ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 27/2 19:30 CosmoteSports & Laola

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 27/2 19:30 CosmoteSports & Laola

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ξεσκιτιτς!..

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

ΛΥΣΣΑ για το ΝΤΑΜΠΛ.
Σκορπιστε τον νιονιο.
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

Προκριθητσιτς.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Εδώ μέσα( σε ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ) όσοι στηρίζουμε με νύχια και με δόντια την ομάδα,ξέροντας τι έχει τραβήξει δυο χρόνια τωρα από τους επιστήμονες των Αθηνών,μας λένε και μπάτσους του φόρουμ.
Θέλουν να μιλήσουμε και ποδοσφαιρικά όταν ο ΠΑΟΚ μια ολόκληρη σεζόν έχει ένα μοναδικο γαμημένο μη καταλογισμό πέναλτι εναντίον του που το έκαναν σημαία και οι κιτρινοκοκκινοι έχουν χάσει το μέτρημα των υπέρ τους σφυριγματων.
Τους έχουμε πηδήξει όλους ποδοσφαιρικά τα τελευταία δυο χρόνια που αν πάρουν ισοπαλία απέναντι μας πανηγυρίζουν,και βγαίνει ένα τσούρμο άσχετων,απαίδευτων, αστοιχείωτων και μιλαει για λιγο Λουτσεσκου (που οι κατω τον βλεπουν στον υπνο τους και οταν φυγει απο τον ΠΑΟΚ θα ανοιξουν σαμπάνιες) που πρέπει να αντικατασταθεί από μεγαλύτερο μέγεθος προπονητή.
Δε φτάνει δηλαδή που μας πουλάνε τρέλα οι ερωμένες μας,έχουμε και τους εδώ μέσα να αντιπαρατεθούμε.
Έχω θυμώσει πάρα πολύ με όλο αυτό,δεν ξέρω πραγματικά τι θέλουν κάποιοι για να είναι ευχαριστημένοι.
Θέλω να γράψω πάρα πολλά,θα σταματήσω όμως γιατί νιώθω ότι δεν έχω να προσφέρω κάτι.

Υ.Γ Για το παραπάνω πήρα αφορμή από το ποστ του φίλου opaloka,αν νομίζεται ότι είναι σε λάθος τοπικ,μετακινήστε το η σβήστε το.

Τι θέλουν;

Πούτσα, ξύλο και καράτε.
Με σεβασμό πάντα και με φιλική διάθεση.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol:

Ρε μαλάκα! Χααχαχαχαχαχαχαχααααχαχα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ε ναι ρε.
Φτάνει πια νισάφι να πούμε.
Κι εντάξει, τόσα χρόνια εδώ μέσα όλοι τρελαθήκαμε, όλοι γράψαμε υπερβολές, όλοι μπινελικώσαμε άδικα κάποιον παίχτη προπονητή πρόεδρο αλλά αυτό το πράγμα τώρα, δεν δικαιολογείται.
Και το χειρότερο είναι ότι, το χω ξαναγράψει, αυτό το πράγμα, αυτόν τον εμετό, τον ονομάζουν και ''κριτική'' και παρεξηγιούνται κιόλας που δεν είσαι ''δημοκρατικός'' ξερω γω και δεν ''δέχεσαι την άλλη άποψη''. Ρε άντε παίξε παραπέρα να πούμε, που θα δεχτώ τον οχετό σου, επειδή εσύ τον βαφτίζεις λεβάντα.
Σε κριτική, κριτική όμως (δηλαδή, νομίζω ότι συμβαίνει το Α,Β, Γ, λάθος και τους Χ, Ψ, Ζ, λόγους) κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει τίποτα.
Αλλά κάνουμε αμάν να αποφύγουμε τις μαλακίες των ηλιθίων του τοπικού ραδιοφώνου και την προπαγάνδα των Αθηνέζων και τα διαβάζουμε εδώ αυτούσια! Ε θα μας τρελάνετε ρε;

Και νάβι, εδώ θα είσαι, να δεις τι θα γίνεται του χρόνου, να μπούμε στους ομίλους και έρθει καμια Μπάρτσα και μας ρίξει κανα τρίμπαλο, τι θα διαβάζουμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κι εγώ εκνευρίζομαι, η αλήθεια, σικ. Αλλά από το να τσιτώνομαι διαρκώς και να είμαι σε κατάσταση συνεχών αντεγκλήσεων, έχω υιοθετήσει την κακή λύση του ignore. Δε γίνεται διαφορετικά. Ο καθένας, οκ, την πραγματικότητα την αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Όταν δεν έχει είτε επιλέγει να μην έχει κάποιος όμως συναίσθηση του περιβάλλοντος, που λαμβάνει χώρα η πραγματικότητα, μοιραία δίνει χώρο για προστριβές και εντάσεις.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Κι εγώ ignore δουλεύω, έχω καμιά 20αρια άτομα.
Απλά ήθελα να μην αισθάνεται μόνος του o @obanebane :lol:
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

ΔΙΑΙΤΗΤΗ απο τα LIDL βλεπω σε εμας παρεα με την Κουρουμπλια που εχουν κακο παρελθον με εμας,

το πιο συγκινητικο :mrgreen: παντως ειναι
το ακομα ενα μεροκαματο του φιλου μας Κομινη στο καρα'ι'ταβλι, με βοηθους 2 εξαιρετικους εξτρεμ.... εεεμμμ λαθος,
εποπτες ηθελα να γραψω.
Άβαταρ μέλους
opaloka

Δημοσίευση από opaloka »

Εμενα μου γυρνανε τα μυαλα με αυτα που διαβαζω, και γυρνανε χειροτερα οταν μου κοβουν τις απαντησεις μου...
Για αυτο και δεν φτουρανε οι λογαριασμοι.
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

opaloka έγραψε:Εμενα μου γυρνανε τα μυαλα με αυτα που διαβαζω, και γυρνανε χειροτερα οταν μου κοβουν τις απαντησεις μου...

:?: :?:
Άβαταρ μέλους
opaloka

Δημοσίευση από opaloka »

dini26 έγραψε:
opaloka έγραψε:Εμενα μου γυρνανε τα μυαλα με αυτα που διαβαζω, και γυρνανε χειροτερα οταν μου κοβουν τις απαντησεις μου...

:?: :?:

...στο γκαζετα.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Καλά αυτοί εμένα με μπλόκαραν γιατί έγραψα την αεκ αεχ. Ενώ ακόμη και τώρα αν πας στα σχόλια θα δεις να γράφουν τον ΠΑΟΚ ως Ποαχ. Βγάλτε συμπεράσματα.
Τέλος παντων ούτε θέση στα @@ σας αξίζουν οι προπαγανδιστές.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Σήμερα το ματς δεν είναι χαβαλέ. Έχουμε πόλεμο. Πάμε με νοοτροπία πολεμιστών. Ούτε γελάκια ούτε αστειάκια όπως με το λήκι στην κερκίδα. ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!!
Άβαταρ μέλους
opaloka

Δημοσίευση από opaloka »

Καλο ηταν το καμπανακι αλλα σε λαθος αγωνα. Ανεβαινει νεοσμυρνιωτικο τριαξονικο για παρκαρισμα στη γραμμη. Προσοχη να μην τρεχουμε και εχει επιδρασεις και στο πρωταθλημα που ειναι και ο μεγαλυτερος στοχος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”