Ωραίος ο Γκικας και τα εξηγεί όμορφα. Με καλή διαχείριση ( το αναφέρει στη πρώτη παράγραφο) δε θα είχαμε σκοντάψει εκεί και θα είχαμε ρεκορ σεζον 30 - 2 - 0 ως τώρα. Τύφλα να έχει η Μπάρτσα. Ήττα στο ποδόσφαιρο = κακή διαχείριση στο λεξικό .gika έγραψε:...
Το rotation με την Τσέλσυ, τις σφαλιάρες από Βίντι και Μπάτε στην Τούμπα, το ότι δεν κερδίσαμε τον Άρη στην Τούμπα καμία από τις 2 φόρες, το ότι χάσαμε από κάποια Παναχαική που δεν παίζει καν Superleague και από τον Πανιώνιο με ανατροπή, εγώ τα θεωρώ κακή διαχείρηση.
...
Σήμερα δεν ξεκίνησαν οι Ρέυ, Ίνγκασον, Χατσερίδης, Γιαννούλης, Ολιβέιρα, Μίσιτς, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός, Ενρίκε, Σβιντέρσκι και Καρέλης.
Μπορείς να μου πεις ποιος από αυτούς, αν έπαιζε στον Άρη, δεν θα ξεκινούσε βασικός; Κι όμως δεν κερδίσαμε. Παρ' ότι μπορούσαμε, ακόμα κι αν κρατούσαμε παίκτες για το κομβικότατο παιχνίδι με τον νιονιο. Ένα παιχνίδι που το κάναμε εμείς κομβικό γιατί ο πρώτος γύρος δεν ήταν αρκετά κομβικός.
Και στη 2η παράγραφο έχει ένα point. Απαγορεύεται να έρθεις ισόπαλος αν οι αναπληρωματικοί σου όλοι θα έπαιζαν με κλειστά τα μάτια στον αντίπαλό σου. Η ποδοσφαιρική ιστορία είναι γεμάτη παραδείγματα που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό του γκίκα. Η Ρεαλ όταν έρθει ισοπαλία με την Ουέλβα , έχει αναπληρωματικούς που δε θα ήταν βασικοί στην Ουέλβα ; Ό πάγκος της Λιβερπουλ είναι πιο ακριβός από τη Φούλαμ , αλλά κάποτε θα πάρει χι και η Φούλαμ. Πλήρης δικαίωση για το στοχαστή Γκίκα.
Πάντως είσαι ωραίος . Μου θυμίζεις πολύ τον Αποστόλη ένα συνάδελφο στη δουλειά . Καλό παιδί ο Αποστόλης , με το χαμόγελο πάντα , το πρώτο καιρό κατουρήθηκα από τη χαρά μου που βρήκα ΠΑΟΚτσή σε ποκιτικο κέντρο. Βέβαια στη πορεία αποδείχθηκε κράμα μύρτσου , ακροατή μύρτσου , αναγνώστη τσάρλυ , ξαδέρφου τιτζει κι ενός πουλιού από τα Κύθηρα που είχε διδάξει ΠΑΟΚ στο νησί του. Κάθε φορά που μιλάγαμε για ΠΑΟΚ και ήταν και αλλόθρησκοι μπροστά είχα αυτό το έντονο συναίσθημα που νιώθεις όταν ακούς στη τιβι το Γιώργο Μίνο. Ξέρεις ότι είναι ΠΑΟΚτσής αλλά είναι τόσο μίνος που σε κάνει να αναπολείς τις παλιές καλές εποχές του Ηρώδη. Τις προάλλες μου είπε και για Ποντένσε και βεβαιώθηκα για την ομοιότητα.
Καλό παιδί ο Αποστόλης , ωραίος κι εσύ να μας τα λες αντικειμενικά και τσεκουράτα.