Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο Λουτσέσκου ας φροντίσει η διοίκηση να μείνει μια τριετία ακόμα, να πάρει η ομάδα κι εμείς οι οπαδοί τα μέγιστα από αυτήν τη συνεργασία κι έπειτα, αν κι εφόσον δεν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης του αγωνιστικού, ας πάει στο καλό του. Αυτά που έχει πετύχει ο άνθρωπος, αναλαμβάνοντας μια ομάδα σε πανκάκιστη κατάσταση από πολλές απόψεις, είναι αντικειμενικά, ναι αντικειμενικά, στο όριο του ΕΠΟΥΣ. Θα βρεθεί και αυτός, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ, ενίοτε σε κακή μέρα σαν επαγγελματίας. Όχι συχνά, αλλά θα συμβαίνει κι αυτό. Αλλά η ταυτότητα αυτής της ομάδας έχει τα δικά του μούτρα, πριν από οποιουδήποτε άλλου. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ και καλού ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΟΥ προπονητή του. Και τούτο το πράγμα, για κλαμπς του νυν επιπέδου του ΠΑΟΚ, αλλά και ανωτέρων ομάδων, δεν είναι κάτι το αμελητέο μήτε ευκόλως προσπεράσιμο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αυτο το οικογενειαρχου με κεφαλαια με σκοτωσε η αληθεια ειναι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

:lol: :lol: Δεν αναφερόμουν πάντως στα παιδιά και τα εγγόνια του, να ξέρεις!
Και δε μου λες δηλαδή, όλο το υπόλοιπο κείμενο σε ... άπτυστα λόγιο στυλ δε σε συνεκίνησε;;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ναβι ειμαι στο γραφειο κ πηζω με μαλακιες 11 το βραδυ.κ σκεφτομαι να φυγω να μη φυγω.Μετα το τοστ σου το πηρα αποφαση.τι σκατα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ειμαι τετοια ωρα μακρυα απο τα κοριτσια μου.

[youtube]VUNiM1Gu8yU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

barlow4 έγραψε:gika οταν χαθηκε το τρενο του τσουλου , η ομαδα απλα παρατησε το γιουροπα.Πηρε το μαρκετ πουλ και τον μπουλ.Ειναι τοσο μα τοσο προφανες που πραγματικα απορω γιατι επιμενεις να κρινεις την ομαδα απο τα παιχνιδια του ουεφα.Στα προκριματικα παιζανε διαστημικα και στους ομιλους ξυναν τα παπαρια τους.Και καλα εκαναν αν θες τη γνωμη μου απο τη στιγμη που στοχος ηταν να παρουν το πρωταθλημα , το καλο εισιτηριο για του χρονου και ολες τις προυποθεσεις για να εδραιωσεις την κυριαρχια σου.Ειναι τοσο προφανες οσο και το οτι οι ελληνες διαιτητες ειναι χεσμενοι μετα το τζηλο και παιζουν γαβρο.Παιζουν γαβρο ακομα και σε παιχνιδια που δεν παιζει ο γαβρος.
Απο εκει και περα αν θες να κρινεις ολη τη χρονια απο τρεις κακες εμφανισεις δεν ξερω τι να πω.Εγω παντως αγχος δεν εχω.Το πρωταθλημα ειναι του ΠΑΟΚ γιατι ειναι αηττητος και καλυτερη ομαδα.Τωρα αν ο γαβρος θελει να δολοφονησει διαιτητες, να τρομοκρατησει δικαστες , να κλεψει βαθμους με πουστιες, να απειλει με τον σκατογερο και την καραφλη χοντρελα τσελση καταπατωντας τον ΚΑΠ που το απαγορευει και τα λοιπα γνωστα πουστικα του γαβρου, ε τι να κανουμε.Ας μην το παρουμε.Ουτε 30 στα 30 γινεται να κανεις.Ουτε να παιζεις τελεια παντου ουτε να μην κανεις επικες γκελες.Αυτη ειναι και η ομορφια του ποδοσφαιρου.Το οτι αυτα τα σιχαματα μονο με πουστιες αντιλαμβανονται τον ανταγωνισμο δε θα μας κανει και σχιζοφρενεις.Να πανε να γαμηθουνε.
Τελος για το λουτσεσκου τον οποιο και εγω δε γουσταρω σαν τυπο γιατι μου φαινεται λιγο παρλαπιπας, τον κρινεις προπονητικα βασιζομενος σε αφηρημενες εννοιες και διαισθηση.Το εδωσε οτι ειχε να δωσει και δεν ειναι μοντερνος και δεν ξερω κ εγω τι αλλο δεν αποτελουν βαση συζητησης.Πες θελω ονομα.Πες θελω χουντοφατσα λομπανοφσκι σταιλ.Πες τι θα γουσταρες.Γιατι τα αποτελεσματα που φερνει ειναι παρα πολυ καλα.Το κλιμα στην ομαδα παρα πολυ καλο.Οι παικτες τον γουσταρουν και δεν υπαρχουν γκρινιες.Δεν υπαρχουν τραυματισμοι και οι παικτες εκφραζονται με τα καλυτερα.Ειναι δευτερη χρονια πετυχημενος και οσο περισσοτερο μενει ενας πετυχημενος προπονητης τοσο πιο συμπαγης γινεται ολος ο οργανισμος.
Τα σέβη μου!!!!!!
Διαφωνώ πως έπρεπε να γράψουμε παντελώς το Γιουρόπα, αλλά η όλη ανάλυση και το διάβασμα των πεπραγμένω ολόσωστα!
Άβαταρ μέλους
navigator11

