Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από DimisK »

kostasff έγραψε: Τα χρέη και οι παίκτες δεν εξοφλούνται με συναίσθημα αλλά με πολλά ευρώ. Δεν νομίζω πως υπάρχει παοκτσής που να μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος μόνος του. Χρειάζονται όλοι.

Ακριβώς...
Άβαταρ μέλους
michalis4

Δημοσίευση από michalis4 »

προς θεου ρε παιδια μην μπερδευουμε τον ζαγορακη και τον βιολιδη με το μπασκετ. Ακομα καλα καλα δεν καλυψαμε την ΑΜΚ, εχουμε ακομα ποσα εκατομυρια χρεη στο ποδοσφαιρο που μονο με σουλου θα τα καλυψουμε συντομα... Σας παρακαλω πραγματικα να αφησετε ησυχους τους ανθρωπους του ποδοσφαιρικου μας τμηματος.

Τωρα για την διοικηση πρωτοδικειου ειμαι αρνητικος γιατι οποτε ηρθε διοικηση πρωτοδικειου στον ΠΑΟΚ, στην καλυτερη των περιπτωσεων δεν εκανε τιποτα!!! Στην χειροτερη.... τα ξερετε... Οποτε γιατι συζηταμε για διοικηση πρωτοδικειου;

Δεν γνωριζω εαν υπαρχει καποιος τροπος να αναγκαστει ο Δροσος να αναλαβει τις υποχρεωσεις του μεχρι το καλοκαιρι και μεσα στο καλοκαιρι θα εχουμε μεγαλυτερη ανεση για τετοιες συζητησεις.
billsko

Δημοσίευση από billsko »

Πότε πότε έρχεται και κανάς ποδοσφαιρικός και γράφει και στο φόρουμ του μπάσκετ. Τέτοιες μέρες πρίν από ματς με Άρη πολλοί θυμούνται το μπασκετάκι. Όχι ο Ζαγοράκης, όχι ο Βιολίδης όχι σε διοίκηση πρωτοδικείου (λες και στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου-Ζαγοράκης) δηλαδή φίλε Μιχάλη ποιός θα αναλάβει ο ΘΕΟΣ???? η ο Άραβάς επιχειρηματίας που έρχεται απο την χώρα του ποτέ?

Κανείς εδώ τουλάχιστον από τους μπασκετικούς που γράφουμε δεν είπε και δεν θέλει να αναλάβει ο Ζαγοράκης. Ο Ζαγοράκης αυτήν την εποχή λόγω της καθολικής απόδοχής από όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ μπορεί να βοηθήσει στο να στηριχθεί μια προσπάθεια στο μπάσκετ από τον κόσμο με δηλώσεις και όχι με λεφτά. Ο Βιολίδης που είναι γνωστή η αγάπη του για το μπάσκετ ίσως θα μπορούσε να αναλάβει πάλι κάποιες πρωτοβουλίες, είναι γνωστό ότι κάποιοι τον προορίζουν και για πρόεδρο του ΑΣ έτσι ακουγόταν παλαιότερα.

Ο Δρόσος από ότι φαίνεται είναι στην έξοδο οπότε λογικά η διοίκηση πρωτοδικείου είναι προ των πυλών και αναγκαστικά με αυτούς που έχουμε θα πορευτούμε. Αν περιμένουμε ως το καλοκαίρι τότε καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
Godfevour
Επικοινωνία:

Ανακοίνωση Συντονιστικής Συνδέσμων!

Δημοσίευση από Godfevour »

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το διοικητικό σχήμα του απόντα Δρόσου, έχει απογοητεύσει όλους τους ΠΑΟΚτσήδες οπαδούς και τους έχει οδηγήσει μακριά από τους αγώνες της ομάδας μας.Η απουσία μας από το γήπεδο, εκλαμβάνεται λανθασμένα σαν ανέχεια σε αποφάσεις της διοίκησης Δρόσου και αδιαφορία μας σε όσα συμβαίνουν στο τμήμα μπάσκετ.

Με την ανακοίνωση μας αυτή, θέλουμε να ενημερώσουμε τους ΠΑΟΚτσήδες, ότι από την πρώτη στιγμή που διαπιστώσαμε τα όσα λαμβάνουν χώρα στο τμήμα μπάσκετ, έχουμε κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες που θα μας δώσουν την όσο γίνεται πληρέστερη εικόνα για τους υπαίτιους της σημερινής κατάστασης.

Έχουμε ήδη καταλήξει σε συμπεράσματα.

