Ρε renegade τωρα σοβαρα δεν ειδες διαφορα με Ολιβειρα? Επισης πια ιδια ενδεκαδα με γαυρο?renegade έγραψε:Επειδή το έχεις υπερτονίζει αυτό με την " γελοία" ενδεκαδα... δεν σε χάλασε όταν αυτή η ενδεκάδα είχε στο 20 2-0 τον γαύροCCCP έγραψε:Οταν βλεπεις την ομαδα να μην προσπαθει καν να αναπτυχθει αλλα να κανει μπαλιες οπου να ναι, κατι μου δειχνει εμενα αυτο.
Συν φυσικα και την γελεια ενδεκαδα που πρεπει να του αρεσε τοσο πολυ του Ραζβαν στο ΟΑΚΑ και ειπε να την ξαναδει.
Επίσης είδες καμία αλλαγή όταν πχ βγήκε ο σαχοφ και μπήκε ο Ολιβέιρα?
Όταν το κλήμα γύρω από την ομάδα είναι ότι το πρωτάθλημα τελείωσε και πάμε για 5αρες και 6αρες αυτά θα βλέπουμε.
Από την στιγμή που δεν αντιμετώπισαν το παιχνίδι σαν τελικό όπως κάναν μέχρι σήμερα, ήρθε η κατραπακια.
Στον ΠΑΟΚ έχουν το δικαίωμα να χαλαρώσουν μόνο μετά το ματς με Γιάννενα, μέχρι τότε όλα τα παιχνίδια είναι τελικοι
Δεν υπαρχει λογος να μαλωσουμε παιδια εμενα σκοπος μου δεν ειναι να την πεσω στην ομαδα αλλα τα νευρα μου ειναι μεγαλα και δεν εχουν να κανουν με το αποτελεσμα. Και 3-0 να ειχαμε κερδισει το ιδιο θα ηταν.