Δ. Δρόσος
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Δ. Δρόσος
kostasff έγραψε:goalday
Σκέφτεται την παραίτηση ο Δρόσος
Ο Δημήτρης Δρόσος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης, θεωρώντας ότι δέχεται πόλεμο από παντού.
Βρε τον καημένο...

Γιατί τον πολεμάνε όλοι; Τον...Μέγα ΠΑΟΚΤΣΗ;;;

ΔΡΟΣΟ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.........ΟΥΣΤ!
καπιοι δημοσιογραφοι (απο αθηνα) εβγαιναν και εκραζαν το κοσμο που εβλεπε παπα πισω απο την σοβαρη εγχειρηση που ελεγε ο δροσος οτι θα εκανε, που ειναι τωρα τα σκουλικια ????
Μονο αβαντες ξερουν να κανουν μπας και φανε κανα κοκαλο , τις αβαντες στο τεο ποτε δεν τις εκαναν γιατι ηξεραν οτι το πολυ πολυ να φανε κανα λουτσο και να φυγουν χαμογελαστοι...οπου τους παιρνει τζαμπα μαγκες και ηθικολογοι...
Μονο αβαντες ξερουν να κανουν μπας και φανε κανα κοκαλο , τις αβαντες στο τεο ποτε δεν τις εκαναν γιατι ηξεραν οτι το πολυ πολυ να φανε κανα λουτσο και να φυγουν χαμογελαστοι...οπου τους παιρνει τζαμπα μαγκες και ηθικολογοι...
Ακούγεται ότι μετά το ματς με Άρη που αναμενεται και αρκετός κόσμος και αναμενώμενα αρκετό μπινελίκη στο πρόσωπο του τσαρλατάνου- ηθοποιού σαπουνόπερας θα βγάλει στο σιτε της ΚΑΕ ένα δακρύβρεχτο αποχορώ κατηγορόντας τους πάντες και τα πάντα που δεν τον στήριξαν σε αυτή τη πόλη ενώ αυτός θα μείνει για πάντα ΠΑΟΚτσής κ.α. τέτοια.
Το θέμα είναι αν φύγει που θα φύγει πως θα διασφαλίσουμε να πληρώσει τουλάχιστον το μπάτζετ που δημιούργησε γιατί βλέπω το φέσι να έρχεται και μετά δεν μας σώνει τίποτα
Το θέμα είναι αν φύγει που θα φύγει πως θα διασφαλίσουμε να πληρώσει τουλάχιστον το μπάτζετ που δημιούργησε γιατί βλέπω το φέσι να έρχεται και μετά δεν μας σώνει τίποτα
- DimisK
- Επικοινωνία:
billsko έγραψε: θα μείνει για πάντα ΠΑΟΚτσής κ.α. τέτοια.
ΔΡΟΣΟ ΖΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΠΑΤΖΗΣ!
Δεδομένης (??) και της περιπέτειας της υγείας του (sic) όντως είναι ότι πρέπει το σύνθημα

