Γράφω πρώτη φορά στη στήλη του μπασκετ και νομίζω ότι το έχουμε αδικήσει το μπάσκετ πολυ. Κάποτε ήταν αυτό που μας κρατουσε ζωντανούς για χρόνια παρ΄ολη τη μιζέρια του ποδοσφαίρου. Γενιές ποακτσίδων μεγάλωσαν με τα κατορθώμα του Μπάνε του Κόρφα του Ματζικ αλλά και των Μαικ Τζόουνς Λεβινγκστον, τα δύο ευρωπαϊκα τρόπαια και την παραλίγο κούπα στο φαίναλ φορ της Αθήνας. Υστερά λοιπόν από την ευχάριστη τροπή που έχουν πάρει τα διοικητικά στο ποδόσφαιρο νομιζω ότι ήρθε η ώρα μια υγιής ομάδα παοκτσίδων παραγόντων πρέπει να βγει μπροστά και να πάρει την κατασταση στα χέρια της όπως έκανε πριν ενάμιση χρόνο ο Θοδωρος με τους υπόλοιπους της διοίκησης. Θα μου πειτε χαίρω πολύ στα λόγια όλα έιναι δυνατά αλλά στην πράξη τόσα χρόνια κανεις δεν έχει κάνει τίποτα. Δεν ξέρω τι έφτεγε τα προηγούμενα χρόνια και δεν μπορούσε να βρεθεί μια υγιής λύση αλλα τώρα που πιο κάτω δεν υπάρχει (εκτος φυσικά απο την διάλυση του τμήματος μπασκετ - φτου φτου μακριά απο μας), νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση.
Νομίζω ότι ο μπουσαλας της εξυγίανσης της ΠΑΕ μπορεί να εφαρμοστεί και στην ΚΑΕ. Εαν μπουν μπροστα ο Ζαγοράκης ( Βιολίδης, Γ. Παπαδόπουλος) ο Ερασιτέχνης, καποιος παλαίμαχος με ειδικό βάρος (Μπάνε, Κόρφας) και όποιος παλιος παράγοντας (Βεζιρτζής, Αλεξόπουλος) επιθυμεί να βοηθήσει είτε οικονομικα αλλά κυρίως με την διοικητική του εμπειρία στο χώρο τότε νομίζω πως θα έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για να βγούμε από το τέλμα και στο μπάσκετ. Και αν τα έχουμε καταφέρει στο ποδόσφαιρο με τόσα δυσβάστακτα χρέη νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο μπάσκετ που και τα χρέη είναι λιγότερα και οι οικονομικές απαιτήσεις είναι μικρότερες.
Επίσης κάτι τελευταίο χώρις να ξέρω εάν είναι εφικτό να γίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρόσφερε από το υστέρημα του και μαζεύτηκαν 2 εκατ. ευρώ. Ισώς ένα μικρό πόσο μπορεί να δώθεί εαν υπάρξουν επείγουσες οικονομικές ανάγκες προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος διάλυσης του τμήματος