Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από gika »

gergeo4 έγραψε:
gika έγραψε:Μακάρι να ισχύει με την προϋπόθεση ότι οι δικοί μας θα το ξέρουν από τώρα και 15 Μαΐου θα έχουν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν θα είναι επιπέδου Στανόγεβιτς.

Αλλά 99.99% πρόκειται για άλλον έναν παπά ολκής.

Μακάρι να ισχύει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;πραγματικα σηκωνω τ χερια.....στο τελος θα με κανετε ν θελω να τ χασουμε να δω τις αντιδρασεις σας..... :evil:
Κάνω παράθεση, εδώ αλλά απαντάω και στους υπόλοιπους που απάντησαν.

Ποιος σου είπε ότι θέλω να το χάσει;;;; Ποιος έγραψε ότι ο Λουτσέσκου είναι αποτυχημένος;;;;
Ο Λουτσέσκου έχει καταφέρει να πάρει ήδη ένα νταμπλ στο γήπεδο και φέτος πάει για το δεύτερο.
ΈΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ?

Το μόνο που έχω πει είναι ότι έχει αδυναμίες και ελαττώματα όπως όλοι. Και εφ' όσον καταφέρει και κάνει το νταμπλ και τυπικά φέτος, και διώξει το άγχος και την πίεση από την ομάδα, και θεωρηθεί ένας από τους πιο πετυχημένους coach της ιστορίας μας, θεωρώ καλύτερο να αποχωρήσει.

Γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, και ναι όπως υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από αυτούς που έχουμε, έτσι υπάρχουν και καλύτεροι προπονητές που θα ξέρουν να κουμαντάρουν 3 διοργανώσεις και δυο παιχνίδια την εβδομάδα. Και θεωρώ ότι με δύο νταμπλ, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ότι μπορούσε από τον Λουτσέσκου και ο Λουτσέσκου έχει δώσει ότι μπορούσε στον ΠΑΟΚ.

Φέτος δεν προστέθηκε κάποιο νέο στοιχείο στην ομάδα. Τα ίδια με το περσινό β μισό βλέπουμε. Ίδια προτερήματα, ίδιες αδυναμίες. Κι ο Λουτσέσκου έχει να κερδίσει πηγαίνοντας σε μεγάλο πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει με κάποιο προπονητικό τιμ που θα έρθει από μεγάλο πρωτάθλημα.

Σώνει και καλά όποιος θέλει αλλαγή προπονητή να θέλει την αποτυχία του ΠΑΟΚ;
Είστε σοβαροί; Λες και μόνο εσείς αγαπάτε την ομάδα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε μερικοι ειλικρινα γινεστε εκνευριστικοι. Ναι καποιοι θελουν να μη συνεχισει γιατι ισως δεν αρεσει ο τροπος δουλειας και πιστευουν πως με εναν καλυτερο προπονητη θα επαιζε και καλυτερη μπαλα αλλα και θα συνεχιζε ευρωπη. Το ροστερ γαμαει και δερνει.
Οπως και υπαρχουν και αυτοι που τον θελουν σαν τρελοι με το επιχειρημα αηττητος στο πρωταθλημα. Ε τι να κανουμε τωρα, διαφερουν οι αποψεις! Κι εγω δεν τον παω μια και οντως θελω να ερθει πιο συγχρονος προπονητης για το επομενο βημα γιατι δεν πιστευω πως μπορει να κανει κατι παραπανω, αλλα για τωρα ειναι ο καταλληλος να φερει το πρωταθλημα. Σεβαστειτε τις αποψεις χωρις υστερικες κραυγες σοκ!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μάλλον δεν ξέρουμε τι θέλουμε, μάλλον δεν χωνευουμε την αντιτουριστικη του φάτσα, σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτά που πέτυχε στα δύο χρόνια ελάχιστοι προπονητες του ΠΑΟΚ πέτυχαν.... Και το παραμυθάκι του Σαββίδη ο Ιβάν είναι 6 χρόνια εδώ, προ λουτσεσκου τι κανανε οι προπονητές γνωστοί και άγνωστοι που ήρθαν;
Μέχρι και ο Dim έβαλε νερό στο κρασί του γιατί βλέπει ότι ήταν υπερβολικός στην κρίση του :) :)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω σε εβρισα τωρα? :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το διατύπωσα όσο ποιο ήπια μπορούσα :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Να πούμε βέβαια ότι αυτό το ,πιο συγχρονος και να μπορεί να κουμαντάρει τρεις διοργανώσεις είναι λίγο εφεύρημα .Δεν υπάρχουν δηλαδή κάποια συγκεκριμένα αντικειμενικά χαρακτηριστικά που να ορίζουν κάποιον που μπορεί να κουμαντάρει τρεις διοργανώσεις.αντε το πιο συγχρονος ίσως αν κάποιος βλέπει προπονήσεις κ ξέρει να τις κρίνει να στέκει κάπως.αλλα αυτό έχει να κάνει κ με χρήμα που έχει η ομάδα.δε νομίζω να έχουν μείνει κ πολλοί προπονητές παγκοσμίως που κάνουν την προπόνηση του ροκι μπαλμποα σε βουνά, γραμμές τρένων κ ψυγεία κρεάτων.
Αν δλδ ο ΠΑΟΚ πάτωσε φέτος στην Ευρώπη δε νομίζω ότι οφείλεται στο ότι ο λουτσεσκου έχει δύο κ όχι τρεις μασχάλες όπως οι καλοί προπονητες.Ηταν ίσως κ λίγο επιλογή γιατί τα δίνουμε όλα στο πρωτάθλημα κ επειδή η λιγδα παίζεται κυρίως εκτός γηπέδων.οποτε σου λέει κάποιος πονηρός.ας πάρουμε επιτέλους τη λιγδα απερίσπαστοι που γανιασαμε κ έχουμε καιρό για την Ευρώπη.αλλωστε ούτε ψιλή γκρίνια δεν άκουσε από το σαββιδεικο για τον αμαχητί αποκλεισμό.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ken, αποκλειστηκαμε απο εναν απιστευτα βατο ομιλο. Μην γλυκαινουμε το χαπι, ηταν τεραστια αποτυχια που χρεωνεται ο Λουτσεσκου, οπως και τεραστια επιτυχια η πιθανη κατακτηση πρωταθληματος
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εύκολος όμιλος ήταν ,άσχημος αποκλεισμός σίγουρα.το λέω εγώ που τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη τον θέλω.χεστηκα για το πρωτάθλημα.Αλλα νομίζω ότι δε δόθηκε βαρύτητα.μετα τον αποκλεισμό από τσουλου νομίζω έσβησε η υπόθεση Ευρώπη.Σου λέει άντε κ έφτασες στους 16.χεστηκε η φατμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

