Nαι....εαν εξαιρεσουμε πως επρεπε να τους βγαλει 6-7 κιτρινες καρτες.....dini26 έγραψε:αξιζει να πουμε πως μιλαγαμε για κορακια επικυνδινα πριν το ματς
αλλα τελικα ηταν απο τις πιο αψογες διαιτησιες που θα θυμαμαι,
εχεις δικιο, απλα οταν ειναι 2-0,3-0 και γενικα παει καλα το ματς πολλες φορες αθελα, αυτα απλα προσπερνανε στην ροη του αγωνα,mpafos4 έγραψε:Nαι....εαν εξαιρεσουμε πως επρεπε να τους βγαλει 6-7 κιτρινες καρτες.....dini26 έγραψε:αξιζει να πουμε πως μιλαγαμε για κορακια επικυνδινα πριν το ματς
αλλα τελικα ηταν απο τις πιο αψογες διαιτησιες που θα θυμαμαι,
Υπάρχει ελπίδα στο εκπαιδευτικό σύστημα τελικά!trouman έγραψε:Όχι καύλα που λεν τα λεξικά, αλλά γκάβλα που λαίμαι στα βόρεια ...
Είδα τα πρώτα 5 λεπτά, πριν ξεκινήσουμε για παιδίατρο και ζήλεψα όσους πήγατε. Περιμένω σχόλια από τα παιδιά που ήταν εκεί..
Θέλω να τον ξεσκίσουμε τον επόμενο, ακόμα πιο πολύ.. γίνεται; λίγη ρε γαμώτο..
Από δω και πέρα γεμάτη η Τούμπα, άντε τι άλλο θέλουμε ρε γαμώτο, είναι δυνατόν να μη γίνεται sold out ..
Μόνο αφήστε ένα τίκετ για 7 Απριλίου που θα πάω πρώτη φορά στην Τούμπα τον 4χρονο μικρό μου. Και βλέπω ότι ίσως τότε θα κλείσει μαθηματικά το θέμα και θα ψάχνω τίκετ. (πήγε λοιπόν στο νηπιαγωγείο, στον ευρύτερο πειραιά με τις ασπρόμαυρες φόρμες και του λέει η νηπιαγωγός: "άντε αγόρι μου να ανοίξει λίγο το μάτι μας!!" ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ!!!![]()
![]()
![]()
Μας περιμένουν απίστευτα πράματα...απίστευτα..
Χαλαρα, και στην ουρα για τα εισιτηρια μια χαρα τα λεγαμε με τους απολλωνιστες. Στην εξοδο ολα ησυχα, αντιθετα στη Νεα Σμυρνη μας ειχανε στο περιμενε για κανα μισαωρο.berry έγραψε:Γεμισε μια κερκιδα με τσουκου τσουκου παρεακια! Ο κοσμος μας εδω διψαει να βλεπει ΠΑΟΚ! κανενα παρατραγουδο περιμεναμε στο τελος βγαλαμε φωτο με ολους, μικροι μεγαλοι χαρουμενοι διψασμενοι για μπαλα και πρωταθλημα!
Δημητρη πρεπει να περνας τη χειροτερη περιοδο ever!!!:lol::lol:joshua έγραψε:Ειχα και εγω μια ελπιδα στο 3-1 να βρω και παλι λογο υπαρξης και τα κωλοπαιδα πηγαν και εβαλαν αλλα 2...Ουστ κοπροσκυλα...
Ποιοι ειναι αυτοι;;;Alastor έγραψε:Αλλαγη σημερα μπηκαν Σφιντερσκι-Ενρικε-Ζαμπα. Δεν ξερω αν εχετε καταλαβει τι βιωνουμε αυτη τη στιγμη....