ΠΑΟΚ - Ο. ΑΡΗΣ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ - Ο. ΑΡΗΣ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Το είδα, καθαρό οφσαιντ και αυτό είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν έδωσε ένα πέναλτυ και έχει αρνηθεί τρεις φορές να αποβάλλει τον Τζανακάκη.
- GREATANASTASIOS
Με παθος κάθε παιχνιδι θα πρεπει να νικάμε 14 κάθε φορα η διαιτησια στημενη σημερα 80 -20 υπερ του αρη επαιζε δεν πρεπει να δινουμε δικαιώματα.
Από τα νεύρα μου θα τα σπάσω όλα. Τι στημενο ήταν αυτό το κοράκι; Πόσο πια τα παλικάρια μας να παίζουν εναντίον 14ων! Σιχάθηκε η ζωή μου το κωλοαθλημα και ότι αντιπροσωπεύει αυτό για τις χαβουζες και τα γιουσουφάκια τους. ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ. Δεν μας ακουμπάει κανένας. Μόνοι μας και όλοι τους. ΒΡΏΜΑ ΚΌΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΈΦΕΙΑ Αυτοι είναι.
Αν ξαναπαίξουν έτσι , αν ξαναφέρουν έστω και ισοπαλία, εγώ θα αλλάξω ομάδα.Ως εδώ ήταν η υπομονή μου.οβερ 4,5 το έπαιξα κ ήρθε αντερ.τελος τα σιρόπια.
- hasio_john
ΔΕΝ πρέπει να τα ισοπεδώσουμε όλα για ένα στραβοπάτημα, που μεταξύ μας ΠΟΝΕΣΕ απεριόριστα μιας και ήρθε με τον σιχαμένο ρούλη. Στην προπονητική σκακιέρα ο Λουτσέσκο πήρε τα φρύδια του αντιπάλου και αυτό θα πρέπει να το κοιτάξει καλά σε επόμενο δύσκολο ματσάκι. Ήρθε διαβασμένο το σκουλήκι και γενικά έβγαλε πάθος τελικού, πάθος ζωής και θανάτου, αντίθετα με μας που ήμασταν τραγικοί. Κακοί εμείς, κακός ο διαιτητής, κακή η διάθεση από την αρχή, κακή προσέγγιση του προπονητής μας, κακή αγωνιστή εικόνα των παιχτών μας ..... εεεε, πάλι καλά που πήραμε το Χ. ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Θα πρέπει να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ αυτό το ματς και να κοιτάξουμε τους επόμενους τελικούς!
Μην το κουράζετε με το οφσάιντ μάγκες, πλέον θα πρέπει να δεχτούμε πως θα παίζουμε για πάντα εναντίων ΌΛΩΝ!
Μην το κουράζετε με το οφσάιντ μάγκες, πλέον θα πρέπει να δεχτούμε πως θα παίζουμε για πάντα εναντίων ΌΛΩΝ!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 24 Φεβ 2019, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την σημερινή εμφάνιση. Ούτε κοράκι ούτε αγώνας κυπέλλου ούτε κάτι άλλο. Μια γκέλα θα την κάναμε κάπου αλλά όχι έτσι. Όχι με τέτοια εμφάνιση μέσα στο γήπεδό μας.
Ανασύνταξη τώρα και μεγάλη νίκη με βαζελο για να πάρουν το μήνυμα και το υπόλοιπα λιμά που περιμένουν να μας κόψουν βαθμούς
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανασύνταξη τώρα και μεγάλη νίκη με βαζελο για να πάρουν το μήνυμα και το υπόλοιπα λιμά που περιμένουν να μας κόψουν βαθμούς
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ramolimendo
barlow4 έγραψε:Αν ξαναπαίξουν έτσι , αν ξαναφέρουν έστω και ισοπαλία, εγώ θα αλλάξω ομάδα.Ως εδώ ήταν η υπομονή μου.οβερ 4,5 το έπαιξα κ ήρθε αντερ.τελος τα σιρόπια.

- ramolimendo
στ' @@@@@μας με τα μο@@πανα !!! αήττητοι θα το πάρουμε !!
Ένας Ενρίκε σήμερα μπορεί να ξυπνουσε την ομάδα.. Να κρατούσε και λίγο την μπάλα, να κέρδιζε κάποιο φάουλ.
Η ομαδα παλευει να αυτοκτονησει.προλαβαινει; Θα δειξει.παντως σημερα δεν μπηκε στο γηπεδο.δεν σεβαστηκε καν τον κοσμο που βρεθηκε στο γηπεδο μες το κρυο.κακο δεν ειναι να χανεις βαθμους.κακο ειναι να μην προσπαθεις καν να παιξεις μπαλα.
Καποιοι δεν ειμαστε φυτα και γλυφτες. Εχουμε αποψη και την εκφραζουμε οταν βλεπουμε τραγικη εμφανιση. Οποιος ειναι τυφλωμενος προβλημα του, μπορει να παει στον λευκο πυργο και να τυπωσει μπλουζακια
Παλευει να αυτοκτονησει με μια ισοπαλια?Taseos έγραψε:Η ομαδα παλευει να αυτοκτονησει.προλαβαινει; Θα δειξει.παντως σημερα δεν μπηκε στο γηπεδο.δεν σεβαστηκε καν τον κοσμο που βρεθηκε στο γηπεδο μες το κρυο.κακο δεν ειναι να χανεις βαθμους.κακο ειναι να μην προσπαθεις καν να παιξεις μπαλα.
Η σημερινη αποδοση ηταν απαραδεκτη, ΑΛΛΑ δεν θα μας αποτελειωσετε εσεεις.
