Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Με την ίδια σοβαρότητα που λέω ότι το πρωτάθλημα φέτος το πήρες εσύ, με την ίδια σοβαρότητα μπορώ να πω πως σήμερα μόνος σου πέταξες δύο βαθμούς. Ο Παντελίδης, και πέρσι μέσα στην Τρίπολη και σήμερα, διάβασε το παιχνίδι μας άριστα. Και στα δύο παιχνίδια Μαουρίτσιο, Σάκχοφ ξεκίνησαν στην εντεκάδα, αλλά ήταν σαν να μην μπήκαν στο γήπεδο ποτέ. Το δις εξαμαρτείν.. Αλλά όπως και να έχει, μια κακή μέρα στη δουλειά δικαιούνται όλοι. Εκτός αν δεν είναι απλά μια κακή μέρα στη δουλειά.
Οι χαμένοι βαθμοί σήμερα, εφόσον δεν στοιχίσουν στο τέλος, δεν με ενοχλούν. Δεν θεωρώ ματς γοήτρου το σημερινό. Αυτό που με ενοχλεί, όμως, πάρα μα πάρα πολύ είναι το ότι ο ΠΑΟΚ φαίνεται να διαλέγει παιχνίδια κατ' εξακολούθηση. Κάτι που αποδεικνύεται από τις συνεχόμενες γελοίες εμφανίσεις στους ομίλους του Europa League, τη γκέλα με τον Άρη, την Παναχαΐκή και τον Πανιώνιο για το κύπελο και τώρα με τον Άρη για το πρωτάθλημα, όλα ενώ ακολουθούσαν πιο.. "σημαντικά" παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, τα οποία και κερδίζαμε. Για έναν ΠΑΟΚ με τέτοιο ρόστερ, που πάγκος και κερκίδα έχουν διπλάσιο μπάτζετ από οποιαδήποτε ομάδα της Superleague πλην γαύρου, αυτή η νοοτροπία είναι κάκιστη.
Μακάρι να ήταν ένα μόνο παράδειγμα, αλλά δεν είναι. Οχτώ-εννιά παιχνίδια με το ίδιο μοτίβο και τον ΠΑΟΚ να γκελάρει από τα αποδυτήρια. Είτε είναι θέμα παικτών και έλλειψης κινήτρου εκ μέρους τους, ή δικιά σου εντολή να μη παίξουν στο 100%, έχεις ευθύνη.
Ειλικρινά θέλω να μας πάρεις το double και να βρεις μια εκπληκτική δουλειά στην Serie A. Και εμείς να φέρουμε προπονητή στο ύψος του τωρινού ρόστερ. Το όνομα σου πρέπει και θα μείνει γραμμένο στην ιστορία της ομάδας με χρυσά γράμματα. Αλλά αν μείνεις προβλέπεται να δούμε ευρωπαϊκή πορεία αντίστοιχη της ξαδέρφης στην Ευρώπη του χρόνου και είναι κρίμα.
ΥΓ: Δεν τα γράφω τώρα αυτά πρώτη φορά, μετά από ήττα. Είναι άποψη που την έχω ξανά εκφράσει και μετά από νίκες, μέσα στη χρονιά. Απλά σήμερα ο Λουτσέσκου ξανά έδειξε αυτό το φοβερό του μειονέκτημα με τη διαχείριση δύο παιχνιδιών την εβδομάδα.
Οι χαμένοι βαθμοί σήμερα, εφόσον δεν στοιχίσουν στο τέλος, δεν με ενοχλούν. Δεν θεωρώ ματς γοήτρου το σημερινό. Αυτό που με ενοχλεί, όμως, πάρα μα πάρα πολύ είναι το ότι ο ΠΑΟΚ φαίνεται να διαλέγει παιχνίδια κατ' εξακολούθηση. Κάτι που αποδεικνύεται από τις συνεχόμενες γελοίες εμφανίσεις στους ομίλους του Europa League, τη γκέλα με τον Άρη, την Παναχαΐκή και τον Πανιώνιο για το κύπελο και τώρα με τον Άρη για το πρωτάθλημα, όλα ενώ ακολουθούσαν πιο.. "σημαντικά" παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, τα οποία και κερδίζαμε. Για έναν ΠΑΟΚ με τέτοιο ρόστερ, που πάγκος και κερκίδα έχουν διπλάσιο μπάτζετ από οποιαδήποτε ομάδα της Superleague πλην γαύρου, αυτή η νοοτροπία είναι κάκιστη.
