Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
- hasio_john
- NIKOS_PAOK04
Εγώ το μαύρο τους το χάλι το ξέρω και το λέω από την αρχή της σαιζόν !
Ονόμασαν μπαλάρα το σύστημα πλημμύρα που παίζουν και βασίζετε στον Σεντερ φορ Σισε των 40 μυρίων !!!
Αυτοί μας έχουν ζαλίσει εδώ και 2 εβδομάδες πως ο ΠΑΟΚ αν χάσει 10 που έγιναν 8 βαθμούς θα χάσει το πρωτάθλημα !!! απο ποιόν ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΛΑΜΙΑΣ
6 ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΧΕ Ο ΧΑΒΟΣ Αυτός λοιπόν αυτονόητα κερδίζει τους πάντες αλλά εμείς θα γκελάρουμε 3 φορές.
Ονόμασαν μπαλάρα το σύστημα πλημμύρα που παίζουν και βασίζετε στον Σεντερ φορ Σισε των 40 μυρίων !!!
Αυτοί μας έχουν ζαλίσει εδώ και 2 εβδομάδες πως ο ΠΑΟΚ αν χάσει 10 που έγιναν 8 βαθμούς θα χάσει το πρωτάθλημα !!! απο ποιόν ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΛΑΜΙΑΣ
6 ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΧΕ Ο ΧΑΒΟΣ Αυτός λοιπόν αυτονόητα κερδίζει τους πάντες αλλά εμείς θα γκελάρουμε 3 φορές.
- ΑποστόληςΑ
Το πέναλτυ το έχασε ο Πεφτούνης, ο καλύτερος Έλλην χαφ!
- Επισκέπτης
μπήκα σε ενα γαυροσαιτ.
οι επιστήμονες ξυπνησαν και βριζουν τα παλτα που εφερε ο καρπουζας οπως λενε τον μαρτινς. βριζουν τον χοντρο εμπορα και του λένε οτι ειναι τυχερος γιατι αποκλειστηκε σημερα και μπορει να ριξει την αποτυχια στον κομινη , ενω αμα περναγαν και παιζαμε λενε μετον ΠΑΟΚ και μας εριχνε παλι καμια τριαρα θα κανανε ντου στο καραιταυλι.
μετρημενα τα ψωμια του μαρτινς
οι επιστήμονες ξυπνησαν και βριζουν τα παλτα που εφερε ο καρπουζας οπως λενε τον μαρτινς. βριζουν τον χοντρο εμπορα και του λένε οτι ειναι τυχερος γιατι αποκλειστηκε σημερα και μπορει να ριξει την αποτυχια στον κομινη , ενω αμα περναγαν και παιζαμε λενε μετον ΠΑΟΚ και μας εριχνε παλι καμια τριαρα θα κανανε ντου στο καραιταυλι.
μετρημενα τα ψωμια του μαρτινς
- NIKOS_PAOK04
Αυτοί τα ρίχνουν στον Κομίνη ζητάνε 3 πέναλτι που ονειρεύτηκαν και δεν πήρανε. Λοιπόν εγώ θεωρώ πως πρέπει να παίξουμε το χαρτί που αυτοί θεωρούν καλό τους !!! Να ζητήσουμε όλοι μαζί την διαγραφή όλων των εμπολεκόμενων διαιτητών - βοηθών για την ζημιά που προκάλεσαν ή για την αβάντα που έκαναν στα προημιτελικά.
εκτός λίστας λοιπόν Κομίνης και Σκουλάς και οι βοηθοί τους !!!
Οποιοσδήποτε μας έδωσε εμάς ένα ευνοϊκό σφύριγμα να τεθεί εκτός λίστας !!!
Να δω τα τσουτσέκια ποιον θα βρουν να μας στείλουν περίπατο θα κάνουμε με ξένους παντού.
εκτός λίστας λοιπόν Κομίνης και Σκουλάς και οι βοηθοί τους !!!
Οποιοσδήποτε μας έδωσε εμάς ένα ευνοϊκό σφύριγμα να τεθεί εκτός λίστας !!!
Να δω τα τσουτσέκια ποιον θα βρουν να μας στείλουν περίπατο θα κάνουμε με ξένους παντού.
