UEFA Youth League 2018 - 2019
Re: UEFA Youth League 2018 - 2019
panpangr77 έγραψε:Με 11εναντιον 11 θα σπαγαμε πλάκα.Ειμαστε πολύ πιο ανώτεροι.Τα χτυπήματα στις σέντρες και στα σουτ θέλουν βελτίωση.
Αντίθετα τα είδα εγώ,όσο παίζαμε με 11 ήμασταν πολύ χειρότεροι,μένοντας με 10 η ομάδα απελευθερώθηκε.
Αυτοσ ο Μιχαηλιδης ο αριστεροποδαρος στοπερ τι λουκουμια σαρανταρες βγαζει συνεχως!
ή κανεις πλακα ή δεν εχεις επαφη με το αθλημα....renegade έγραψε:Για πες μου και μένα που δεν τους ξέρω τους κανόνες γιατί ήταν κόκκινη?pyrgioths έγραψε:τσιγγαρας....ω τοπικο!ελεος....![]()
- potamda
- Bet Guru 2023
Τέλος 0-1!
Άδικο εντελώς το αποτέλεσμα. Οι μικροί έδειξαν ωραία πράγματα. Κρίμα!
Άδικο εντελώς το αποτέλεσμα. Οι μικροί έδειξαν ωραία πράγματα. Κρίμα!
Αφού έπαιξε ο μεγαλύτερος κατά ένα μήνα Μελετίδης γιατί τελικά δεν έπαιξε ο Μπαλογιάννης 

Πιθανό να υπάρχει και αριθμητικό όριο για τους μεγαλύτερης ηλικίας και να μην είχαμε δηλώσει αρχικά τον Μπαλογιάννη λόγω των σκέψεων για συμμετοχή του στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας
-
-
Στην εξέλιξη του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ θα ήταν καλύτερος,είχε πολύ καλά τρεξίματα και θα ηταν διαφορετικα τα πράγματα στο δεύτερο.Με 11 θα μπορούσε να πιέσει πιο πάνω ,το τέρμα τους είχε πρόβλημα με τα πόδια ,θα την έκανε την μαλακια.obanebane έγραψε:panpangr77 έγραψε:Με 11εναντιον 11 θα σπαγαμε πλάκα.Ειμαστε πολύ πιο ανώτεροι.Τα χτυπήματα στις σέντρες και στα σουτ θέλουν βελτίωση.
Αντίθετα τα είδα εγώ,όσο παίζαμε με 11 ήμασταν πολύ χειρότεροι,μένοντας με 10 η ομάδα απελευθερώθηκε.
ειπε κατι πρεπει να ειχε παιξει 2 συνεχομενα χρονια στη κατω των 19 ή κατι τετοιο
αντε εγω δεν εχω επαφη με το αθλημα οπως εσυ, μαλλον και ο αγγλος σπικερpyrgioths έγραψε:ή κανεις πλακα ή δεν εχεις επαφη με το αθλημα....renegade έγραψε:Για πες μου και μένα που δεν τους ξέρω τους κανόνες γιατί ήταν κόκκινη?pyrgioths έγραψε:τσιγγαρας....ω τοπικο!ελεος....![]()
δεν εχει γιατι και αυτος απόρησε με την κοκκινη
η ουσια ειναι οτι η ομαδα εδειξε το ταλεντο της και το επιπεδο της και εκανε τους αγγλους να μιλαν με τα καλυτερα λογια
Εμενα παντως μου αρεσε πολυ το 6,που νομιζω ειναι ο τσαουσης!και το 3 εδειξε στοιχεια συγχρονου στοπερ...
Γενικα δουλεμενη ομαδα!Δειξαν τα παιδια να εχουν αρκετα καλη τεχνικη,τακτικη και ηταν αρκετα κινητικοί με και χωρις την μπαλα....
Αρνητικος ο τσιγγαρας...αψυχολόγητη ενεργεια, που νομιζω στερησε την διεκδίκηση των πιθανοτητων μας για προκριση....
Γενικα δουλεμενη ομαδα!Δειξαν τα παιδια να εχουν αρκετα καλη τεχνικη,τακτικη και ηταν αρκετα κινητικοί με και χωρις την μπαλα....
Αρνητικος ο τσιγγαρας...αψυχολόγητη ενεργεια, που νομιζω στερησε την διεκδίκηση των πιθανοτητων μας για προκριση....
Μπραβο στα παιδια, το παλεψαν, πηραν ενα μαθημα, εχουν πολλα ακομα να μαθουν για να φτασουν να παιξουν στην πρωτη ομαδα, φυσικα καποια παιδια ηδη ξεχωριζουν. Δουλεια, ταλεντο υπαρχει, δουλεια και τα μυαλα μεσα στο κεφαλι