Μακάρι να ήταν ένα μόνο παράδειγμα, αλλά δεν είναι. Οχτώ-εννιά παιχνίδια με το ίδιο μοτίβο και τον ΠΑΟΚ να γκελάρει από τα αποδυτήρια. Είτε είναι θέμα παικτών και έλλειψης κινήτρου εκ μέρους τους, ή δικιά σου εντολή να μη παίξουν στο 100%, έχεις ευθύνη.
Ειλικρινά θέλω να μας πάρεις το double και να βρεις μια εκπληκτική δουλειά στην Serie A. Και εμείς να φέρουμε προπονητή στο ύψος του τωρινού ρόστερ. Το όνομα σου πρέπει και θα μείνει γραμμένο στην ιστορία της ομάδας με χρυσά γράμματα. Αλλά αν μείνεις προβλέπεται να δούμε ευρωπαϊκή πορεία αντίστοιχη της ξαδέρφης στην Ευρώπη του χρόνου και είναι κρίμα.
ΥΓ: Δεν τα γράφω τώρα αυτά πρώτη φορά, μετά από ήττα. Είναι άποψη που την έχω ξανά εκφράσει και μετά από νίκες, μέσα στη χρονιά. Απλά σήμερα ο Λουτσέσκου ξανά έδειξε αυτό το φοβερό του μειονέκτημα με τη διαχείριση δύο παιχνιδιών την εβδομάδα.
Αναμενόμενη η εποικοδομητική κριτική κι ο προβληματισμός , τόσο καιρό μπουκωμένος κάπου πρέπει να τα βγάλει κανείς.
Γκικα θα μείνει μην στεναχωριεσε.... Η στεναχωριεσε;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπερβολικός φίλε στην κρίση σου ,μετά από την περσινή χρονιά και το κλέψιμο που έγινε ,ξεκινώντας με -2 είναι αυτός που κρατάει την ομάδα και λόγω ότι διάλεξε παιχνίδια σε έχει στους 10 βαθμούς διαφορά με αυτές τις διαιτησίες.Ενα λάθος κάνει που δεν κάνει αλλαγή στο 75 ,όλα τα άλλα είναι υπερβολικά.gika έγραψε:Με την ίδια σοβαρότητα που λέω ότι το πρωτάθλημα φέτος το πήρες εσύ, με την ίδια σοβαρότητα μπορώ να πω πως σήμερα μόνος σου πέταξες δύο βαθμούς. Ο Παντελίδης, και πέρσι μέσα στην Τρίπολη και σήμερα, διάβασε το παιχνίδι μας άριστα. Και στα δύο παιχνίδια Μαουρίτσιο, Σάκχοφ ξεκίνησαν στην εντεκάδα, αλλά ήταν σαν να μην μπήκαν στο γήπεδο ποτέ. Το δις εξαμαρτείν.. Αλλά όπως και να έχει, μια κακή μέρα στη δουλειά δικαιούνται όλοι. Εκτός αν δεν είναι απλά μια κακή μέρα στη δουλειά.
- Sick Bastard
Που να χάσουμε κιόλας κανα αγώνα, τι έχει να γίνει.giapas έγραψε:Αναμενόμενη η εποικοδομητική κριτική κι ο προβληματισμός , τόσο καιρό μπουκωμένος κάπου πρέπει να τα βγάλει κανείς.
ΦΥΓΕ ΡΟΥΜΑΝΕ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ
Γράφεις σαν τον Μανιακό, να το κοιτάξεις.eorptol1 έγραψε:Γκικα θα μείνει μην στεναχωριεσε.... Η στεναχωριεσε;
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν είμαι Λουτσέσκου, είμαι ΠΑΟΚ. Μπράβο του για τα όσα έχει υποστηρίξει δημοσίως γιατί δείχνει ότι νιώθει. Μπράβο του που έχει την ομάδα πρώτη. Μπράβο του για την πορεία στα προκριματικά του Champions League. Μπράβο του για το κύπελο και την περσινή πορεία. Αλλά κανένα από αυτά δεν αναιρεί αυτά που έγραψα. Έχει χτυπητή αδυναμία στην διαχείριση παραπάνω του ενός παιχνιδιών την εβδομάδα. Είχε δηλώσει άλλωστε ότι "δεν του μένει χρόνος με αποθεραπείες/προετοιμασίες για τον αντίπαλο και τα σχετικά να προσθέτει στοιχεία στην ομάδα γιατί έχει παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή".
