Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από giapas »

gika έγραψε:...
Το rotation με την Τσέλσυ, τις σφαλιάρες από Βίντι και Μπάτε στην Τούμπα, το ότι δεν κερδίσαμε τον Άρη στην Τούμπα καμία από τις 2 φόρες, το ότι χάσαμε από κάποια Παναχαική που δεν παίζει καν Superleague και από τον Πανιώνιο με ανατροπή, εγώ τα θεωρώ κακή διαχείρηση.
...
Σήμερα δεν ξεκίνησαν οι Ρέυ, Ίνγκασον, Χατσερίδης, Γιαννούλης, Ολιβέιρα, Μίσιτς, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός, Ενρίκε, Σβιντέρσκι και Καρέλης.

Μπορείς να μου πεις ποιος από αυτούς, αν έπαιζε στον Άρη, δεν θα ξεκινούσε βασικός; Κι όμως δεν κερδίσαμε. Παρ' ότι μπορούσαμε, ακόμα κι αν κρατούσαμε παίκτες για το κομβικότατο παιχνίδι με τον νιονιο. Ένα παιχνίδι που το κάναμε εμείς κομβικό γιατί ο πρώτος γύρος δεν ήταν αρκετά κομβικός.
Ωραίος ο Γκικας και τα εξηγεί όμορφα. Με καλή διαχείριση ( το αναφέρει στη πρώτη παράγραφο) δε θα είχαμε σκοντάψει εκεί και θα είχαμε ρεκορ σεζον 30 - 2 - 0 ως τώρα. Τύφλα να έχει η Μπάρτσα. Ήττα στο ποδόσφαιρο = κακή διαχείριση στο λεξικό .
Και στη 2η παράγραφο έχει ένα point. Απαγορεύεται να έρθεις ισόπαλος αν οι αναπληρωματικοί σου όλοι θα έπαιζαν με κλειστά τα μάτια στον αντίπαλό σου. Η ποδοσφαιρική ιστορία είναι γεμάτη παραδείγματα που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό του γκίκα. Η Ρεαλ όταν έρθει ισοπαλία με την Ουέλβα , έχει αναπληρωματικούς που δε θα ήταν βασικοί στην Ουέλβα ; Ό πάγκος της Λιβερπουλ είναι πιο ακριβός από τη Φούλαμ , αλλά κάποτε θα πάρει χι και η Φούλαμ. Πλήρης δικαίωση για το στοχαστή Γκίκα.

Πάντως είσαι ωραίος . Μου θυμίζεις πολύ τον Αποστόλη ένα συνάδελφο στη δουλειά . Καλό παιδί ο Αποστόλης , με το χαμόγελο πάντα , το πρώτο καιρό κατουρήθηκα από τη χαρά μου που βρήκα ΠΑΟΚτσή σε ποκιτικο κέντρο. Βέβαια στη πορεία αποδείχθηκε κράμα μύρτσου , ακροατή μύρτσου , αναγνώστη τσάρλυ , ξαδέρφου τιτζει κι ενός πουλιού από τα Κύθηρα που είχε διδάξει ΠΑΟΚ στο νησί του. Κάθε φορά που μιλάγαμε για ΠΑΟΚ και ήταν και αλλόθρησκοι μπροστά είχα αυτό το έντονο συναίσθημα που νιώθεις όταν ακούς στη τιβι το Γιώργο Μίνο. Ξέρεις ότι είναι ΠΑΟΚτσής αλλά είναι τόσο μίνος που σε κάνει να αναπολείς τις παλιές καλές εποχές του Ηρώδη. Τις προάλλες μου είπε και για Ποντένσε και βεβαιώθηκα για την ομοιότητα.

