα την Kareena να εμφανιζεται σε ενα απο τα "item numbers" που γυριστηκε σε νησι των Κυκλαδων, αξιζει να ριξει κανεις μια ματια στην παραγωγη αυτη.
5 με αριστα το 10 απο μενα (και 7 στα 10 ο παραγοντας γελιο).
Fanaa(σημαινει στην κυριολεξια την καταστροφη καποιου μεσα απο οποιοδηποτε παθος), η τριτη στη σειρα προσφορα της Ελευθεροτυπιας, ειναι ολοφανερα και η καλυτερη.
Δυνατη παραγωγη που γυριστηκε πριν λιγα χρονια με πρωταγωνιστες τον Αμιρ Χαν(τον καλυτερο ηθοποιο-σουπερσταρ του Μπολλυγουντ κατα την ταπεινη μου γνωμη) και την Κατζολ στο πλευρο του.
Πιο δεμενη υποθεση, σασπενς σχεδον μεχρι το τελος, καλες ερμηνειες και δυο item numbers που ξεχωριζουν τοσο για την μουσικη οσο και για την αισθητικη τους.
7,5 με αριστα το δεκα απο μενα και η δικη μου προταση να ξεκινησει κανεις μ' αυτη την ταινια, αν εχει σκοπο να δει εστω μια απο τις τρεις που προσφερει η εφημεριδα.
Η Κυριακατικη Ελευθεροτυπια προσφερει στην σημερινη Κυριακατικη εκδοση τρεις ταινιες απο τον μυστηριωδη και παρανοικο πλανητη του Μπολλυγουντ.
"Dil To Pagal Hai", που στην κυριολεξια μεταφραζεται σε "η καρδια ειναι τρελη", ειναι το παλιοτερο απο τα τρια εργα και το πιο σαχλο.
Ο Σαρουκ Χαν, ο πιο διασημος σουπερ-σταρ πρωταγωνιστης της ινδικης βιομηχανιας κινηματογραφου, εκνευριζει για αλλη μια φορα το κοινο με τις γκριματσες του, αφηνοντας αποσβολωμενους νοημονες ανθρωπους ενω ταυτοχρονα γεμιζει με αισθηματα καψουρας 15-χρονες απο το Νεο Δελχι μεχρι την Κουαλα Λουμπουρ της Μαλαισιας, το Κειπ Ταουν της Νοτιας Αφρικης και το Ουελλινγκτον της Νεας Ζηλανδιας.
Συμπρωταγωνιστριες η Μαντουρι Ντιξιτ, το θηλυκο ειδωλο γοητειας της δεκαετιας του 80 και η Καρισμα Καπουρ, το πιπινι(εκεινη την εποχη) της ταινιας.
Δεν υπαρχει τιποτα πιο αστειο απο το να παρακολουθει κανεις με παρεα αυτη την τρελη καρδια σε ενα μειγμα γελοιων σκηνων που διακοπτονται απο τα λεγομενα "item numbers".
Τα τραγουδια-κλιπακια που διακοπτουν τη ροη της πλοκης μιας ταινιας και εμβολιμα μεταφερουν πρωταγωνιστες και θεατες σε αλλες τοποθεσιες και χρονο, π.χ. απο τα ανθρακορυχεια του Μπανγκαλορε σε ειδυλιακες τοποθεσιες στις Ελβετικες Αλπεις, οπου Ινδοι και Ινδες χορευουν γυρω απο δεντρα.
3 με αριστα το 10 ο βαθμος απο μενα (και 7 στα 10 ο παραγοντας γελιο).
Tashan, η δευτερη ταινια του αφιερωματος, ειναι καπως καλυτερη και η πιο καινουργια απο τις τρεις.
Περιπετεια δρασης, ομως με κλασσικα στοιχεια Μπολλυγουντ, που γυριστηκε πριν ενα χρονο και στην οποια πρωταγωνιστει στο πλευρο του Σαιφ Αλι Χαν και του Ακσε Κουμαρ η μια και μοναδικη Kareena. Προσωπικα, το Τασαν δε μου εκανε καμια εντυπωση , αλλα και μονο που ειδα την Kareena να εμφανιζεται σε ενα απο τα "item numbers" που γυριστηκε σε νησι των Κυκλαδων, αξιζει να ριξει κανεις μια ματια στην παραγωγη αυτη.
5 με αριστα το 10 απο μενα (και 7 στα 10 ο παραγοντας γελιο).
Fanaa(σημαινει στην κυριολεξια την καταστροφη καποιου μεσα απο οποιοδηποτε παθος), η τριτη στη σειρα προσφορα της Ελευθεροτυπιας, ειναι ολοφανερα και η καλυτερη.
Δυνατη παραγωγη που γυριστηκε πριν λιγα χρονια με πρωταγωνιστες τον Αμιρ Χαν(τον καλυτερο ηθοποιο-σουπερσταρ του Μπολλυγουντ κατα την ταπεινη μου γνωμη) και την Κατζολ στο πλευρο του.