Θεωρώ ότι είναι στο ταβάνι του κι ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει κάτι καλύτερο. Όπως κάτι καλύτερο μπορεί να βρει για αντι-Σάκχοφ/Μαουρίσιο/Καντουρί/Πέλκα.
Δεν είναι όλα άσπρα και μαύρα.
Δεν έγραψα πουθενά ότι αμφισβητώ αυτά που γράφεις. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Απλά θεωρώ πως αυτό είναι το ταβάνι του και γι' αυτό θέλω κάτι άλλο, για του χρόνου.panpangr77 έγραψε:Υπερβολικός φίλε στην κρίση σου ,μετά από την περσινή χρονιά και το κλέψιμο που έγινε ,ξεκινώντας με -2 είναι αυτός που κρατάει την ομάδα και λόγω ότι διάλεξε παιχνίδια σε έχει στους 10 βαθμούς διαφορά με αυτές τις διαιτησίες.Ενα λάθος κάνει που δεν κάνει αλλαγή στο 75 ,όλα τα άλλα είναι υπερβολικά.
Μπενφίκα, Τσέλσυ, Βίντι, Βίντι, Μπάτε, Παναχαική, Πανιώνιος. Και 2 Χ με Άρη στην Τούμπα, κι ένα με Ατρόμητο και ένα με ΑΕΚ. Τίποτα δεν έγινε και τίποτα δεν θα γίνει. Και οι γκέλες μέσα στο παιχνίδι είναι, δεν είπε κανείς ότι παίζουμε μόνοι μας.Sick Bastard έγραψε:Που να χάσουμε κιόλας κανα αγώνα, τι έχει να γίνει.giapas έγραψε:Αναμενόμενη η εποικοδομητική κριτική κι ο προβληματισμός , τόσο καιρό μπουκωμένος κάπου πρέπει να τα βγάλει κανείς.
Την νοοτροπία του "διαλέγω παιχνίδια" κατακρίνω. Δεν χάσαμε ούτε ένα κρίσιμο παιχνίδι (πέραν αυτό με την ανώτερη Μπενφίκα) για τους στόχους την ομάδας. Το ότι οι κακές εμφανίσεις έρχονται "εκεί που μας παίρνει" είναι αυτό που προβληματίζει εμένα.
Αφήνεις βαθμους σε ματς που δεν έπαιξες καλά, αλλά χαρίστηκε κόκκινη σε αντίπαλο, δε σου δόθηκε πέναλτυ, δόθηκε ανύπαρκτο φάουλ που κατέληξε σε οφσάιντ γκολ .
Κάποιο λάθος κάνεις ραζβαν
Κάποιο λάθος κάνεις ραζβαν
- abc_o_ karpouzas
εγω παλι γιατι βλεπω οτι για αυτους τους λογους ο λουτσ....ειναι γατα στην ...gika έγραψε: ................
Την νοοτροπία του "διαλέγω παιχνίδια" κατακρίνω. Δεν χάσαμε ούτε ένα κρίσιμο παιχνίδι (πέραν αυτό με την ανώτερη Μπενφίκα) για τους στόχους την ομάδας. Το ότι οι κακές εμφανίσεις έρχονται "εκεί που μας παίρνει" είναι αυτό που προβληματίζει εμένα.
διαχειριση
Μάρτινς >= Λούτσο όσον αφορά τη διαχείριση και την Ευρώπη.
Άποψή μου .
Άποψή μου .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 24 Φεβ 2019, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Φυσικά είναι ταβάνι να είσαι αήττητος.gika έγραψε:Γράφεις σαν τον Μανιακό, να το κοιτάξεις.eorptol1 έγραψε:Γκικα θα μείνει μην στεναχωριεσε.... Η στεναχωριεσε;
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν είμαι Λουτσέσκου, είμαι ΠΑΟΚ. Μπράβο του για τα όσα έχει υποστηρίξει δημοσίως γιατί δείχνει ότι νιώθει. Μπράβο του που έχει την ομάδα πρώτη. Μπράβο του για την πορεία στα προκριματικά του Champions League. Μπράβο του για το κύπελο και την περσινή πορεία. Αλλά κανένα από αυτά δεν αναιρεί αυτά που έγραψα. Έχει χτυπητή αδυναμία στην διαχείριση παραπάνω του ενός παιχνιδιών την εβδομάδα. Είχε δηλώσει άλλωστε ότι "δεν του μένει χρόνος με αποθεραπείες/προετοιμασίες για τον αντίπαλο και τα σχετικά να προσθέτει στοιχεία στην ομάδα γιατί έχει παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή".