Καλό παιδί ο Αποστόλης , ωραίος κι εσύ να μας τα λες αντικειμενικά και τσεκουράτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 25 Φεβ 2019, 02:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Είναι ανωμαλία να παίρνεις πρωτάθλημα αήττητος.
Είναι ανωμαλία να μην έχεις κακές μερες.
Είναι ανωμαλία να ανησυχείς σε πρωτάθλημα που είσαι αήττητος.
Είναι ανωμαλία ειδικά στο φετινό ΠΑΟΚ να ψάχνουμε φταιχτες.
Έχουμε ακόμα δεκαετίες μπροστά μας μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε να χαρούμε την ομάδα μας χωρίς όλην αυτήν τη σκατιλα που έχει πνίξει αυτήν την άθλια χώρα.
Μακάρι να γίνομουν πάλι 20 που δεν ένιωθα τίποτα.Αυτην την αηδία δεν ξέρω πόσα χρόνια ακόμα θα την αντέξω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο ΠΑΟΚ εφερε χ με τραγικη εμφανιση και τρεχετε να κραξετε οποιον κανει κριτικη. Οταν ξεμπερδευτειτε οτι ΠΑΟΚ ειναι η ομαδα οχι λουτσεσκου, ακομα καλυτερα. Δηλαδη πιστωνεται τα καλα αλλα στα ασχημα φταινε οι παικτες. Σφ λουτσεσκου is official. Κι ας εκανε γκελα η ομαδα, μην κανετε κριτικη. Εχθροι του ΠΑΟΚ ειστε.. και ανωμαλοι :lol:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Προπονητής που δηλώνει μετά από αυτή την εμφάνιση αξίζαμε τη νίκη ειναι το λιγότερο περίεργος .ρε μάστορα ραζβαν σε άλλο γήπεδο ήσουν ;είπαμε οι περσινοί έχουν το κίνητρο της αδικίας αλλά εδώ έχουμε ποδόσφαιρο οσο κίνητρο και να έχει ο σακχοφ Ολιβέιρα δε τον κάνει ..μου ξεκίνησες με σαχοφ Καντουρι δυσκοιλιότητα φουλ..ένας μπισεσβαρ να δημιουργήσει όπου πήγαινε δυο τον ακολουθούσαν ..
ΠΑΟ Λάρισα Ξάνθη Γιάννενα Παναιτωλικός Ατρόμητος πολλές οι παγίδες ευάλωτος ο ΠΑΟΚ στη στραβή ..
Αν το ζήσω να χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα πραγματικά έχετε γεια βρυσούλες ..ζουρλομανδύα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

giapas έγραψε:Αναμενόμενη η εποικοδομητική κριτική κι ο προβληματισμός , τόσο καιρό μπουκωμένος κάπου πρέπει να τα βγάλει κανείς.
Είναι βάσανο μεγάλο να μη χάνεις
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Dimg4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ εφερε χ με τραγικη εμφανιση και τρεχετε να κραξετε οποιον κανει κριτικη. Οταν ξεμπερδευτειτε οτι ΠΑΟΚ ειναι η ομαδα οχι λουτσεσκου, ακομα καλυτερα. Δηλαδη πιστωνεται τα καλα αλλα στα ασχημα φταινε οι παικτες. Σφ λουτσεσκου is official. Κι ας εκανε γκελα η ομαδα, μην κανετε κριτικη. Εχθροι του ΠΑΟΚ ειστε.. και ανωμαλοι :lol:
μανια καταδιωξης εχεις ντιμ.στα παπαρια μου ο λουτσεσκου και ο καθε ενας ξεχωριστα.
το πρωτο σχολιο μου μετα το παιχνιδι ηταν οτι η εμφανιση ηταν αθλια αλλα οτι ηρθε την καταλληλη στιγμη και επειδη εχουμε ομαδαρα πιστευω οτι θα μας βγει σε καλο.ψαξε να το βρεις.Μια χαρα την εκανα την κριτικη μου λοιπον.Απο εκει και περα δεν ειμαι απο θεσσαλονικη και η καζουρα με τα σκουληκια εδω εχει περισσοτερο πλακα και λιγοτερο χολη.Οποτε και κοιμηθηκα χωρις αγχος.πολυ λιγοτερα τοξικα στην ατμοσφαιρα της επαρχιας.
υγ.φετος η ομαδα κερδιζει σαν ομαδα και χανει σαν ομαδα.δε βρισκω λογο να απομονωνω φταιχτες , ειδικα φετος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:Είναι ανωμαλία να παίρνεις πρωτάθλημα αήττητος.
Έχουμε ακόμα δεκαετίες μπροστά μας μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε να χαρούμε την ομάδα μας χωρίς όλην αυτήν τη σκατιλα που έχει πνίξει αυτήν την άθλια χώρα.
Μακάρι να γίνομουν πάλι 20 που δεν ένιωθα τίποτα.Αυτην την αηδία δεν ξέρω πόσα χρόνια ακόμα θα την αντέξω.
Πραγματικά.
Το πιο σκατένιο δε απ όλα είναι, ότι κάποιοι τον εμετό τους, τον βαφτίζουν και κριτική.
Αλλά τόσα ξέρουν τόσα λεν, πες ''γιαβολ'' και δε γαμείς.
Στο λέω, θα χάσουμε και θα υπάρχουν ποστ ''Ρουμάνε φύγε μας ντροπιάζεις''.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Δευ 25 Φεβ 2019, 10:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

