Ναι.pilotos έγραψε:Έχει ουρές στην Τούμπα λέει για την Κ19;
SM-G965F
ΠΑΟΚ - Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 24/2-19:30,NS1HD
- Sick Bastard
Re: ΠΑΟΚ - Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 24/2-19:30,NS1HD
-
- Επικοινωνία:
Αν κάνει το λάθος Ο.Α.Ρ.Η.Σ. και έρθει να παίξει το ματς στα ίσα δηλαδή χωρίς λεωφορείο,τα 5 που μάζεψε ο Απόλλωνας θα μοιάζουν με τιμητικό σκορ.
Ο ξένος διαιτητής είναι εξασφαλισμένος ή θα έχουμε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής με εγχώριο ζαγάρι;
Υπάρχει πρόνοια για όλα τα μέτρα που λήφθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ή θα κλαίμε μετά. Το ότι παίζεις με την β' ομάδα του ίδιου οργανισμού δεν κάνει το παιχνίδι λιγότερο επικίνδυνο.

Υπάρχει πρόνοια για όλα τα μέτρα που λήφθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ή θα κλαίμε μετά. Το ότι παίζεις με την β' ομάδα του ίδιου οργανισμού δεν κάνει το παιχνίδι λιγότερο επικίνδυνο.

- john4serres
Ας παίξουμε με σοβαρότητα, υπομονή στο παιχνίδι και η νίκη θα έρθει.
-
Παιδιά οντως και εγώ δεν έχω καταλάβει ότι θα έχουμε ξένο διαιτητή και μπορεί να μπουνε για να διακόψουν το ματς με εντολή από την Α ομάδα τους αυτοί άλλωστε ακόμα ελπίζουν ότι θα το κλέψουν και φέτος έστω και στα χαρτιά ότι πρέπει είναι αυτό το ματς για αυτούς να προσέχουμε πολύ για προβοκατσια. Και στην τελική αγωνίστηκα το κατάλαβαν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και το ήξεραν για αυτό και ο καραπαπας πήγε έξω και ήθελε και ο Μαρινάκης να βγει έξω να τον δουν και κάνα μπερδεμένο να του ορμήξει και μετά να πάρουν το ματς στα χαρτιά. Το ματς ίσως είναι το τελευταίο που θα κάνουν κίνηση για κλέψιμο και μετά είναι στο κύπελλο ότι κάνουν για να μην κάνουμε νταμπλ όπως πέρσι
Όση πανηγυρική διάθεση και να χουμε η ομάδα θα μπει σοβαρή και μετρημένη να φέρει εις περας άλλη μία δουλειά.
Σεβασμός στον αντίπαλο συμπολίτη, με τον οποίο δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα, και θα πέσει τέτοια φούτσα στην σκουλικοπατάρα τους που θα τους πονάνε οι αμυγδαλές μέχρι το Μάιο. Στο διάολο σιχαμένα γαβροτσιράκια.
Σεβασμός στον αντίπαλο συμπολίτη, με τον οποίο δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα, και θα πέσει τέτοια φούτσα στην σκουλικοπατάρα τους που θα τους πονάνε οι αμυγδαλές μέχρι το Μάιο. Στο διάολο σιχαμένα γαβροτσιράκια.
- sourmenetes
- Moderator
Χαχαχαχαpilotos έγραψε:Θέλω 1 0 στο 90 φεύγα, έτσι για να τους ακούω καμία βδομάδα
SM-G965F
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ ότι ο Λουτσε θα κατεβάσει μια σύνθεση του τύπου:
Πασχα
Matow - Varela - Crespo - Vieirinha
Mauricio - Oliveira
Jaba - Biseswar - El Kaddouri
Akpom
Θέλω 3-0 στο ημίχρονο.
Πασχα
Matow - Varela - Crespo - Vieirinha
Mauricio - Oliveira
Jaba - Biseswar - El Kaddouri
Akpom
Θέλω 3-0 στο ημίχρονο.
- episimos73
ΧαχαχαTolaros έγραψε:Όση πανηγυρική διάθεση και να χουμε η ομάδα θα μπει σοβαρή και μετρημένη να φέρει εις περας άλλη μία δουλειά.
Κάνε μας τη χάρη
Κάνε μας τη χάρη
ΠΑΟΚάρα γάμησε τον πουσταρά τον άρη...
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πλάκα πλάκα, σε ποιο ματς λέτε να ορίσουν Κομίνη στην Τούμπα; Εγώ πιστεύω στον ημιτελικό του κυπέλλου εφόσον περάσουμε από Πανιώνιο.
- ΑποστόληςΑ
Όποιον και να ορίσουν ο ΠΑΟΚ είναι τόσο ανώτερος που κερδίζει και τους διαιτητές. Το βλέπουμε αυτό φέτος σε κάθε αγωνιστική.
Είδα το ματς με Απόλλων και ξενέρωσα. Που είναι ο ΠΑΟΚ που ξέραμε; Που είναι η αγωνία για το αποτέλεσμα; Που είναι τα μπινελίκια για τις ξεγυρισμένες τριάρες στην "καταραμένη" Ριζούπολη;
Ούτε ένα παιχνίδι με λίγο άγχος δεν μπορείς να απολαύσεις. Αρχίζει το παιχνίδι, σε πιάνει κόψιμο και πας τουαλέτα και όταν βγαίνεις βλέπεις σκορ 0-2. Αν το παιχνίδι δεν είναι στο γκολ στο 90' δεν αξίζει
Σοβαρά τώρα, πιστεύω πως η ομάδα έχει ρολάρει. Δεν ξέρω αν κερδίσουμε με πολλά γκολ τον "Ο ΑΡΗΣ" αλλά είμαι σίγουρος πως θα κυριαρχήσουμε.
Θα ήθελα να δω επιθετική τετράδα Ζαμπά - Πέλκα - Λημνιό - Ακπόμ με εντολή πίεση μέχρι θανάτου από το πρώτο λεπτό. Και οι τέσσερις είναι πολύ καλοί αθλητές και, με την βοήθεια και του Ολιβέιρα από τα χαφ, νομίζω πως πλέον θα μπορούμε να πιέζουμε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Ούτε ένα παιχνίδι με λίγο άγχος δεν μπορείς να απολαύσεις. Αρχίζει το παιχνίδι, σε πιάνει κόψιμο και πας τουαλέτα και όταν βγαίνεις βλέπεις σκορ 0-2. Αν το παιχνίδι δεν είναι στο γκολ στο 90' δεν αξίζει

Σοβαρά τώρα, πιστεύω πως η ομάδα έχει ρολάρει. Δεν ξέρω αν κερδίσουμε με πολλά γκολ τον "Ο ΑΡΗΣ" αλλά είμαι σίγουρος πως θα κυριαρχήσουμε.
Θα ήθελα να δω επιθετική τετράδα Ζαμπά - Πέλκα - Λημνιό - Ακπόμ με εντολή πίεση μέχρι θανάτου από το πρώτο λεπτό. Και οι τέσσερις είναι πολύ καλοί αθλητές και, με την βοήθεια και του Ολιβέιρα από τα χαφ, νομίζω πως πλέον θα μπορούμε να πιέζουμε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.