Θεωρώ ότι είναι στο ταβάνι του κι ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει κάτι καλύτερο. Όπως κάτι καλύτερο μπορεί να βρει για αντι-Σάκχοφ/Μαουρίσιο/Καντουρί/Πέλκα.
Δεν είναι όλα άσπρα και μαύρα.
Δεν έγραψα πουθενά ότι αμφισβητώ αυτά που γράφεις. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Απλά θεωρώ πως αυτό είναι το ταβάνι του και γι' αυτό θέλω κάτι άλλο, για του χρόνου.panpangr77 έγραψε:Υπερβολικός φίλε στην κρίση σου ,μετά από την περσινή χρονιά και το κλέψιμο που έγινε ,ξεκινώντας με -2 είναι αυτός που κρατάει την ομάδα και λόγω ότι διάλεξε παιχνίδια σε έχει στους 10 βαθμούς διαφορά με αυτές τις διαιτησίες.Ενα λάθος κάνει που δεν κάνει αλλαγή στο 75 ,όλα τα άλλα είναι υπερβολικά.
Μπενφίκα, Τσέλσυ, Βίντι, Βίντι, Μπάτε, Παναχαική, Πανιώνιος. Και 2 Χ με Άρη στην Τούμπα, κι ένα με Ατρόμητο και ένα με ΑΕΚ. Τίποτα δεν έγινε και τίποτα δεν θα γίνει. Και οι γκέλες μέσα στο παιχνίδι είναι, δεν είπε κανείς ότι παίζουμε μόνοι μας.Sick Bastard έγραψε:Που να χάσουμε κιόλας κανα αγώνα, τι έχει να γίνει.giapas έγραψε:Αναμενόμενη η εποικοδομητική κριτική κι ο προβληματισμός , τόσο καιρό μπουκωμένος κάπου πρέπει να τα βγάλει κανείς.
- abc_o_ karpouzas
γκικας...
με καποια ...τρικ..ο γατος πρεπει να τσιτωνει τον εγωισμο των ποδοσφαιριστων του...
οτι ασχημες εμφανισεις καναμε φετος μετα καναμε μεγαλη νικη...
και το παιχνιδι με τον νιονιο ....για μενα...ειναι ποιο κομβικο
εγω αυτο λεω και δεν ειμαι μετα χριστο προφητης
με καποια ...τρικ..ο γατος πρεπει να τσιτωνει τον εγωισμο των ποδοσφαιριστων του...
και το παιχνιδι με τον νιονιο ....για μενα...ειναι ποιο κομβικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 25 Φεβ 2019, 07:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όπως το βλέπει ο καθένας.abc_o_ karpouzas έγραψε:εγω παλι γιατι βλεπω οτι για αυτους τους λογους ο λουτσ....ειναι γατα στην ...gika έγραψε: ................
διαχειριση
Το rotation με την Τσέλσυ, τις σφαλιάρες από Βίντι και Μπάτε στην Τούμπα, το ότι δεν κερδίσαμε τον Άρη στην Τούμπα καμία από τις 2 φόρες, το ότι χάσαμε από κάποια Παναχαική που δεν παίζει καν Superleague και από τον Πανιώνιο με ανατροπή, εγώ τα θεωρώ κακή διαχείρηση.
Αν δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ με τέτοιο ρόστερ (ποιοτικά και ποσοτικά) να διαχειριστεί 2 παιχνίδια την εβδομάδα, τότε ποιος μπορεί;;
Αν αυτά τα παιχνίδια ήταν τελικοί, ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε ούτε μια ισοπαλία. Παρ' όλα αυτά κόσμος πήγε σπίτι του στεναχωρήμενος γιατι δεν έγινε και τίποτα που δεν κερδίσαμε.
Όπως το βλέπει ο καθένας.
