ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-2 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα
- hasio_john
Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-2 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα
Μάγκες, φανταστείτε τι έχουμε να δούμε ακόμα μέχρι το τέλος του κυπέλλου / πρωταθλήματος!
Κάτι που δεν είδα ν' αναφέρετε καθόλου. Προσέξατε τον πανηγυρισμό του Ντουρμισάι μπροστά στην 4 ???
ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ πως ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ αυτό που έκανε, ήταν δασκαλεμένος να το κάνει μπας και μπουκάρουν μέσα οπαδοί και μας κόψουν βαθμούς από το πρωτάθλημα. Προφανώς ήταν γαβροδασκαλεμένος και δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση, αν το δω τον συγκεκριμένο παίχτη του χρόνου στον γάβρο.
Κάτι που δεν είδα ν' αναφέρετε καθόλου. Προσέξατε τον πανηγυρισμό του Ντουρμισάι μπροστά στην 4 ???
ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ πως ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ αυτό που έκανε, ήταν δασκαλεμένος να το κάνει μπας και μπουκάρουν μέσα οπαδοί και μας κόψουν βαθμούς από το πρωτάθλημα. Προφανώς ήταν γαβροδασκαλεμένος και δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση, αν το δω τον συγκεκριμένο παίχτη του χρόνου στον γάβρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 28 Φεβ 2019, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Macho αυτη η νικη ηταν για σενα παληκαρε..δεν σε ξερω προσωπικα αλλα να εισαι καλα κ καλη δυναμη..
Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...
Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...
- sourmenetes
- Moderator
Δε βλεπω να πηδαει καθετα ο κρεσπο.κανει κινηση προς τη μπαλα
Εγω αυτο βλεπω.
Βλεποντας επισης τις φασεις υπαρχει καθαρο πεναλτυ και σε αλλο κορνερ,σε σπρωξιμο στον ολιβειρα.
Επισης στη φαση του 2-1 παλι γινεται παραβαση πεναλτυ πανω στον ολιβειρα.αγκαλια τον εχει και τον πεταει κατω.
Να σκουζετε καθικια!!!
Εγω αυτο βλεπω.
Βλεποντας επισης τις φασεις υπαρχει καθαρο πεναλτυ και σε αλλο κορνερ,σε σπρωξιμο στον ολιβειρα.
Επισης στη φαση του 2-1 παλι γινεται παραβαση πεναλτυ πανω στον ολιβειρα.αγκαλια τον εχει και τον πεταει κατω.
Να σκουζετε καθικια!!!
παιδιά για να μην τρελαθούμε κιόλας, απαντάμε ότι η φάση ήταν οριακή, λογικά ο διαιτητής που το σφύριξε κάτι θα είδε γιατί σε όλο το ματς ήταν κοντά στις φάσεις.
Στηρίζουμε ελληνική διαιτησία, ο Σκουλάς είναι νέος και αξίζει να πάει ψηλά.
Καταδικάζουμε τους υβριστές και τους λασπολόγους.
είναι στα ξένα
[youtube]mB70iAqk-9I[/youtube]
Στηρίζουμε ελληνική διαιτησία, ο Σκουλάς είναι νέος και αξίζει να πάει ψηλά.
Καταδικάζουμε τους υβριστές και τους λασπολόγους.
είναι στα ξένα
[youtube]mB70iAqk-9I[/youtube]
Αυτο που γινεται στον Ινγκασον στη φαση του 2-1 λεγεται ippon. Για να μαθαινετε.
Ο βαθμός ippon δίνεται όταν ο αθλητής, εφαρμόζοντας μία τεχνική ρίψεων, ρίξει τον αντίπαλό του με την πλάτη με πολλή δύναμη, ταχύτητα και έλεγχο.
Ο βαθμός ippon δίνεται όταν ο αθλητής, εφαρμόζοντας μία τεχνική ρίψεων, ρίξει τον αντίπαλό του με την πλάτη με πολλή δύναμη, ταχύτητα και έλεγχο.
Νομίζω τον έχει κλείσει ήδη...hasio_john έγραψε:Μάγκες, φανταστείτε τι έχουμε να δούμε ακόμα μέχρι το τέλος του κυπέλλου / πρωταθλήματος!
Σκουλα...ησουν τοσο χεσμενος που δεν τολμησες να διακοψεις το παιγνιδι σε βαρος του παραρτηματος για διακωμωδηση του αθλήματος!!!
