ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 27/2 19:30 CosmoteSports & Laola

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 27/2 19:30 CosmoteSports & Laola

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ale έγραψε:Σιαμπάνης;
Ο Σιαμπάνης, μέσω του manager του δεν δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ, που λήγει το καλοκαίρι, εκτός αν υπήρχε όρος στο συμβόλαιο για ελάχιστες εγγυημένες συμμετοχές. Από τότε δεν παίζει ούτε στην Κ19. Έχει πρόταση, λέει ο μάντζέρ του από τον ΠΑΟ.
Μισθοφόρους της κακιάς ώρας δεν θέλουμε στο ΠΑΟΚ.
Στο καλό και να μην μας γράφει.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Φανταζομαι πως και σημερα θα υπαρχει στριμωξιδι και σπασιμο των τουρνικέ από ολους αυτους που ηρθαν με τον gayρο για να ξαναδουν τον ΠΑΟΚ.....

Τι?....Όχι?....Ε,τοτε ολοι αυτοι που ηρθαν σε εκεινο το ματς δεν ηρθαν να δουν τον ΠΑΟΚ....αλλα τον gay....Kανω καπου λαθος?....

Στα σοβαρα τωρα…..Παμε γερα από το πρωτο λεπτο ΟΛΟΙ!Απο κερκιδα μεχρι τον παγκο!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

ΥΓ...δεν υπαρχουν 50000 ΠΑΟΚτσηδες να βαλουν από ΕΝΑ 20ευρω για να σωσουν τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ....Να χαιρομαστε τον "τεραστιο" λαο μας....
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ΠΑΜΕ Π.Α.Ο.Κ. ! ! !

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θέλω γκολ από τον Henrique και το πουλέν μου. Θα ήθελα επίσης να δω κάποια στιγμή και τον Misic.
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Κατά την δική μου άποψη, το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς προερχόμαστε από την εντός έδρας ισοπαλία σε ένα ντέρμπι απέναντι σε μία διαβασμένη ομάδα. Μην πιάνει ορισμένους η έπαρση ότι έχουμε προεξοφλημένο το κάτι παραπάνω σε ορισμένα παιχνίδια που το απαιτούν, διότι τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά ακόμα. Έχουμε ακόμα λίγο δρόμο να διανύσουμε και είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ να καταφέρουν να κατακτήσουν και τους δύο τίτλους.

Είμαι αισιόδοξος και για το αποψινό ματς, διότι ο ΠΑΟΚ έδειξε από την αρχή μία απίστευτη ποδοσφαιρική διάρκεια εξαιτίας μάλλον της ποιότητας που διαθέτει το ρόστερ της Ομάδας, κάτι που ακόμα συνεχίζει να έχει διότι για εμένα το 1-1 δεν λέει και τόσα πολλά πράγματα, πάντα μιλώντας ποδοσφαιρικά.

Σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και στο σημερινό παιχνίδι, και τελευταίο λεπτό είναι το λεπτό που θα σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά στο ματς.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Σημερα απλα λυπαμαι τον νιονιο. Την Κυριακη θα δουμε τον ΠΑΟΚ να παιζει σαν θηριο.
Ηταν να μην μας ξυπνησουν οι ρουφιανοι της πόλης.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Επειδή ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι στη ζωή μου φως σε όλες τις στιγμές πόνου και στενοχώριας στο παρελθόν και ομοίως σε όλες τις στιγμές χαράς και ευτυχίας στο παρόν και μέλλον, σήμερα που χάσαμε το μωρό, παρακαλώ παίξτε λίγο περισσότερο και για αυτό.
Πριν το πρώτο νταμπλ της ιστορίας μας που το περιμένουμε όλοι μας τη ζωή, τώρα που πήρε παράταση η χαρά στην οικογένεια μου, εύχομαι η μεγάλη μου ΠΑΟΚτσηδικη οικογένεια να σηματοδοτήσει την απαρχή της άφιξης της ευτυχίας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αδελφέ τα συλλυπητήριά μου!
Είμαι ομοιοπαθής και ξέρω.
Θα έρθουν καλύτερες στιγμές να είσαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Κουραγιο και δυναμη αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τα ειλικρινέστατα συλληπητήριά μου. Ο ΠΑΟΚ, πραγματικά, για πάρα πολλούς, μην πω όλους μας, αποτελεί μια αχτίδα παρηγοριάς και ελπίδας.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Δεν έχω λόγια αδερφέ.
Δύναμη σας εύχομαι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πασχαλακης,Βιεϊρίνια,Ινγκασον,Κρεσπο,Γιαννουλης,Σακχοφ,Ολιβέιρα,Πελκας,Ενρικε,Λημνιος,Σβιντερσκι
Η ενδεκαδα σύμφωνα με το ινΠΑΟΚ.
Αυτό λέει και το ΠΑΟΚ24.
Το μετροσπόρτ όμως ισχυρίζεται ότι ο Μάτος θα είναι αυτός που θα παίξει δεξί μπακ.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

navigator11 έγραψε:Τα ειλικρινέστατα συλληπητήριά μου. Ο ΠΑΟΚ, πραγματικά, για πάρα πολλούς, μην πω όλους μας, αποτελεί μια αχτίδα παρηγοριάς και ελπίδας.
:pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

:( Λυπαμαι φιλε... :(
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Τελικός είναι και αυτός!! Παμε δυνατά!! Ελπίζω οι παίκτες να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά!!
Δυστυχώς δεν θα είμαι γήπεδο λόγω δουλειάς αλλά όσοι είστε μέσα στηρίξτε την ομάδα όσο μπορείτε !! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”