Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από tolis01 »

kogigr έγραψε:Άσχετα από την αρχική ενδεκάδα, αφού δεν μπορούσε να ξέρει ότι ο Μαουρίσιο θα έκανε κακό παιχνίδι, εγώ πιστεύω ότι το λάθος ήταν στην αλλαγή του Ελ Καντουρί. Ήθελε να βγάλει τον Μπίσεσβαρ, τραυματίστηκε ο Μαροκινός και στη συνέχεια φοβήθηκε να κάνει την αρχική αλλαγή που προγραμμάτιζε για να μην ξοδέψει όλες τις αλλαγές του.
Αυτό έγινε πιστεύω στο παιχνίδι με Άρη.

Στα περί αποχώρησης, δικαιούται άλλη μια χρονιά.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Ο λουτσεσκου αν φυγει πρεπει να φυγει οταν τελειωσει το συμβολαιο του το 2020
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

gika έγραψε:Μακάρι να ισχύει με την προϋπόθεση ότι οι δικοί μας θα το ξέρουν από τώρα και 15 Μαΐου θα έχουν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν θα είναι επιπέδου Στανόγεβιτς.

Αλλά 99.99% πρόκειται για άλλον έναν παπά ολκής.

Μακάρι να ισχύει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;πραγματικα σηκωνω τ χερια.....στο τελος θα με κανετε ν θελω να τ χασουμε να δω τις αντιδρασεις σας..... :evil:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλυτερο πακετο προπονητη απο τον Λουτσεσκου ΠΟΛΥ δυσκολα θα βρουμε.Εχει ελατωματα? Προφανως Ναι! Εχει πρωτερηματα? Σαφως ΝΑΙ και σαφως περισσοτερα.Η ιδιαιτερη περιπτωση μαλιστα με τα ελατωματα του ειναι πως ειναι πολυ ευκολο να διορθωθουν καθως απτονται του μεταγραφικου σχεδιασμου.Αν αυτος ειναι ευστοχος και εγκαιρος τοτε ολα καλα και νομιζω πως πλεον ειμαστε πολυ κοντα στο να εχουμε ενα πραγματικα και οχι στο μυαλο μας, οπως αλλες χρονιες, γεματο ροστερ, χωρις κενα, οποτε δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να φυγει.Ειδικα δε αν καταφερει και φερει το μαμημενο πρωταθλημα.Αν το καταφερει αυτο εγω ειμαι προθυμος να τον βλεπω στον παγκο για οσο χρονικο διαστημα θελει ο ιδιος.
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

θα φύγει το καλοκαίρι του 2020, και θα αντικατασταθεί από τον Pablo Garcia.

Αφού έχει πάρει 2 πρωταθλήματα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Στα χαρτια, 2

Στα γηπεδα, 3 :D
kos

Δημοσίευση από kos »

Έχει δύο επιλογές.
Την παλιά, σταθερή αλλά επιβαρυμένη 11αδα, η να φρεσκαρει την 11αδα με Ολιβέιρα, ενρικε, σβιντερσκι και γιαννουλη.
Επιλέγει σταθερά να μην "ρισκάρει".
Το θέμα είναι ότι η ποιότητα των εναλλακτικών είναι τέτοια που δεν το λες και μεγάλο ρίσκο. Στο μυαλό του βέβαια, προφανώς και είναι.

Δεν προκύπτει από πουθενά, υπό την έννοια χειροπιαστων στοιχείων, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Ρουμάνος ψάχνει για ομάδα και θέλει να υπάρχει ντόρος γύρω από το όνομα του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι πιο hot και από τον Μουρίνιο. Ρήτρα έχει;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gika έγραψε:Μακάρι να ισχύει με την προϋπόθεση ότι οι δικοί μας θα το ξέρουν από τώρα και 15 Μαΐου θα έχουν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν θα είναι επιπέδου Στανόγεβιτς.

Αλλά 99.99% πρόκειται για άλλον έναν παπά ολκής.
Μακάρι λέει ο άλλος λες και θα φυγει, που δεν θα φύγει, ο αποτυχημένος..... Και αμέσως θα βρούμε καλλίτερο τοσο εύκολο είναι.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν προκύψει καλή πρόταση για τον Λουτσέσκου νομίζω ότι τον συμφέρει να την αποδεχτεί και να μην πάρει το ρίσκο για σεζόν με Κούλη πρωθυπουργό. Πάντως αν φύγει και δεν τιμήσει το συμβόλαιό του, πιστεύω ότι η οικογένεια θα ξηγηθεί καλά και θα αναλάβει ο πατέρας του, που ξέρει πλέον πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και φαίνεται να γουστάρει. Δήλωσε ότι θέλει άλλα 2 χρόνια να κοουτσάρει. Μπορεί να πάρει και τον Πάμπλο βοηθό του μια σεζόν, για να αναλάβει μετά εκείνος τον ΠΑΟΚ για μια δεκαετία+.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το ότι υπάρχει έστω και ένας ΠΑΟΚτσης που λέει μακάρι να φύγει ο λουτσεσκου με τρομοκρατεί στην ιδέα τι υπάρχει γύρω μας
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οντως
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

vs40 έγραψε:Αν προκύψει καλή πρόταση για τον Λουτσέσκου νομίζω ότι τον συμφέρει να την αποδεχτεί και να μην πάρει το ρίσκο για σεζόν με Κούλη πρωθυπουργό. Πάντως αν φύγει και δεν τιμήσει το συμβόλαιό του, πιστεύω ότι η οικογένεια θα ξηγηθεί καλά και θα αναλάβει ο πατέρας του, που ξέρει πλέον πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και φαίνεται να γουστάρει. Δήλωσε ότι θέλει άλλα 2 χρόνια να κοουτσάρει. Μπορεί να πάρει και τον Πάμπλο βοηθό του μια σεζόν, για να αναλάβει μετά εκείνος τον ΠΑΟΚ για μια δεκαετία+.
Απαπαπαπαπααπαπαπαπααααα :D :D
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εμένα ο Λουτσέσκου δεν είναι ο αγαπημένος μου προποητής, όμως η ομάδα παίρνει αέρα πρωτάθλημα με -2 και αρκετές σφαγές μέσα στη σεζόν, ενώ ο γαύρος είχε το γνωστο εμετικό σπρώξιμο + τα παραρτήματα. Οπότε, θα τον βάλω πολύ ψηλά στο hall of fame του ΠΑΟΚ και μακαρι να μείνει 20 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι όμως τι θέλει ο καθένας μας, ο Λουτσέσκου θα κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος και το ίδιο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ελπίζω στο ματς αύριο να κάνει ροτέισον και να μην το φοβηθεί. Είναι γενικά το μεγαλύτερο μειονέκτημά του το μικρό ροτέισον, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρειτικούς ποδοσφαιριστές. Δε λέω την Τετάρτη ότι πρέπει να γίνει μαζικό ροτέισον, αλλά να μπουν κάποια φρέσκα πόδια. Επίσης, ένας παικταράς όπως ο Ινγκασον δε γίνεται να σφουγκαρίζει τους πάγκους. Έπαιξε εξαιρετικά, οπότε αν όχι στο κύπελλο, θα πρέπει να είναι βασικός με το βάζελο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω θα εβαζα ινγκα 6αρι και ολιβειρα αντι μαου
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ότι θα έβλεπα τον ντιμ λουτσόσκυλο.

Ελπίζω να προλάβουμε να δούμε την απονομή πριν το τέλος του κόσμου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”