barlow4 έγραψε:Είναι ανωμαλία να παίρνεις πρωτάθλημα αήττητος.
Αυτό, τίποτα άλλο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Υπερβολες ενθεν και ενθεν...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ εφερε χ με τραγικη εμφανιση και τρεχετε να κραξετε οποιον κανει κριτικη. Οταν ξεμπερδευτειτε οτι ΠΑΟΚ ειναι η ομαδα οχι λουτσεσκου, ακομα καλυτερα. Δηλαδη πιστωνεται τα καλα αλλα στα ασχημα φταινε οι παικτες. Σφ λουτσεσκου is official. Κι ας εκανε γκελα η ομαδα, μην κανετε κριτικη. Εχθροι του ΠΑΟΚ ειστε.. και ανωμαλοι :lol:
μανια καταδιωξης εχεις ντιμ.στα παπαρια μου ο λουτσεσκου και ο καθε ενας ξεχωριστα.
το πρωτο σχολιο μου μετα το παιχνιδι ηταν οτι η εμφανιση ηταν αθλια αλλα οτι ηρθε την καταλληλη στιγμη και επειδη εχουμε ομαδαρα πιστευω οτι θα μας βγει σε καλο.ψαξε να το βρεις.Μια χαρα την εκανα την κριτικη μου λοιπον.Απο εκει και περα δεν ειμαι απο θεσσαλονικη και η καζουρα με τα σκουληκια εδω εχει περισσοτερο πλακα και λιγοτερο χολη.Οποτε και κοιμηθηκα χωρις αγχος.πολυ λιγοτερα τοξικα στην ατμοσφαιρα της επαρχιας.
υγ.φετος η ομαδα κερδιζει σαν ομαδα και χανει σαν ομαδα.δε βρισκω λογο να απομονωνω φταιχτες , ειδικα φετος.
Δεν αναφερομαι σε σενα. Ειναι μεγαλη ανωμαλια να βαζεις τον καθε προπονητη πανω απο την ομαδα. Αρρωστια yesman
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ποιος μωρε τον εβαλε πανω απο την ομαδα.Αηττητη ειναι η ομαδα.Να μην τον στηριξεις?στη γωνια να περιμενεις?
Μας εχει μεινει το συνδρομο του σκουπιδοτενεκε ρε ντιμ.Παντα ψαχνουμε ενα γαιδουρι να τα φορτωσουμε.Πλεον φτασαμε στο σημειο να κραζουμε καντουρη και λουτσεσκου.Στο προσφατο παρελθον δεν ξεραμε ποιον να πρωτοδιαλεξουμε.Δεν εχει νοημα απο αυτην την ομαδα να απομονωσεις κανεναν.Ολοι κανουν τη δουλεια τους με αυταπαρνηση και εννοειται λαθη θα γινουν.Δεν ξερουμε τι να πουμε και μενουμε στο αν επρεπε να ξεκινησει ο ολιβειρα αντι σαχωφ.Εκανε λαθη και ο λουτσεσκου.εκαναν και οι παικτες.η πλειοψηφια δεν ειχε καθολου καλη αποδοση.τι α καεινς.α μαλωεις?τι πιο φυσικο?Βρισκεις εσυ νοημα στο να απομονωνεις ατομα σε μια τοσο κακη βραδυα?
Το Χ ηρθε γιατι στη χειροτερη αγωνιστικη εικονα του ΠΑΟΚ ηρθε η καλυτερη αγωνιστικη εικονα του αρη και οι ομαδες εμοιαζαν ισαξιες.Εξ ου και η υποδοχη στην πολυκατοικια της παπαναστασιου.Εμεις σημερα τρωγομαστε για ενα Χ που ηρθε λογω κορακιου παλτουδιας και τα σκουληκια φουσκωνουν σαν τα παγωνια και κανουν υποδοχες.για Χ με γκολ οφσαιντ.παρακμη.
Εγω λοιπον τα ριχνω στον κοσμο.Που σε ντερμπι λυσσαξαν να τραγουδανε νανουρισματα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ναι ρε φίλε, στη γωνία να το περιμένεις.
Είναι δυνατόν να έχει 3 χι στο πρωτάθλημα; Άχρηστος ήταν κι άχρηστος είναι.