barlow4 έγραψε:ναβι ειμαι στο γραφειο κ πηζω με μαλακιες 11 το βραδυ.κ σκεφτομαι να φυγω να μη φυγω.Μετα το τοστ σου το πηρα αποφαση.τι σκατα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ειμαι τετοια ωρα μακρυα απο τα κοριτσια μου.

[youtube]VUNiM1Gu8yU[/youtube]
Έπρεπε ήδη εδώ και ώρα να είσαι μαζί τους, αδερφέ μου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Rorschach έγραψε:Ασημαντο το Γιουροπα Λιγκ, το να παιξω 2 αγωνες παραπανω και να αποκλειστω μετα δε μου λεει τιποτα.
Δε θα αλλαζα ουτε εναν βαθμο απο το πρωταθλημα για την προκριση στον επομενο γυρο του Γιουροπα Λιγκ.
Ε τοτε τι συμμετεχουμε αφου ξερουμε οτι καποια στιγμη θα αποκλειστουμε? Ουτε τσ λ να παμε, αφου θα αποκλειστουμε καποια στιγμη
Rorschach

Δημοσίευση από Rorschach »

Dimg4 έγραψε:
Rorschach έγραψε:Ασημαντο το Γιουροπα Λιγκ, το να παιξω 2 αγωνες παραπανω και να αποκλειστω μετα δε μου λεει τιποτα.
Δε θα αλλαζα ουτε εναν βαθμο απο το πρωταθλημα για την προκριση στον επομενο γυρο του Γιουροπα Λιγκ.
Ε τοτε τι συμμετεχουμε αφου ξερουμε οτι καποια στιγμη θα αποκλειστουμε? Ουτε τσ λ να παμε, αφου θα αποκλειστουμε καποια στιγμη
ας παμε να παρουμε τα εκατομμυρια και ας αποκλειστουμε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Στους ομίλους, το εγγυημένο ποσό αυξήθηκε σε €2.92εκ. από €2.3εκ. που ήταν ενώ η νίκη πλέον δίνει €570χιλ. και η ισοπαλία €190χιλ., ποσά επίσης σημαντικά αυξημένα.

Τυχόν πρόκριση ομάδας ως πρώτη αποφέρει €1εκ. ενώ ο δεύτερος παίρνει €500χιλ., τη στιγμή που η συμμετοχή στους «32» αποφέρει επιπλέον €500χι.