- navigator11
Χαχαχα ρε τον καρναβαλο τον γαυρο.... Τωρα η κληρωση δεν μας ενδιαφερει και πολυ,το μονο που μας νοιαζει ειναι οι χαρτινοι να μην κληρωθουν με το παραρτημα τους την λαμια,αλλιως θα περασουν σβηστα στον τελικα. Ιδανικο σεναριο αστερας χαρτινη
Πραγματικό κατορθώμα αυτό που έκανε ο γαύρος. Πρωτόγνωρο για αυτό το σιχαμα.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
- navigator11
Με τις χαρτοπετσέτες θα πέσουμε στον ημιτελικό. Μαμήσι σε αμφότερα τα παιχνίδια, με ξένους διαιτητές. Δε μου αρκεί μια μόνο φορά. Π@υτσα και στα 2 παιχνίδια απέναντι στον χυμένο, μας έλειψε το λοψωχυμα.
Λαμια τελικο με μας.
ΒΡΕΕΕΕ ΤΑΚΗ, ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Κ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ Ε???
ΒΡΕΕΕΕ ΤΑΚΗ, ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Κ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ Ε???

Τελικά είστε μεγάλες κότες.
Προτιμησατε ρρε αλήτες να κάτσετε να χάσετε από την Λαμία,παρά να ρθετε σαν άντρες και να προσπαθήσετε να αποδείξετε αυτό που υποστηρίζετε τόσο καιρό... ότι είστε η καλύτερη ομάδα στη χώρα.
Αλλά ξέρετε μωρη κουφάλες ότι μπορεί να μην είστε τυχεροί όπως στο τελευταίο ματς και το ταμπλό να γράψει πολύ μεγαλύτερο σκορ,για αυτό και κοτεψατε.
Αλλά μου φτάνει μόνο που στην ιδέα να παίξετε με τον ΠΑΟΚ σας λούζει κρύος ιδρώτας.
Μου φτάνει που το κόμπλεξ σας και η ηττοπάθεια σας θα ξεπεράσει κατά πολύ αυτό των δεκαετιών 70' 80'... τουλάχιστον τότε κατεβαινατε και παίζατε,τώρα θα ψάχνετε τους πιο πιθανούς και απίθανους τρόπους για να μην παίζετε με την ΠΑΟΚΑΡΑ
Υγ όλη η Αθήνα ενωμένη απ τον ΠΑΟΚ γ@μημενη
Προτιμησατε ρρε αλήτες να κάτσετε να χάσετε από την Λαμία,παρά να ρθετε σαν άντρες και να προσπαθήσετε να αποδείξετε αυτό που υποστηρίζετε τόσο καιρό... ότι είστε η καλύτερη ομάδα στη χώρα.
Αλλά ξέρετε μωρη κουφάλες ότι μπορεί να μην είστε τυχεροί όπως στο τελευταίο ματς και το ταμπλό να γράψει πολύ μεγαλύτερο σκορ,για αυτό και κοτεψατε.
Αλλά μου φτάνει μόνο που στην ιδέα να παίξετε με τον ΠΑΟΚ σας λούζει κρύος ιδρώτας.
Μου φτάνει που το κόμπλεξ σας και η ηττοπάθεια σας θα ξεπεράσει κατά πολύ αυτό των δεκαετιών 70' 80'... τουλάχιστον τότε κατεβαινατε και παίζατε,τώρα θα ψάχνετε τους πιο πιθανούς και απίθανους τρόπους για να μην παίζετε με την ΠΑΟΚΑΡΑ
Υγ όλη η Αθήνα ενωμένη απ τον ΠΑΟΚ γ@μημενη
- Mauricio-8-
Απτην μια ήθελα Γαυρο στους 4 του κυπέλου για να τους γλεντήσω ξανά αλλά τώρα έχει μείνει μόνο η Κουλά! Την προτιμάω τελικό σίγουρα για 3 χρόνια σερί και όχι στους 4. Πάντως έχω μια προαισθηση ότι θα κληρωθουμε με Αστέρα και η Κουλά με τη Λαμία!