Απ τις χειρότερες κερκίδες σε τοπικό ντέρμπι που θυμάμαι η χτεσινή.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχει τεραστια διαφορα η ισοπεδωτικη κριτικη απο την μεμονωμενη και αλοιμονο αν δεν μπορουμε να την ξεχωρησουμε και να την αποδεχτουμε χωρις υπερβολες.Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι λαθος να παραδεχτουμε οτι ο Λουτσεσκου ειχε μια κακη βραδια.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Eμενα αυτο που μου προκαλει θυμο δεν ειναι μια κακη εμφανιση η το χαζο σχημα που κατεβασε παλι ο Λουτσεσκου. Ειμαι θυμομενος, για μια ακομη φορα φετος, με την τακτικη νοοτροπία με την οποια κατεβηκε στο γηπεδο η ομαδα.

Συγνωμη αλλα ηταν προφανές απο τα πρωτα 5 λεπτα οτι χτες ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ. Παλι αυτη η κακασχημη διαθεση του τυπου "δεν παιζω μπαλα αλλα επιδη ειμαι γενικα ανωτερος περιμενω να κανει το λαθος ο αντιπαλος δε γαμεις θα κατσει ενα γκολ καποια στιγμη". Εγω δεν λεω να παιξει με αφελεια η ομαδα η να παιξει επιθετικα αλλα ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. οχι αυτο το πραμα που ειδαμε χτες οπως και ολο σχεδον τον πρωτο γυρο που κατεβαινει η ομαδα χωρις κανενα επιθετικο πλανο αλλα οτι κατσει.

Σαν φιλος του ποδοσφαιρου καταρχην ειναι αποκρουστικο. Βαλε και τον αντιπαλο ο οποιος κι αυτος φυσικα δεν κατεβηκε να παιξει μπαλα και αποτελεσμα η κακοποιηση που ειδαμε χτες.

Και "κραζω" τον Λουτσεσκου οχι επιση ειμαι εναντιον του αλλα επειδη η ευθηνη ειναι ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ειδικα επιδη το να παιξει ετσι η ομαδα ηταν ΕΠΙΛΟΓΗ και οχι "η κακια μερα"
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν ειναι καν μια κακια βραδια. Εκει κανεις την κριτικη σου ομορφα και χαλαρα και προχωράς. ΕΠΙΛΟΓΗ ηταν να παιξουμε οπως κατεβηκαμε να παιξουμε χτες.

Εχω τα νευρα που ειχα και στον αγωνα με τον Ατρομητο που ΕΜΕΙΣ επιλεξαμε να μην παιξουμε στο δευτερο ημιχρονο και πεταξαμε δυο βαθμους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”