ΠΑΟΚ - Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 24/2-19:30,NS1HD
Re: ΠΑΟΚ - Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 24/2-19:30,NS1HD
Επειγόντως μέσα ο Ολιβέιρα για να περάσει επιτέλους η μπάλα από το κέντρο. Μιά χαρά ήταν η ομάδα στη Ριζούπολη, δεν χρειαζόταν να πειραχτεί.
-
μαλλον εχει μπερδευτει, του ειπαν για την μποκα της ελλαδας και παιζει το μεγαλο ονομα...
Σήμερα ο Βιερίνια πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν πιστεύω.
- potamda
- Bet Guru 2023
Στέλνει κακούς διαιτητές ακριβώς για να πείσει ότι και εκείνοι κάνουν λάθη όπως και οι Έλληνες, άρα δεν υπάρχει λόγος να φέρνουμε ξένους.vs40 έγραψε:Πειράζει πολύ κάποιους να έχουμε ξένους διαιτηττές και η ΚΕΔ κάνει ότι μπορεί για να αλλάξουν πάλι τα πράγματα.
Σφαγή διατητών σήμερα και ειδικά στις κάρτες. Επρεπε να έχει τουλάχιστον 5 το σκουλίκι και 1 εμείς. Κατάφεε μετά από 45 λεπτά να βγάλει 2 - 1 τις κάρτες κατά του ΠΑΟΚ. Απίστευτα πράγματα. Θα είχε μία κόκκινη ήδη ο αντίπαλος.
Όποτε έφερε αναγνωρισμένους διαιτητές η διαφορά ήταν τεράστια!
- Επισκέπτης
προβλέπω να τους καταπίνουμε στο δευτερο μαζι και τον κόρακα. αποκλειετε να κάνουμε δευτερο κακό ημιχρονο.
στο πεντακάθαρο πέναλτυ ήθελα να ξερα που κοιτούσε ο κορακας.
στο πεντακάθαρο πέναλτυ ήθελα να ξερα που κοιτούσε ο κορακας.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι κακός ο διαιτητής. Στημένος είναι. Τα λάθη είναι ΜΟΝΟ εις βάρος του ΠΑΟΚ.potamda έγραψε:Στέλνει κακούς διαιτητές ακριβώς για να πείσει ότι και εκείνοι κάνουν λάθη όπως και οι Έλληνες, άρα δεν υπάρχει λόγος να φέρνουμε ξένους.vs40 έγραψε:Πειράζει πολύ κάποιους να έχουμε ξένους διαιτηττές και η ΚΕΔ κάνει ότι μπορεί για να αλλάξουν πάλι τα πράγματα.
Σφαγή διατητών σήμερα και ειδικά στις κάρτες. Επρεπε να έχει τουλάχιστον 5 το σκουλίκι και 1 εμείς. Κατάφεε μετά από 45 λεπτά να βγάλει 2 - 1 τις κάρτες κατά του ΠΑΟΚ. Απίστευτα πράγματα. Θα είχε μία κόκκινη ήδη ο αντίπαλος.
Καριόλη Νορβηγέ, ΠΑΟΚτσής γαμάει την γυναίκα σου στο Όσλο αυτήν την στιγμή.
3-1 τελικό.
3-1 τελικό.
-
Η ομάδα δεν μπήκε καλά σήμερα.
Το κέντρο δεν έχει κερδίσει ούτε μια μάχη.
Ζαμπα - Καντουρι ανύπαρκτοι, Ακπομ απομονωμενος.
Ο διαιτητής το παίζει αντικειμενικος και τους δίνει τα σπόρια. Δεν νομίζω ότι ήταν πέναλτι πάντως.
Ο διαιτητής το παίζει αντικειμενικος και τους δίνει τα σπόρια. Δεν νομίζω ότι ήταν πέναλτι πάντως.
- Disharmonic
Καλά στη κάρτα του Βαρέλα ο αμυντικός του ρουλη σπρώχνει το χέρι του . Κανονική κομπίνα/θεατρική παράσταση
Λογικά ο ρουλης έχει σήμερα και τα τρεξίματα από το ματς με την κουλα
- potamda
- Bet Guru 2023
Μα ποια ομάδα είναι η μόνη που θέλει ξένους διαιτητές. Όταν μας παίζουν έτσι και οι ξένοι (θυμήσου και με κούλα) δε θα έχουμε λόγο να ζητάμε ξένους!ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είναι κακός ο διαιτητής. Στημένος είναι. Τα λάθη είναι ΜΟΝΟ εις βάρος του ΠΑΟΚ.potamda έγραψε:Στέλνει κακούς διαιτητές ακριβώς για να πείσει ότι και εκείνοι κάνουν λάθη όπως και οι Έλληνες, άρα δεν υπάρχει λόγος να φέρνουμε ξένους.vs40 έγραψε:Πειράζει πολύ κάποιους να έχουμε ξένους διαιτηττές και η ΚΕΔ κάνει ότι μπορεί για να αλλάξουν πάλι τα πράγματα.
ale αυτοι μονοι τους να παιζουν γκολ ουτε αυριο δε βαζουν. Μια ελαφρως καλυτερη ομαδα θα μας ειχε 0-1 απο νωρις ετσι οπως μπηκαμε
Ντιμ αυτό που νομίζω λέω.
Το ότι κατέβηκε μέχρι και ο Καρυπίδης στο κέντρο του γηπέδου να τους συσπειρώσει και κάνουν ότι μπορούν να παίξουν στα όρια τους.
Εμείς απ την άλλη κάναμε τουλάχιστον 4 πάσες λάθος στην ευθεία και σε μικρή απόσταση, ενώ δεν υπήρχε αντίπαλος ανάμεσα. Ποια πίεση και σχέδια;
Βεβαίως υπάρχουν και αυτά αλλά υπάρχει και η πνευματική προετοιμασία στην οποία εγώ νομίζω ότι αρκετοί παίκτες πιάστηκαν αδιαβαστοι.
Μακάρι να βελτιωθουν
Το ότι κατέβηκε μέχρι και ο Καρυπίδης στο κέντρο του γηπέδου να τους συσπειρώσει και κάνουν ότι μπορούν να παίξουν στα όρια τους.
Εμείς απ την άλλη κάναμε τουλάχιστον 4 πάσες λάθος στην ευθεία και σε μικρή απόσταση, ενώ δεν υπήρχε αντίπαλος ανάμεσα. Ποια πίεση και σχέδια;
Βεβαίως υπάρχουν και αυτά αλλά υπάρχει και η πνευματική προετοιμασία στην οποία εγώ νομίζω ότι αρκετοί παίκτες πιάστηκαν αδιαβαστοι.
Μακάρι να βελτιωθουν
Πρέπει να σοβαρευτουμε και να το καθαρίσουμε από την αρχη του δευτέρου το ματς
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xrisitsapa έγραψε:Η ομάδα δεν μπήκε καλά σήμερα.
ναι ο μπισεσβαρ περναει τον τελευταιο αμυντικο και αποφασιζει να πεσει εκει...ακομα και αν ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ οτι δεν θεωρει την επαφη αντικανονικη, δεν ειναι θεατρο σε καμια περιπτωση...