570 χιλιαρικα η νικη. 1 μυριο αν προκρινομασταν ως πρωτοι, 500Κ ως δευτεροι. Με 3-4 νικες και προκριση παιρναμε 2.5 περιπου μυρια.
Οποτε μην μου λετε περι επιλογης να μην περασουμε. Αποτυχια ειναι απο πανω ως κατω
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Για να καταλάβω, τί συζητάμε;

Ο άνθρωπος μας έστειλε με τα κουβαδάκια μας για κωλοτούμπες με τίτλους, αήττητους στην λίγδα, βγαίνει και κράζει το ποκ όπου σταθεί, οι παίκτες παίζουν ΚΑΙ γι' αυτόν αποδεδειγμένα κ.ο.κ..

Όχι δικαιούται, επιβάλλεται να μείνει πλέον.

Προσωπικά τον είχα στο σιχτίρι πατόκορφα, μέχρι που πήραμε εκείνο το διπλό στην Ξάνθη και τον αγκάλιασαν οι παίκτες.

Έχω κάνει το τουμπεκί μου, καμαρώνω την ομάδα και ανυπομονώ να δω του χρόνου έναν ΠΑΟΚ ακόμη καλύτερο, πραγματικό άρμα μάχης, που θα ισοπεδώνει τους πάντες μέσα και έξω από την Ελλάδα.

Λούτσε, προχώρα.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

sourmenetes έγραψε:Το οτι αναγκαζεσαι οπως λες να παιξεις με αλλο φορ και παιζεις οχι απλα ισαξια, αλλα καλυτερα ειναι δειγμα δουλειας. Ειναι δειγμα οτι η ομαδα δε δουλευει μονο αυτο που βλεπουμε, αλλα και αλλα πραγματα. Με φορ το οποιο παιζει αλλου τυπου ποδοσφαιρο. Οποιος και να μπει στη θεση του καντουρι θα βλεπεις παλι την ιδια φιλοσοφια, γιατι η ομαδα δουλευει σαν μια δυναμη.

Αν εξαιρεσουμε το προχθεσινο ματς, ματς στο οποιο θεωρω οτι το μαυλο μας ηταν αλλου, σε ποιο ματς στο δευτερο γυρο ειδες προβλημα στην πιεση?? Επισης για να αλλαξει κατι στο θεμα της πιεσης ποιον παικτη απεκτησες αρχες της προηγουμενης σεζον ωστε να σου λυσει το προβλημα? ΚΑΝΕΝΑΝ! Αρα πως θα το λυσεις το προβλημα, την ωρα που παικτες κλειδια ειχαν αισθητα πεσμενη αποδοση??

Σε στημενα ναι υπαρχει ενα θεμα, αλλα οχι σε ολα τα ματς. Σε καποια ματς υπαρχει αισθητο προβλημα, σε αλλα δεν περναει τπτ. Αν εξαιρεσουμε το ματς με το συμπολιτη δεν ειδες γρηγορο και καθετο ποδοσφαιρο??
Ακομα και μεσα στο νιονιο σε τερεν τοσο βαρυ, η μπαλα επαιζε πολυ ορθολογικα και καθετα.

Το οτι συγκρινεις τις αλλες χρονιες, μετα απο 10 χρονια οπως λες, με την πρωτη φορα που θα εχουμε πιο βατη κληρωση ειναι εντελως ατοπο.
Θα ειναι η πρωτη φορα!!

Το τι μας δινει η σταθεροτητα ενος προπονητη νομιζω το καταλαβαμε οταν εφυγε ο Ιβιτς.

Η ομαδα εχει βρει μια τρομερη χημεια, υπαρχουν διακριτοι ρολοι με αρχηγικες φιγουρες στα αποδυτηρια που εχουν δεσει με προπονητη και μεταξυ τους. Αυτα ειναι πολυ δυσκολα πραγματα στο ποδοσφαιρο και καποιοι παλευουν χρονια. Η ομαδα μας μετα το Σαντος το καταφερε μονο με Λουτσεσκου και σε μικροτερο βαθμο επι Ιβιτς.