- thanos-xanthi
επική πρόκριση, απίστευτη ανατροπή
η ομάδα όταν ανέβασε ρυθμό, απέδειξε ότι δεν παίζεται εντος συνόρων
και τα κορακια κερδίζει, σαν τον απίθανο σήμερα που δεν έδινε τίποτα..
σφαγή από τις λίγες
εμετικές συμπεριφορές από το παράρτημα..περαστικά
η ομάδα όταν ανέβασε ρυθμό, απέδειξε ότι δεν παίζεται εντος συνόρων
και τα κορακια κερδίζει, σαν τον απίθανο σήμερα που δεν έδινε τίποτα..
σφαγή από τις λίγες
εμετικές συμπεριφορές από το παράρτημα..περαστικά
- sourmenetes
- Moderator
Πως δε το θυμαμαι...ελεγα φαουλ στο γλυκο και θεωρω και εδω πως ειναι φαουλ.Παλαιολόγος έγραψε:sourmenetes έγραψε:Νομιζω ειναι φαουλ.στη μικρη περιοχη τον βρισκει.panpangr77 έγραψε:Το γκολ που ακυρώνεται του Ακπομ ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι φαουλ.Μεγαλο παιχνίδι ο Κρέσπο.
τετοιο γκολ μας βαλαν οι παναθηναικοι στον ημιτελικο της χρονιας που ακουγαμε τα παραμυθια περι κυζα
μιλαμε για το ματς που δεν μας δοθηκε καν χερουκλα πεναλντι
αλλα κανενα προβλημα κατω εκεινες τις ημερες,θυμασαι;δεν ακουστηκαν φωνες, ακομα και εμεις(εχοντας συνδρομο στοκχολμης;! το περασαμε σχεδον στο ντουκου
μαθαμε και μαθανε τοσα χρονια σε τετοιες διαιτησιες
- sourmenetes
- Moderator
Καθαρο πεναλτυ ειναι εκειRorschach έγραψε:Αυτο που γινεται στον Ινγκασον στη φαση του 2-1 λεγεται ippon. Για να μαθαινετε.
- sourmenetes
- Moderator
ΠΑΟΚάρα μου..... Κρεσπο είσαι μεγάλος αρχηγός όπως και ο αντελινο...... Κόντρα σε όλους απίστευτο.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ντουρμισαι εχει ηδη κλεισει στο γκει οποτε εννοειται το πουστρακι στοχευμενα αρχισε να προκαλει με χειρονομιες μπροστα στο πεταλο...
Μου κανει θετικη εντυπωση που δεν τσιμπαμε πλεον απο τις αδερφιστικες μεθοδους τους.
Πρεπει παντως να του το παραδεχτουμε του γκει. Μετα την περσυνη χρονια που καταλαβε οτι εχασε την επο οργανωθηκε. Ξαναστησε τα παραρτηματα του σε αθηνα θεσσαλονικη, οργανωνοντας κ το δικτυο ανταλλαγης βαθμων μεταξυ τους ωστε να πεσουν οσοι δεν καβαλησαν το αρμα.... εκανε σαφεις τις "θεσεις" του σε οποιον διαιτητη δεν τον παιζει 90-10 ...ξανασυσπειρωσε τις αντικειμενικες πενες του 20ευρου γυρω απο τη μπαρτσα της ελλαδας ....του χρονου βλεπω να μην κανει γκελα πλην ντερμπυ. Θα παιξει τεραστιο ποδοσφαιρο...σα να το βλεπω.
Μου κανει θετικη εντυπωση που δεν τσιμπαμε πλεον απο τις αδερφιστικες μεθοδους τους.
Πρεπει παντως να του το παραδεχτουμε του γκει. Μετα την περσυνη χρονια που καταλαβε οτι εχασε την επο οργανωθηκε. Ξαναστησε τα παραρτηματα του σε αθηνα θεσσαλονικη, οργανωνοντας κ το δικτυο ανταλλαγης βαθμων μεταξυ τους ωστε να πεσουν οσοι δεν καβαλησαν το αρμα.... εκανε σαφεις τις "θεσεις" του σε οποιον διαιτητη δεν τον παιζει 90-10 ...ξανασυσπειρωσε τις αντικειμενικες πενες του 20ευρου γυρω απο τη μπαρτσα της ελλαδας ....του χρονου βλεπω να μην κανει γκελα πλην ντερμπυ. Θα παιξει τεραστιο ποδοσφαιρο...σα να το βλεπω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Πέμ 28 Φεβ 2019, 01:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.