rainmaker έγραψε:Εύκολα έχει τη θέση του Λημνιου.

Κι όμως έχεις δίκιο.
rainmaker έγραψε:Εύκολα έχει τη θέση του Λημνιου.
Εχθές ήταν και πάλι άρχοντας. Ειδικά στα πρώτα λεπτά που πελαγοδρομούσε όλη η ομάδα έκοψε μια-δυο φάσεις και θυμάμαι και μία με το σώμα που έβγαλε ένα σκουληκουιν εκτος φάσης. Ήταν ο μόνος που φαινόταν να έχει μπει με πάθος.renegade έγραψε:Υπέγραψε για να ηρεμήσεις
Εχθές ναι μεν το σκουλήκι ήταν οφ σαιντ,από την άλλη όμως εσύ ήσουν δύο μέτρα πίσω... και όχι μόνο αυτό
Oτι να ναιobanebane έγραψε:Νατος ο πρώτος,ελπίζω να μην χρειαστώ ποπ κορν σύντομα,και καθόλου ακόμα καλύτερα.
Α ρε Μπάνε κάποτε έμπαινες και έγραφες ωραία πράγματα,πλέον μπαίνεις για να μανουριασεις με τον οποιοδήποτε δεν σου κάθεται καλά ακόμα και το συντακτικό του και χαρακτηρίζεις πολύ εύκολα.obanebane έγραψε:Δε βιάζομαι για τίποτα, εσύ έγραψες ότι έγραψες, όχι εγώ.
Στην επόμενη που εσύ θα θεωρήσεις στραβή θα τον σταυρώσεις.
Έχουν περάσει σαν εσένα από εδώ μέσα μπολικοι,το έχω ξαναδεί το έργο.
Φίλε μου, κι ο Μπίσεσβαρ ο ανανεωμένος χτες κακός ήταν. Δεν έχει να λέει. Ο Βαρέλα θα ανανεώσει. Ξέρει ποιόν έχει για συνομιλητή απέναντί του και γνωρίζει πολύ καλά τι πάστας άνθρωπος είναι ο Σαββίδης. Δε γίνεται να μη νιώθει ασφαλής για το μέλλον του. Από ό,τι φαίνεται η γυναίκα του νιώθει και το δείχνει δημόσια σε κάθε ευκαιρία.renegade έγραψε:Α ρε Μπάνε κάποτε έμπαινες και έγραφες ωραία πράγματα,πλέον μπαίνεις για να μανουριασεις με τον οποιοδήποτε δεν σου κάθεται καλά ακόμα και το συντακτικό του και χαρακτηρίζεις πολύ εύκολα.obanebane έγραψε:Δε βιάζομαι για τίποτα, εσύ έγραψες ότι έγραψες, όχι εγώ.
Κατάλαβες είδη βρε μπαγασα να βγάλεις και πόρισμα πόσοι πέρασαν εδώ μέσα σαν κ του λόγου μου? ΜΠΡΑΒΟ
Υγ Νάβι καμία σχέση, απλά θα είναι εμφανώς πιο ήρεμος και λιγότερο πιεσμένος,το είδαμε και με τον μπισεσβαρ που στην περίοδο των διαπραγματεύσεων του συμβολαίου του ήταν ο χειρότερος μπισεσβαρ όσο καιρό ήταν στην ομάδα
renegade έγραψε:Α ρε Μπάνε κάποτε έμπαινες και έγραφες ωραία πράγματα,πλέον μπαίνεις για να μανουριασεις με τον οποιοδήποτε δεν σου κάθεται καλά ακόμα και το συντακτικό του και χαρακτηρίζεις πολύ εύκολα.obanebane έγραψε:Δε βιάζομαι για τίποτα, εσύ έγραψες ότι έγραψες, όχι εγώ.
Κατάλαβες είδη βρε μπαγασα να βγάλεις και πόρισμα πόσοι πέρασαν εδώ μέσα σαν κ του λόγου μου? ΜΠΡΑΒΟ
Υγ Νάβι καμία σχέση, απλά θα είναι εμφανώς πιο ήρεμος και λιγότερο πιεσμένος,το είδαμε και με τον μπισεσβαρ που στην περίοδο των διαπραγματεύσεων του συμβολαίου του ήταν ο χειρότερος μπισεσβαρ όσο καιρό ήταν στην ομάδα