20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Νομίζω τώρα χωρίς καντουρι θα είναι ευκαιρία να δούμε αν είναι έτοιμος για μπροστά αριστερά γιατί πίσω μια χαρά είναι αλλά μάλλον τον χρειαζόμαστε μπροστά πιο πολύ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δε θέλω να σας το χαλάσω παιδιά αλλά....
Ονειραααααα, πουλιά μου ταξιδιαρικαααααα!
Ονειραααααα, πουλιά μου ταξιδιαρικαααααα!
Θα ηθελα να ηξερα πως περπατας με τοσα κιλα @ρχιδι@ που εχεις αναμεσα στα ποδια..
- ΑποστόληςΑ
Αντρε ηγέτη ανέμισε τη χαίτη.
ΔΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΟΥΝ
ΔΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΟΥΝ
Δεν ξερω τι θα κανουμε,να τον παμε για βελονισμο,για μεταγγιση αιματος απο επιβητορες,για βουντου και μαυρη μαγεια.Πρεπει την κυριακη να εμφανιστει ντουρος καθως ειναι ξεκαθαρα ο ηγετης της ομαδας,ο πιο ποιοτικος παικτης αυτης και ο μονος που και σημερα τα εδωσε ολα σε βαθμο που σχεδον καταρευσε
Γεννήθηκε ΠΑΟΚ αυτό το παιδί. Το πεπρωμένο του είναι συνδεδεμένο με αυτή την πόλη και ομάδα.kotsidas9 έγραψε:Θα ηθελα να ηξερα πως περπατας με τοσα κιλα @ρχιδι@ που εχεις αναμεσα στα ποδια..
- sourmenetes
- Moderator
Στο πρωτο ημ, της παρατασης τον λυπηθηκα. ηταν πτωμα.
Μολις ηρεμησαν στα λιγα δευτερολεπτα του ημιχρονου της παρατασης, μπηκε το κανονι μεσα.
Αγοραρε καποιοι δε σε ηθελαν εδω...
Ποσο λιγο μαλλον σε ξερανε...

Μολις ηρεμησαν στα λιγα δευτερολεπτα του ημιχρονου της παρατασης, μπηκε το κανονι μεσα.

sourmenetes έγραψε:Στο πρωτο ημ, της παρατασης τον λυπηθηκα. ηταν πτωμα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joshua έγραψε:Δεν ξερω τι θα κανουμε,να τον παμε για βελονισμο,για μεταγγιση αιματος απο επιβητορες,για βουντου και μαυρη μαγεια.Πρεπει την κυριακη να εμφανιστει ντουρος καθως ειναι ξεκαθαρα ο ηγετης της ομαδας,ο πιο ποιοτικος παικτης αυτης και ο μονος που και σημερα τα εδωσε ολα σε βαθμο που σχεδον καταρευσε
Ειναι δεδομενο οτι θα μπεις στο Πανθεων με τους τουλαχιστον 5 πιο σημαντικους αθλητες στην Ιστορια του Συλλογου.
Μετά τις απουσίες Καντουρι και Πελκα ίσως θα πρέπει να σκεφτεί για πρώτη φορά σοβαρά ο Λοτσεσκου να τον βάλει εξτρέμ τόσο γιατί είναι ο πιο ποιοτικός μας παίκτης και πλέον σε καλή κατάσταση επιθετικά όσο και γιατί δεν νομίζω πως έχει πολλές δυνάμεις για να παίξει φουλ μπακ την Κυριακή μετά από τέτοια υπερπροσπάθεια σήμερα.
- hasio_john
Βλέπω και ξαναβλέπω την ρουκέτα που έριξες .... ούτε τα σπερματοζωάρια δεν πετάγονται με τέτοια ταχύτητα!!!
Πραγματικά, ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ!
Πραγματικά, ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ!
- john4serres