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.abc_o_ karpouzas έγραψε: και το παιχνιδη με τον νιονιο ....για μενα...ειναι ποιο κομβικο
Σήμερα δεν ξεκίνησαν οι Ρέυ, Ίνγκασον, Χατσερίδης, Γιαννούλης, Ολιβέιρα, Μίσιτς, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός, Ενρίκε, Σβιντέρσκι και Καρέλης.
Μπορείς να μου πεις ποιος από αυτούς, αν έπαιζε στον Άρη, δεν θα ξεκινούσε βασικός; Κι όμως δεν κερδίσαμε. Παρ' ότι μπορούσαμε, ακόμα κι αν κρατούσαμε παίκτες για το κομβικότατο παιχνίδι με τον νιονιο. Ένα παιχνίδι που το κάναμε εμείς κομβικό γιατί ο πρώτος γύρος δεν ήταν αρκετά κομβικός.
- abc_o_ karpouzas
δεν ειναι ζητημα παικτων...γκικας...
αυτος σημερα δεν επαιξε καλα ουτε ο αλλος ουτε ο παρααλλος...
ενας αμα δεν παιξει καλα εαν ειναι μονο αυτος θα ...χαθει..μεσα στην καλη εμφανηση των υπολοιπων...
εαν η ομαδα ...σαν συνολο..δεν αποδωσει καλα τοτε εχεις πιθανοτητες να παρεις παραπανω ...εγωισμο....απο τους ποδοσφαιριστες στον επομενο αγωνα...
και εγω να επαιζα και εσυ απο την στιγμη που η ομαδα δεν λειτουργισε ....συνεργασιες αλληλοκαλυψεις παγιδες μεταφορα .....δεν ειναι ζητημα αυτου του παικτη ή του αλλου...
αυτην την εμφανισει η παικτες ...υποσυνειδητα ...θα την φιλτραρουν ο καθενας ξεχωριστα και στανταρ στον επομενο θα δειξουν το πραγματικο προσωπο της ομαδας...
ποσο τυχαιο νομιζεις ειναι οτι με βαση τον ...για μενα...εναν και μοναδικο μεγαλο στοχο που εχει η ομαδα ολες η μη φυσιολογικες εμφανισεις της ομαδας εμφανιστικαν πριν απο αγωνα πρωταθληματος που επρεπε να τον κερδισουμε παση θυσια
κοντος ψαλμος...
την τεταρτη θα ξερουμε εαν αυτα που λεω εχουν βαση η αυτα που λες εσυ ειναι ...αγκαθια ...που πρεπει να καθαρισουν
αυτος σημερα δεν επαιξε καλα ουτε ο αλλος ουτε ο παρααλλος...
ενας αμα δεν παιξει καλα εαν ειναι μονο αυτος θα ...χαθει..μεσα στην καλη εμφανηση των υπολοιπων...
εαν η ομαδα ...σαν συνολο..δεν αποδωσει καλα τοτε εχεις πιθανοτητες να παρεις παραπανω ...εγωισμο....απο τους ποδοσφαιριστες στον επομενο αγωνα...
και εγω να επαιζα και εσυ απο την στιγμη που η ομαδα δεν λειτουργισε ....συνεργασιες αλληλοκαλυψεις παγιδες μεταφορα .....δεν ειναι ζητημα αυτου του παικτη ή του αλλου...
αυτην την εμφανισει η παικτες ...υποσυνειδητα ...θα την φιλτραρουν ο καθενας ξεχωριστα και στανταρ στον επομενο θα δειξουν το πραγματικο προσωπο της ομαδας...
ποσο τυχαιο νομιζεις ειναι οτι με βαση τον ...για μενα...εναν και μοναδικο μεγαλο στοχο που εχει η ομαδα ολες η μη φυσιολογικες εμφανισεις της ομαδας εμφανιστικαν πριν απο αγωνα πρωταθληματος που επρεπε να τον κερδισουμε παση θυσια
κοντος ψαλμος...
την τεταρτη θα ξερουμε εαν αυτα που λεω εχουν βαση η αυτα που λες εσυ ειναι ...αγκαθια ...που πρεπει να καθαρισουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 25 Φεβ 2019, 07:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Μετά το σημερινό,μάλλον πιο κομβικό είναι με Βαζελο στο ΟΑΚΑ....abc_o_ karpouzas έγραψε:γιαπας...
και το παιχνιδη με τον νιονιο ....για μενα...ειναι ποιο κομβικο