ΕΛΕΟΣ
Νομίζω ότι το ματς το έχασε ο Λουτσέσκου. Τα σκουλήκια έπαιζαν επιθετική άμυνα βγαίνοντας πρώτοι στην μπάλα. Το κέντρο μας είχε θέμα με τον αργό Σακχώφ και το παιχνίδι μας ήταν απόλυτα προβλεψιμο αφού παίζαμε συνέχεια απο την πλευρά των Μάτος - Ζάμπα αντί να παίξουμε από την μεριά του Τζανακάκη που και κίτρινη είχε και ηταν ο αδύναμος κρίκος των ερπετών...Ήταν δεδομένο ότι οι σκώληκες δεν θα άντεχαν σε αυτόν τον ρυθμό για αυτό και δεν κάνανε καμία ευκαιρία στο 2ο ...εκτός από το γκολ...Για εμένα καλύτερος του γηπέδου μαζί με τον Βιερίνια ήταν ο Ελ Καντουρί, ουσιαστικά μόνος του κρατούσε και έκλεβε μπάλα στο κέντρο. Μόλις βγήκε και ξεκίνησε να κουράζεται ο Μπίσε αντί να πιέσουμε επιθετικά τον κουρασμένο Άρη ...παίζαμε λες και κερδίζαμε 3-0 ...με πολλές λανθασμένες πάσες σε όλο το παιχνίδι. Το γκολ ήταν οφσάιντ ...τα σκουλήκια ήταν ερειστικά και μας παρασύραν σε ενα παιχνίδι όλο νέυρα και ανούσιες μαγκιές. Πάντως σε καμία περίπτωση ο Παοκ δεν μπήκε μέσα όπως με τον Γαύρο....Ήμασταν πιο soft.
*Το χαρτάκι στον Μάτος σίγουρα έγραφε...."Μαλάκα έχεις κίτρινη πρόσεχε!"
*Το χαρτάκι στον Μάτος σίγουρα έγραφε...."Μαλάκα έχεις κίτρινη πρόσεχε!"

Πολλα λαθη σημερα και απο μας και εννοειται απο το βρωμοκορακο. Αλλα τωρα θελει ψυχραιμια και συγκεντρωση για την συνεχεια. Και ψυχραιμια οχι μονο στην ομαδα αλλα και σε εμας. Ολα ειναι στο χερι μας
Η κακή μέρα από το 1ο ημίχρονο φάνηκε.
Όλο το κέντρο κακό, με το μυαλό αλλού για αλλού. Σε μια φάση πριν το 1-0 από ηλίθιο λάθος έβγαιναν 4 με 2 αλλά το γλυτώσαμε.
Τα ερπετά ξέραμε πως θα παίξουν, εμείς με φάνηκε κατεβήκαμε ανυποψίαστοι για παιχνίδι επίδειξης. Δεν περίμεναν και τα κοράκια να είναι έτσι. Στο 1ο πάλι είχαμε 2 ανάποδα οφσάιντ μία φορά σε εμάς που δεν ήταν και μία στα ερπετά που το άφησαν να συνεχιστεί.
Η διαφορά μας με τους ΠΟΚίτες πως τώρα θα πέσουμε σε εσωστρέφεια και τα κλασσικά ¨μας πήδηξε το κοράκι, αλλά κι εμείς μετριοι¨, ενώ τώρα σε αυτούς θα είχαμε ανένδοτους κλπ κλπ.
Γιατί ΝΑΙ, η διαιτησία διαμόρφωσε αποτέλεσμα. και με ΒΑΡ θα κέρδιζες και ας μη σε έδινε το πέναλτυ (πάντα στην κρίση του κορακιού).
Το κακό με Καντουρί-Μπις στην αρχική, πως πας με στάνταρ ντουέτο αλλαγών και αν σου κάτσει τραυματισμός ή κακή απόδοση αλλού, τον ήπιες.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ας μην καίμε τα κανονάκια μας.
Κι ο βάζελος έχει μεγάλο κίνητρο να σε νικήσει.
Όλο το κέντρο κακό, με το μυαλό αλλού για αλλού. Σε μια φάση πριν το 1-0 από ηλίθιο λάθος έβγαιναν 4 με 2 αλλά το γλυτώσαμε.
Τα ερπετά ξέραμε πως θα παίξουν, εμείς με φάνηκε κατεβήκαμε ανυποψίαστοι για παιχνίδι επίδειξης. Δεν περίμεναν και τα κοράκια να είναι έτσι. Στο 1ο πάλι είχαμε 2 ανάποδα οφσάιντ μία φορά σε εμάς που δεν ήταν και μία στα ερπετά που το άφησαν να συνεχιστεί.
Η διαφορά μας με τους ΠΟΚίτες πως τώρα θα πέσουμε σε εσωστρέφεια και τα κλασσικά ¨μας πήδηξε το κοράκι, αλλά κι εμείς μετριοι¨, ενώ τώρα σε αυτούς θα είχαμε ανένδοτους κλπ κλπ.
Γιατί ΝΑΙ, η διαιτησία διαμόρφωσε αποτέλεσμα. και με ΒΑΡ θα κέρδιζες και ας μη σε έδινε το πέναλτυ (πάντα στην κρίση του κορακιού).
Το κακό με Καντουρί-Μπις στην αρχική, πως πας με στάνταρ ντουέτο αλλαγών και αν σου κάτσει τραυματισμός ή κακή απόδοση αλλού, τον ήπιες.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ας μην καίμε τα κανονάκια μας.
Κι ο βάζελος έχει μεγάλο κίνητρο να σε νικήσει.