Αυτή η ιστορία με την υγεία του, είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι ο μεγαλύτερος παπάς απ'όλους?????????
Ακόμα δεν κατάλαβα πως είναι δυνατόν να κάνεις μια τόσο σοβαρή επέμβαση και η σύντροφος της ζωής σου, που τόσο σε αγαπάει να μην είναι στο πλάι σου αλλά να είναι στο γήπεδο.
Επίσης δεν κατάλαβα πως από την αγγλία που έλεγαν αρχικά βρέθηκε στην αμερική χωρίς ποτέ να μάθουμε σε ποιό νοσοκομείο και σε ποιά πόλη.
Εκτός αν έχω χάσει κάποιο επισόδειο.
Ακόμα δεν κατάλαβα πως είναι δυνατόν να κάνεις μια τόσο σοβαρή επέμβαση και η σύντροφος της ζωής σου, που τόσο σε αγαπάει να μην είναι στο πλάι σου αλλά να είναι στο γήπεδο.
Επίσης δεν κατάλαβα πως από την αγγλία που έλεγαν αρχικά βρέθηκε στην αμερική χωρίς ποτέ να μάθουμε σε ποιό νοσοκομείο και σε ποιά πόλη.
Εκτός αν έχω χάσει κάποιο επισόδειο.
παπαδες πουλησαν και ο ζαγορας και κανα δυο αλλοι μαιντανοδημοσιογραφοι που τον στηριξαν (εδωασν βημα-δεν ασκησαν κριτικη κτλπ) οταν εκανε διοικητικες βλακειες και απο τοτε τον πηρανε ολοι πρεφα.....
ντροπη σε οσους παοκτσηδες πολεμανε αυτον τον τεραστιο παοκτση αλλα πανω απ' ολα τιμιο ανθρωπο (σαν επικηδιος ακουγεται!).......DimisK έγραψε:kostasff έγραψε:goalday
Σκέφτεται την παραίτηση ο Δρόσος
Ο Δημήτρης Δρόσος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης, θεωρώντας ότι δέχεται πόλεμο από παντού.
Βρε τον καημένο...![]()
Γιατί τον πολεμάνε όλοι; Τον...Μέγα ΠΑΟΚΤΣΗ;;;![]()
ΔΡΟΣΟ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.........ΟΥΣΤ!
ΑΪΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ
DimisK έγραψε:billsko έγραψε: θα μείνει για πάντα ΠΑΟΚτσής κ.α. τέτοια.

Μετά από καιρό και ο Τσιάκος
Ο Γιώργος Τσιάκος ήταν αγαπητός στο διάστημα που έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά από πέρσι την άνοιξη βρέθηκε στο Παλατάκι και χαιρέτησε αρκετούς φίλους του. Ο 27χρονος φόργουορντ έλεγε στο «Μ»: «Πάντα ενδιαφέρομαι για τον ΠΑΟΚ, ήθελα να μείνω. Ο Δρόσος μου έδωσε μια επιταγή Μάλτας για τα οφειλόμενα, δεν μπορούσα να την εισπράξω και τελικά πήρα μετρητά τον Νοέμβριο» έλεγε ο Τσιάκος, που αναφερόμενος στην… Λετονική του περιπέτεια, είπε: «Με την Βέντσπιλς πήγαμε αρκετά καλά, ήμασταν πρώτη στην λίγκα, τα πράγματα ήταν πικο δύσκολα στην Βαλτική. Έκανε πολύ κρύο, στους -16 και στους -20 βαθμούς, αλλά συνήθως δεν βγαίναμε από το σπίτι. Ήμουν τραυματίας δεν έπαιζα και χάρηκα που επέστρεψα. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να βρει τον δρόμο του» έλεγε ο Γιώργος Τσιάκος.
Επιταγές τράπεζας Μάλτας?
Αυτά είναι..
Ο Γιώργος Τσιάκος ήταν αγαπητός στο διάστημα που έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά από πέρσι την άνοιξη βρέθηκε στο Παλατάκι και χαιρέτησε αρκετούς φίλους του. Ο 27χρονος φόργουορντ έλεγε στο «Μ»: «Πάντα ενδιαφέρομαι για τον ΠΑΟΚ, ήθελα να μείνω. Ο Δρόσος μου έδωσε μια επιταγή Μάλτας για τα οφειλόμενα, δεν μπορούσα να την εισπράξω και τελικά πήρα μετρητά τον Νοέμβριο» έλεγε ο Τσιάκος, που αναφερόμενος στην… Λετονική του περιπέτεια, είπε: «Με την Βέντσπιλς πήγαμε αρκετά καλά, ήμασταν πρώτη στην λίγκα, τα πράγματα ήταν πικο δύσκολα στην Βαλτική. Έκανε πολύ κρύο, στους -16 και στους -20 βαθμούς, αλλά συνήθως δεν βγαίναμε από το σπίτι. Ήμουν τραυματίας δεν έπαιζα και χάρηκα που επέστρεψα. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να βρει τον δρόμο του» έλεγε ο Γιώργος Τσιάκος.
Επιταγές τράπεζας Μάλτας?
Αυτά είναι..
DimisK έγραψε:billsko έγραψε: θα μείνει για πάντα ΠΑΟΚτσής κ.α. τέτοια.
!!!! και μην μας ξαναδείς!!!!