ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 27/2 19:30 CosmoteSports & Laola
Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 27/2 19:30 CosmoteSports & Laola
Είναι ο πρώτος αγώνας που 'εχω δει στη ζωή μου (50+), που πρέπει να έγιναν πάνω από 15 πέναλτυ, χωρίς να δώσει ΚΑΝΕΝΑ ο φούστης!
Σε κάθε κόρνερ ήταν πέναλτυ!!! Ακόμα και στο γκολ του Σβιντέρσκι πέναλτυ έγινε, αλλά ο μακάκας αγρό αγόραζε!!!
Σε κάθε κόρνερ ήταν πέναλτυ!!! Ακόμα και στο γκολ του Σβιντέρσκι πέναλτυ έγινε, αλλά ο μακάκας αγρό αγόραζε!!!
Θελει συγκεντρωση πληρης,γιατι κοντεψαμε να το φαμε στο 90'. Αυτες οι φασεις πρεπει να απαγορευθουν στην παραταση,διοτι την επομενη φορα δεν θα μαστε τοσο τυχεροι. Μπραβο στον πασχαλακη για τα 2 τετ α τετ που απεκρουσε
- paok re niamou
Μαλακες ειναι αυτοι που επιτρεπουν κατι τετοια στρακια να ξανασφυριζουν σαν να μην τρεχει τιποτα.skalon έγραψε:Είναι ο πρώτος αγώνας που 'εχω δει στη ζωή μου (50+), που πρέπει να έγιναν πάνω από 15 πέναλτυ, χωρίς να δώσει ΚΑΝΕΝΑ ο φούστης!
Γαμηστε τα πουσταρια της νεας σμυρνης,το μανιατη,το ντουρμισαι και τη μανουλα του Σκουλα.Ποσες φορες πρεπει να το γραψω?Τι δεν καταλαβαινετε?
Αφού δεν τα βλέπει ο κλόουν δεν είναιskalon έγραψε:Είναι ο πρώτος αγώνας που 'εχω δει στη ζωή μου (50+), που πρέπει να έγιναν πάνω από 15 πέναλτυ, χωρίς να δώσει ΚΑΝΕΝΑ ο φούστης!
SM-G965F
- teo4giannitsa
Και τη πρόκριση θα πάρουμε και διπλό με βαζελο άντε γαμω τη τρέλα μου
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john