Ακομα και καλυτερο προπονητη να φερεις, αυτα τα στοιχεια μπορει να μην τα βρεις ευκολα μεσα στη χρονια. Δε λεω οτι ποτε δεν πρεπει να αλλαξεις προπονητη, αλλα θεωρω οτι ακομα εχουμε να παρουμε σαν ομαδα.
Και οταν γινουν ολα αυτα που λες αδερφε, στα οποια συμφωνω μεχρι και την τελευταια τελεια.... και κλεισει ο κυκλος του Λου, ο επομενος προπονητης για πολλα χρονια θα ειναι ο Παμπλο...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Dimg4 έγραψε:Στους ομίλους, το εγγυημένο ποσό αυξήθηκε σε €2.92εκ. από €2.3εκ. που ήταν ενώ η νίκη πλέον δίνει €570χιλ. και η ισοπαλία €190χιλ., ποσά επίσης σημαντικά αυξημένα.

Τυχόν πρόκριση ομάδας ως πρώτη αποφέρει €1εκ. ενώ ο δεύτερος παίρνει €500χιλ., τη στιγμή που η συμμετοχή στους «32» αποφέρει επιπλέον €500χι.

570 χιλιαρικα η νικη. 1 μυριο αν προκρινομασταν ως πρωτοι, 500Κ ως δευτεροι. Με 3-4 νικες και προκριση παιρναμε 2.5 περιπου μυρια.
Οποτε μην μου λετε περι επιλογης να μην περασουμε. Αποτυχια ειναι απο πανω ως κατω
Ναι με πρόεδρο το Ζαγοράκη θα ήταν μονόδρομος για να βγει η χρόνια.
Με πρόεδρο τον Ιβάν είναι επιλογή.Τωρα αν δεν καταλαβαίνεις φίλε ντιμ το διακυβευμα τι να σε κάνω.να σου αλλάξω γνώμη?α κατς α μαλωεις?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:
Φετος ειναι η χρονια που ειχαμε να υπερκαλυψουμε τη διαφορα δυο βαθμων και να μπουμε πρωτοι στην κουρσα.

Το καλοκαιρι οι προσθηκες που εγιναν,πλην των ακπομ-ζαμπα δε βοηθησαν την ομαδα. Εγινε μια υπερπροσπαθεια για τους ομιλους η οποια κουρασε βασικα γραναζια της ομαδα.

Ισως ειδαν οτι και στις 3 διοργανωσεις δεν μπορουμε.ουσιαστικα ημασταν με 2 σοβαρα σεντερ μπακ και 2 καλα χαφ.

Αν ειχαμε τον ιγκασον και τον ολιβειρα απο την αρχη μπορει να βλεπαμε αλλιως τη διοργανωση.και μενα δεν μ αρεσε η χαλαροτητα αλλα μπροστα στην επιτευξη του πρωταθληματος,για μια και μονο χρονια,το χαλαλιζω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Στους ομίλους, το εγγυημένο ποσό αυξήθηκε σε €2.92εκ. από €2.3εκ. που ήταν ενώ η νίκη πλέον δίνει €570χιλ. και η ισοπαλία €190χιλ., ποσά επίσης σημαντικά αυξημένα.

Ναι με πρόεδρο το Ζαγοράκη θα ήταν μονόδρομος για να βγει η χρόνια.
Με πρόεδρο τον Ιβάν είναι επιλογή.Τωρα αν δεν καταλαβαίνεις φίλε ντιμ το διακυβευμα τι να σε κάνω.να σου αλλάξω γνώμη?α κατς α μαλωεις?
Ε δεν ηξερα ρε μαν οτι μιλας με τον ιβαν και σου ειπε τι α τα κανω τα εξτρα 3 μυρια μωρε? :lol:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν υπαρχει επιλογη να μπεις στο γηπεδο και να χασεις ή επιλογη να μην περασεις στον επομενο γυρο. Η "διαχειρηστικου τυπου" επιλογη που γινεται ειναι να πας πχ στο ταδε ματς στο 70% και οτι βγει.

Ε πολυ απλα οπως και αποδείχτηκε στο Europa League δεν υπαρχει περνω τα ματς στα "σβηστα" οπως στην σουπερ λιγδα γιατι δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα μας απο τους αλλους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”