‘Έχουμε πάρει τις διαβεβαιώσεις από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, ότι όσα χρήματα προκύψουν από τις εισπράξεις των υπολοίπων παιχνιδιών θα διατεθούν αποκλειστικά στις υποχρεώσεις της ΚΑΕ προς τους αθλητές και το προπονητικό team. Από την μεριά μας θα πιέσουμε ώστε αυτές οι διαβεβαιώσεις γίνουν πράξη. Εφόσον δεν τηρηθούν όσα αναφέρουμε, θα κατονομάσουμε τους υπευθύνους με ανακοίνωση μας, έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι, αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα.

Στηρίζουμε τους αθλητές και το προπονητικό team της ομάδας μπάσκετ.

Η στήριξη μας αυτή μετουσιώνεται σε πράξη από την αυριανή προπόνηση της ομάδας μας στις 6μμ στο Παλατάκι και την καθολική μας παρουσία στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Καλούμε όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο Λαό σε συμμετοχή και στήριξη της ομάδας μας.

Ο αγώνας για εξυγίανση και διαφάνεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει.

Κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος.

Όλοι στο γήπεδο!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.
billsko

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ !!!

Δημοσίευση από billsko »

Μπράβο στα παιδιά της συντονιστικής για την ανακοίνωση ελπίζω να δω έμπρακτα την μαζική παρουσία των οπαδών της ομάδας μας σε όλα τα ματς που απομένουν και όχι μόνο με τον Άρη. Κάποια παιδιά άσχετα αν είναι ΠΑΟΚτσίδες ή όχι πάιζουν γι'αυτή τη φανέλα και παίζουν κάτω από άθλιές συνθήκες, πρέπει όλοι να τους στηρίξουμε για άλλη μια φορά στα δύσκολα, εκεί πρέπει να φανεί το μεγαλείο του λαού και όχι μόνο σε 1 ματς την χρονιά
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ !!!

Δημοσίευση από gash04 »

Διαβάζοντας την πολύ προσεχτικά διαπίστωσα πως είναι η πρώτη καλογραμμένη επίσημη ανακοίνωση απο τους συνδέσμους μας για φέτος.
Αυτό εμένα μου δίνει μια ιδιαίτερη χαρά και δείχνει πως επιτέλους οι συνδεσμίτες αποφάσισαν να δράσουν βάση την τεράστια δυναμική τους.
Πάντα θεωρούσα in ancient Greece ότι οι συνδεσμίτες ήταν η Σάρισα του ΠΑΟΚ (εκείνο το Μακεδονικό δόρυ που φτιάχνανε οι Μακεδόνες τους Πέρσες μεγαλύτερα σουβλάκια απο αυτά τις Λιβαδειάς) και οι μη συνδεσμίτες η ασπίδα της ομάδας.
Με την ανακοίνωση αυτή η οποία είναι επίσημη και δεν είναι μια κουβέντα που έγραψε κάποιος στο φόρουμ εστιάζω στο ότι οι συνδεσμίτες αποφάσισαν να δουλέψουν προς την πλευρά της προάσπισης των συμφερόντων της ομάδας μας με κάθε μέσο και δείχνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στην ενότητα του κόσμου του δικέφαλου αετού.
Με όπλο και ασπίδα ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβάται απολύτως τίποτα και κανέναν.
Περιμένω να δω και κάποια ανακοίνωση κάποια στιγμή για τα μαγειρέματα των κάτω που βρίσκομαι.
Επίσης ακόμα ποιο ισχυρό και ενεργό ρόλο ως θεματοφύλακες τις ομάδας μας.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Ανακοίνωση Συντονιστικής Συνδέσμων!

Δημοσίευση από DimisK »

Πολύ σωστός ο Gash. Συμφωνώ απόλυτα....

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δούμε σύντομα φως στο τούνελ....
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Μπλα μπλα μπλα η απουσία μας από το γήπεδο μπλα μπλα μπλα.
Αφήστε ρε παιδιά το παραμύθι. Πείτε απλά πως δεν σας συγκινεί το μπάσκετ. Αφήστε τα άλλα. Φύγανε λέει, γιατί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Πότε το κατάλαβαν αυτό? Μετά τις δύο ήττες στο παλατάκι? Καλές οι δικαιολογίες αλλά δεν πιάνουν. Να δικαιολογήσουν την "ξαφνική" παρουσία τους στο αυριανό παιχνίδι θέλουν. Μετά το ματς με τον Άρη θα δούμε πόσοι θα ξαναέρθουν. Μακάρι βέβαια να κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

εγω πιστευω πως μονο αυτοι που εγραψαν την ανακοινωση θα πηγαινουν παλατακι και αν.ενταξει ειπαμε ειμαστε ποδοσφαιροφιλος λαος αλλα εχουμε και ενα μπασκετ.................ας ελπισουμε οτι καποιοι θα ξυπνησουν πριν γινουν τα περσινα
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εγώ ούτε με ρούλη πιστεύω θα έχουμε κόσμο,ο λαός φαίνεται στα δύσκολα και εμείς στα δύσκολα εξαφανιστήκαμε...