Πιο δεμενη υποθεση, σασπενς σχεδον μεχρι το τελος, καλες ερμηνειες και δυο item numbers που ξεχωριζουν τοσο για την μουσικη οσο και για την αισθητικη τους.
7,5 με αριστα το δεκα απο μενα και η δικη μου προταση να ξεκινησει κανεις μ' αυτη την ταινια, αν εχει σκοπο να δει εστω μια απο τις τρεις που προσφερει η εφημεριδα.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
αδερφε το μικρο αριστουργημα του ντανι μποιλ δεν ειναι bollywood αλλα συμπαραγωγη...Athanasiadhs έγραψε:Σήμερα είδα το "Slumdog Millionaire"..Ινδικής παραγωγής ταινία χαμηλού προυπολογισμού, αλλά μια πάρα πολύ καλή πρόταση του Bollywood..Πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία,σενάριο και ερμηνείες...Ενώ παίζει και μια Ινδή() που σίγουρα θα τρελάνει γνωστό moderator του forum(και όχι μόνο)..
![]()
οντως αξιζει ολα τα οσκαρ (αν και τον θεσμο τον εχω γραμενο)
αδερφε kareena σημερα ειδα τις ελευθεροτυπιες στα περιπτερα και σε θυμηθηκα!
μια ακομα φορα ειχε βγαλει η ιδια εφημεριδα ινδικη ταινια και ειναι φυσικα και η πιο θρυλικη στην χωρα της και οχι μονο...
"γη ποτισμενη με ιδρωτα"
για να σε τεσταρω και να δω αν βλεπεις μονο καινουριες δακρυβρεχτες και χορευταραδικες υπερπαραγωγες με τρομερα ινδικα υπερμωρα...
θα παραθεσω την αγαπημενη μου:
http://www.imdb.com/title/tt0048473/
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΙΝΕΦΙΛ! 8)
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
για μια ακομα φορα respect!! τα εχω μαζεψει απο την εφημεριδα "ποντικι" αλλα το ειχα δει σε επεισοδια στην ερτ (που αλλου?)Hideguti έγραψε:Ειναι γνωστο οτι υπαρχουν χιλιαδες οπαδοι του ΠΑΟΚ που λατρευουν το Μπρεχτικο θεατρο και το δηκτικο νυστερι του, την καμπαρε ατμοσφαιρα της Γερμανιας την εποχη της Δημοκρατιας της Βαιμαρης, τις βασανιστικες αναζητησεις του εργατικου κινηματος την περιοδο του Μεσοπολεμου, τον εγωισμο και την αναγκη για τρυφεροτητα (αρκει να την δειξει πρωτος/η ο/η αλλος/η) που διαπνεουν τις σχεσεις ανδρα-γυναικας, τα μυστηρια της εννοιας της φιλιας που μπορει να γινει κομματια μπροστα σε υλικα ή και σε συναισθηματικα συμφεροντα, την αγωνιωδη αναζητηση του ανθρωπου στην προσπαθεια του να κατανοησει τι διαολο μπορει να κανει σε αυτον τον ωραιο πλανητη προκειμενου να κανει καλυτερη την ζωη του.
αλλα εισαι τρελος hide?? σε ποιον το προτεινεις εδω?

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
λοιπον για τους λατρεις της κωμωδιας (και μαλιστα ακρως ποδοσφαιρικη) οποσδηποτε αυτο και δε θα χασετε:
http://www.imdb.com/title/tt0282744/
για τους θριλεροσπλατεραδες ιδου το masterpiece της χρονιας:
http://www.imdb.com/title/tt1139797/
κατεβαστε το!!!
http://www.imdb.com/title/tt0282744/
για τους θριλεροσπλατεραδες ιδου το masterpiece της χρονιας:
http://www.imdb.com/title/tt1139797/
κατεβαστε το!!!
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Ωραιοοοοος.ehemithos 199 έγραψε:αδερφε το μικρο αριστουργημα του ντανι μποιλ δεν ειναι bollywood αλλα συμπαραγωγη...Athanasiadhs έγραψε:Σήμερα είδα το "Slumdog Millionaire"..Ινδικής παραγωγής ταινία χαμηλού προυπολογισμού, αλλά μια πάρα πολύ καλή πρόταση του Bollywood..Πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία,σενάριο και ερμηνείες...Ενώ παίζει και μια Ινδή() που σίγουρα θα τρελάνει γνωστό moderator του forum(και όχι μόνο)..
![]()
οντως αξιζει ολα τα οσκαρ (αν και τον θεσμο τον εχω γραμενο)
αδερφε kareena σημερα ειδα τις ελευθεροτυπιες στα περιπτερα και σε θυμηθηκα!