E ναι μια ου συνηθισαμε να φτανουμε τελικους :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gika έγραψε:
gergeo4 έγραψε:
gika έγραψε:Μακάρι να ισχύει με την προϋπόθεση ότι οι δικοί μας θα το ξέρουν από τώρα και 15 Μαΐου θα έχουν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν θα είναι επιπέδου Στανόγεβιτς.

Αλλά 99.99% πρόκειται για άλλον έναν παπά ολκής.

Μακάρι να ισχύει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;πραγματικα σηκωνω τ χερια.....στο τελος θα με κανετε ν θελω να τ χασουμε να δω τις αντιδρασεις σας..... :evil:
Κάνω παράθεση, εδώ αλλά απαντάω και στους υπόλοιπους που απάντησαν.

Ποιος σου είπε ότι θέλω να το χάσει;;;; Ποιος έγραψε ότι ο Λουτσέσκου είναι αποτυχημένος;;;;
Ο Λουτσέσκου έχει καταφέρει να πάρει ήδη ένα νταμπλ στο γήπεδο και φέτος πάει για το δεύτερο.
ΈΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ?

Το μόνο που έχω πει είναι ότι έχει αδυναμίες και ελαττώματα όπως όλοι. Και εφ' όσον καταφέρει και κάνει το νταμπλ και τυπικά φέτος, και διώξει το άγχος και την πίεση από την ομάδα, και θεωρηθεί ένας από τους πιο πετυχημένους coach της ιστορίας μας, θεωρώ καλύτερο να αποχωρήσει.

Γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, και ναι όπως υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από αυτούς που έχουμε, έτσι υπάρχουν και καλύτεροι προπονητές που θα ξέρουν να κουμαντάρουν 3 διοργανώσεις και δυο παιχνίδια την εβδομάδα. Και θεωρώ ότι με δύο νταμπλ, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ότι μπορούσε από τον Λουτσέσκου και ο Λουτσέσκου έχει δώσει ότι μπορούσε στον ΠΑΟΚ.

Φέτος δεν προστέθηκε κάποιο νέο στοιχείο στην ομάδα. Τα ίδια με το περσινό β μισό βλέπουμε. Ίδια προτερήματα, ίδιες αδυναμίες. Κι ο Λουτσέσκου έχει να κερδίσει πηγαίνοντας σε μεγάλο πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει με κάποιο προπονητικό τιμ που θα έρθει από μεγάλο πρωτάθλημα.

Σώνει και καλά όποιος θέλει αλλαγή προπονητή να θέλει την αποτυχία του ΠΑΟΚ;
Είστε σοβαροί; Λες και μόνο εσείς αγαπάτε την ομάδα.
Πες μου λιγο τις αδυναμιες στο δευτερο μισο.

Αλλαγη προπονητη σε περιοδο που θα χεις βατο ομιλο για τσου λου, για μενα ειναι κακη επιλογη.