ΠΑΟΚ είσαι; ; ;
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ Ο ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

billsko

Δημοσίευση από billsko »

Δεν ξέρω τι μπορεί να μας σώσει πλέον. Το έδαφος είναι πρόσφορο για Αλεξόπούλο αλλά πρέπει να το θέλει και δεν νομίζω να το θέλει. Δυστυχώς με παρακαλετά δεν γίνεται τίποτα. Αυτός που θα αναλάβει πρέπει να έχει τη υποστήριξη όλων και καλό θα είναι να έχει την συμπαράσταση του Ζαγοράκη στο πλαίσιο ενός ενιαίου ΠΑΟΚ. Αλλιώς γιατριά δεν υπάρχει
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εγώ αμφιβάλλω για το εάν υπάρχει λύση.Στο τέλος θα καταντήσουμε όπως η γριά.
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

Στην δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα π.χ.με τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ(ΑΝΤΙ ΒΡΥΖΑΣ) σε 36 μηνες η ομαδα θα ρολαρη με ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ (ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ULTRAS ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΣΟΥ) ΚΑΝΕ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΩΡΙΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΟΙΚΕΙΟΥ
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

Γράφω πρώτη φορά στη στήλη του μπασκετ και νομίζω ότι το έχουμε αδικήσει το μπάσκετ πολυ. Κάποτε ήταν αυτό που μας κρατουσε ζωντανούς για χρόνια παρ΄ολη τη μιζέρια του ποδοσφαίρου. Γενιές ποακτσίδων μεγάλωσαν με τα κατορθώμα του Μπάνε του Κόρφα του Ματζικ αλλά και των Μαικ Τζόουνς Λεβινγκστον, τα δύο ευρωπαϊκα τρόπαια και την παραλίγο κούπα στο φαίναλ φορ της Αθήνας. Υστερά λοιπόν από την ευχάριστη τροπή που έχουν πάρει τα διοικητικά στο ποδόσφαιρο νομιζω ότι ήρθε η ώρα μια υγιής ομάδα παοκτσίδων παραγόντων πρέπει να βγει μπροστά και να πάρει την κατασταση στα χέρια της όπως έκανε πριν ενάμιση χρόνο ο Θοδωρος με τους υπόλοιπους της διοίκησης. Θα μου πειτε χαίρω πολύ στα λόγια όλα έιναι δυνατά αλλά στην πράξη τόσα χρόνια κανεις δεν έχει κάνει τίποτα. Δεν ξέρω τι έφτεγε τα προηγούμενα χρόνια και δεν μπορούσε να βρεθεί μια υγιής λύση αλλα τώρα που πιο κάτω δεν υπάρχει (εκτος φυσικά απο την διάλυση του τμήματος μπασκετ - φτου φτου μακριά απο μας), νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση.
Νομίζω ότι ο μπουσαλας της εξυγίανσης της ΠΑΕ μπορεί να εφαρμοστεί και στην ΚΑΕ. Εαν μπουν μπροστα ο Ζαγοράκης ( Βιολίδης, Γ. Παπαδόπουλος) ο Ερασιτέχνης, καποιος παλαίμαχος με ειδικό βάρος (Μπάνε, Κόρφας) και όποιος παλιος παράγοντας (Βεζιρτζής, Αλεξόπουλος) επιθυμεί να βοηθήσει είτε οικονομικα αλλά κυρίως με την διοικητική του εμπειρία στο χώρο τότε νομίζω πως θα έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για να βγούμε από το τέλμα και στο μπάσκετ. Και αν τα έχουμε καταφέρει στο ποδόσφαιρο με τόσα δυσβάστακτα χρέη νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο μπάσκετ που και τα χρέη είναι λιγότερα και οι οικονομικές απαιτήσεις είναι μικρότερες.
Επίσης κάτι τελευταίο χώρις να ξέρω εάν είναι εφικτό να γίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρόσφερε από το υστέρημα του και μαζεύτηκαν 2 εκατ. ευρώ. Ισώς ένα μικρό πόσο μπορεί να δώθεί εαν υπάρξουν επείγουσες οικονομικές ανάγκες προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος διάλυσης του τμήματος

:? :? :?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”