μια ακομα φορα ειχε βγαλει η ιδια εφημεριδα ινδικη ταινια και ειναι φυσικα και η πιο θρυλικη στην χωρα της και οχι μονο...
"γη ποτισμενη με ιδρωτα"
για να σε τεσταρω και να δω αν βλεπεις μονο καινουριες δακρυβρεχτες και χορευταραδικες υπερπαραγωγες με τρομερα ινδικα υπερμωρα...
θα παραθεσω την αγαπημενη μου:
http://www.imdb.com/title/tt0048473/
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΙΝΕΦΙΛ! 8)
Απο την θαυμασια τριλογια "Απου" του Σατυατζιτ Ρευ μια σοβαρη ταινια καλτ.
Απο τις ταινιες σταθμους στο ινδικο σινεμα μαζι με "Mother India", "Awaara", "Shree420".
Για οσους αγαπανε τον καλο, παλιο κινηματογραφο δεκαετιας 50 και 60.
Οσο για το "Σλαμντογκ Μιλλιοναιρ", καλη κι ενδιαφερουσα ταινια μα τιποτα εξαιρετικο σε σχεση με αριστουργηματα του "parallel cinema".
Μακαρι να κερδισει καποια οσκαρ, ωστε να κεντρισει κοσμο στο να αρχισει να βλεπει αναμεσα στις συνηθισμενες και τετοιου ειδους ταινιες.
Earthlings (Γήινοι)
Το Earthlings, σε αφήγηση του Joaquin Phoenix και σε μουσική του Moby, είναι ένα ντοκιμαντέρ που καταδεικνύει την πλήρη οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα που εκτρέφονται για κατοικίδια, φαγητό, ένδυση, διασκέδαση και επιστημονική έρευνα. Με τη χρήση κρυφών καμερών και υλικού που δεν είχε δημοσιευθεί ως τώρα, το Earthlings καταγράφει τις καθημερινές πρακτικές των μεγαλύτερων βιομηχανιών παγκοσμίως, όλες εκ των οποίων βασίζονται εξ ολοκλήρου στην εκμετάλλευση ζώων για τα κέρδη τους. Δυνατό, ενημερωτικό,αντιφατικό και προκλητικό, το Earthlings είναι μακράν το πιο κατανοητό ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί σχετικά με την στενή σχέση φύσης, ζώων και ανθρώπινου οικονομικού συμφέροντος
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1895551470
ΥΓ. Gash04, όρμα!
Το Earthlings, σε αφήγηση του Joaquin Phoenix και σε μουσική του Moby, είναι ένα ντοκιμαντέρ που καταδεικνύει την πλήρη οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα που εκτρέφονται για κατοικίδια, φαγητό, ένδυση, διασκέδαση και επιστημονική έρευνα. Με τη χρήση κρυφών καμερών και υλικού που δεν είχε δημοσιευθεί ως τώρα, το Earthlings καταγράφει τις καθημερινές πρακτικές των μεγαλύτερων βιομηχανιών παγκοσμίως, όλες εκ των οποίων βασίζονται εξ ολοκλήρου στην εκμετάλλευση ζώων για τα κέρδη τους. Δυνατό, ενημερωτικό,αντιφατικό και προκλητικό, το Earthlings είναι μακράν το πιο κατανοητό ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί σχετικά με την στενή σχέση φύσης, ζώων και ανθρώπινου οικονομικού συμφέροντος
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1895551470
ΥΓ. Gash04, όρμα!
Μόλις την είδα και έγινε και ψηφιακή υπογραφή αδερφέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gash04 την Δευ 23 Φεβ 2009, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τhe IT Crowd.
3 Σαιζόν απο 6 επεισόδια ημίωρα.
Αγγλική σειρά με απίστευτα θέματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ένας ΙΤ στον χώρο εργασίας του ''χωρίς υπερβολές'' με απίστευτο σαρκαστικό Βρετανικό χιούμορ.
Φοβεροί ρόλοι που σίγουρα θα λατρέψετε.
3 Σαιζόν απο 6 επεισόδια ημίωρα.
Αγγλική σειρά με απίστευτα θέματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ένας ΙΤ στον χώρο εργασίας του ''χωρίς υπερβολές'' με απίστευτο σαρκαστικό Βρετανικό χιούμορ.
Φοβεροί ρόλοι που σίγουρα θα λατρέψετε.
- PRAKTORINOS
Και ούτε λίγο ούτε πολύ, το Slumdog millionaire μάζεψε 8 χρυσά αγαλματάκια, σήμερα τα ξημερώματα.Kareena4ever έγραψε:
Μακαρι να κερδισει καποια οσκαρ, ωστε να κεντρισει κοσμο στο να αρχισει να βλεπει αναμεσα στις συνηθισμενες και τετοιου ειδους ταινιες.
Παραδόξως, δεν πήρε κανένα οσκαρ ερμηνείας αλλά σάρωσε όλα τα βασικά βραβεία της ακαδημίας.