Φετος στο δευτερο μισο βλεπουμε αλλον ΠΑΟΚ σε σχεση με περυσι στο μισο
Rorschach

Δημοσίευση από Rorschach »

Ασημαντο το Γιουροπα Λιγκ, το να παιξω 2 αγωνες παραπανω και να αποκλειστω μετα δε μου λεει τιποτα.
Δε θα αλλαζα ουτε εναν βαθμο απο το πρωταθλημα για την προκριση στον επομενο γυρο του Γιουροπα Λιγκ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Dimg4 έγραψε:E ναι μια ου συνηθισαμε να φτανουμε τελικους :lol:
Ε καλά κ εμείς πρωτάθλημα δεν έχουμε πάρει, Ουέφα θέλουμε.οχι ότι δεν είναι κ η μεγαλύτερη φαντασίωση μου βέβαια.αυτο είναι για εμένα η απόλυτη ονείρωξη.ευρωπαικος τίτλος χωρίς πρωτάθλημα.θα αγοραζα μετά μια στολή παγωνιου κ θα κυκλοφορουσα μόνο με αυτή.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@Sourme

Η μόνη αλλαγή στο φετινό δεύτερο μισό είναι ότι με την αποχώρηση Πρίγιοβιτς ο Λουτσέσκου αναγκάστηκε να παίξει με έναν πιο συμμετοχικό φορ. Η λέξη κλειδί αναγκάστηκε. Όπως τώρα θα αναγκαστεί να παίξει με 2 εξτρέμ και όχι με τον Ελ Καντουρί που είναι χαφ. Πέρυσι η ομάδα ρόλαρε όταν ο Λουτσέσκου αναγκάστηκε να παίξει με τον Πέλκα πάλι λόγω τραυματισμού του Ελ Καντουρί.

Κατά τ' άλλα οι ίδιες αδυναμίες παραμένουν. Αν μας πιέσει ο αντίπαλος σωστά ψηλά, αδυνατούμε να βγάλουμε την μπάλα από την άμυνα. Στις αμυντικές στημένες φάσεις είμαστε κάκιστοι και κάθε φορά που αντίπαλος κερδίζει φάουλ ή κόρνερ πιάνεται η ψυχή μας. Κάθετο και γρήγορο παιχνίδι βλέπουμε σπάνια καθώς συνήθως πάμε με παράλληλες πάσες μέχρι την περιοχή του αντιπάλου και ενίοτε 40άρες μπαλιές του Βιειρίνια στον απέναντι εξτρέμ.

Τα θετικά δεν τα απαριθμώ, γιατί είναι σαφώς περισσότερα όπως αποδεικνύει η βαθμολογία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παύσει η βελτίωση.

Όσο για το ρίσκο εν' όψη προκριματικών Champions League. Και φέτος είχαμε προκριματικά και δεν τα καταφέραμε. Και αν πάρουμε 10 χρόνια συνεχόμενα το πρωτάθλημα πάλι θα έχουμε προκριματικά. Θα υπάρξει κάποια χρονιά που θα πεις χόρτασα, δεν πειράζει να μείνω εκτός;

Επίσης ο μπαμπάς Λουτσέσκου, ή κάποιος προπονητής από την Premier League ή την Primera, με καλές ευρωπαϊκές πορείες γιατί να μη μπορεί να καταφέρει τουλάχιστον τα ίδια, αν όχι ακόμα περισσότερα από τον Λουτσέσκου; Γιατί αν δεν υπάρχει καλύτερος του Λουτσέσκου δεν σφάζονται στα πόδια του ομάδες από Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία κτλ;

Προς θεού, το ξανά τονίζω, γιατί εύκολα γίνονται παρανοήσεις, ότι δεν τον θεωρώ κακό προπονητή. Τον θεωρώ έναν καλό σχετικά αρχάριο προπονητή με άκρως πετυχημένο πέρασμα από την ομάδα. Από την άλλη θεωρώ ότι υπάρχουν ακόμα καλύτεροι εκεί έξω. Όπως έχουμε φτάσει από το να επενδύουμε σε Ροντρίγκεζ να επενδύουμε σε Ζαμπά, από τραυματίες Νέτσιντ σε Ακπόμ και Σβιντέρσκι, από Σάκχοφ σε Ολιβέιρα κοκ, θεωρώ ότι αντίστοιχο άλμα πρέπει να γίνει και στην θέση του προπονητή.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αμπελοφιλοσοφίες.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Πω πω εχω να μπω 2 μερες και βλεπω 10 σελιδες για Λουτσε....

Πρωτη γκελα εντος,χανουμε το Πρωταθλημα ωχ ωχ ωχ και να οι σελιδες....

Λεω κι εγω,δεν θα φτασει την 2η πεντακοσιαδα γρηγορα

Παω να παρω σπορια κι ερχομαι.....

Γουσταρω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”