Όσο για τις ρετσίνες, ο Μήτσος έχει δίκιο. Ας μην τις κόψει, μόνο να τις περιορίσει λίγο.

Έχει ρε kass .. έχει ο π@στης αλλά μία πάσα δεν μου τη δίνει και μένα!kass4 έγραψε: Βρες και καμιά γκόμενα βρε αδερφέ...
Αυτο θα μπορουσε να παει και με το ρυθμο ''Ειμαι φινο φανταρακι του ζαμπετα αλλα με περισσοτερουσ στιχους....alkispanorama έγραψε:
ΠΑΟΚ εισαι φαρμακο μου
το ναρκωτικο μου λογος για να ζω
ΠΑΟΚ εισαι η ζωη μου
αιμα στο κορμι μου,ποσο σ'αγαπω
kass4 έγραψε:( επειδή ζήτησες σχόλια δηλαδή )
Χαλάρωσε, κόψε τις ρετσίνες, βάλτα μ΄αυτούς που σου γαμάνε όλη τη βδομάδα κι άσε τα κεφάλια των ανθρώπων ήσυχα.
Βρες και καμιά γκόμενα βρε αδερφέ...
Χαιρετιζω την επιστροφη ενος μεγαλου και συμφωνω απολυτα με την προταση του. Ειδικα το Bella Ciao ειναι ενα εκπληκτικο τραγουδι και νομιζω οτι πολυ ευκολα μπορουν να βγουν "ζουμερες" στροφες σε μια ελευθερη ΠΑΟΚτσηδικη αποδοση. Συμφωνω απολυτα και με την τρελη μ*λακια για τα ναρκωτικα, καθως πολυς κοσμος την εχει δει συνδυασμος Αλντους Χαξλευ και Τζανις Τζοπλιν, χωρις ουτε να γραφει ουτε να τραγουδαει τοσο καλα.nikos55 έγραψε:Άσχετο. Χάζευα στο youtube καποια "επαναστατικά" κομμάτια πολύ γνωστά. Θα μπορούσαν κάποια να γίνουν συνθήματα ή τραγουδια στην Τούμπα, γιατί όλοι ξέρουν το ρυθμό. Ξεχώρισα 3, βρίσκονται εύκολα στο ιντερνετ
1) Bella Ciao (ιταλικο)
2) Kalinka (ρωσικο)
3) Katiusha (ρωσικο)
Δεν ξερω πόσο ευκολο ή δυσκολο είναι να βγει μια στροφή σε αυτούς τους ρυθμούς, αλλα το ηχητικό αποτέλεσμα θα ηταν όμορφο, και πρωτοτυπο, μια και δεν εχει παρει το αυτι καποιο ξενο γήπεδο να ακουγονται, αν και διεθνως γνωστοί ρυθμοί και γρήγοροι, που ταιριαζουν σε γηπεδα.
Και κατι γενικα για τα λόγια στα συνθήματα. Καλο θα είναι σε αυτα να μαμαμε λιγοτερο τις μανες των αντιπάλων και να πίνουμε λιγότερα ναρκωτικά. Αυτα αν μη τι αλλο δείχνουν ελλειψη φαντασιας. Και για να μπορουν φυσικα να φωναζονται απο οσο γινεται περισσοτερους.