Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Nαι,γαμω την τρελα μου...και γω αυτό εβλεπα τωρα!
Δεν θελω να πεσει ο ΟΦΗ.
Δεν θελω να πεσει ο ΟΦΗ.
- Παλαιολόγος
ακομα εχει ελπιδες,αλλα και τρια γκολ απο την Λαμια
ημαρτον δηλαδη
αν νικησει σμυρνη και λεβαδειακο μετα με ΠΑΣ γιαννενα στην εδρα του θα το παλεψει για την κατηγορια.
εχει και λαρισα,που ναι ματς κρισιμο
ημαρτον δηλαδη
αν νικησει σμυρνη και λεβαδειακο μετα με ΠΑΣ γιαννενα στην εδρα του θα το παλεψει για την κατηγορια.
εχει και λαρισα,που ναι ματς κρισιμο
Πιστεύω οτι το να ρίξεις μόνιμο μπαν για αυτό τον λόγο είναι λίγο τραγικό.Odi έγραψε:Rizla δεν σχολίασα όταν είχες την συζήτηση με σνούφελ και σούρμε, αλλά άντε αδερφέ πάνε γράψε σε κάνα forum που έχει σωστή διαχείριση, γιατί εδώ δεν θα ξαναγράψεις ποτέ. Και πάνε πες σε αυτόν που σε έβαλε να γράφεις αυτές τις μ@λ@κίες οτι τέλειωσε το πανηγύρι. Odi.Rizla έγραψε:Τι έχει λέει;gika έγραψε:Ναι. Με τη διαφορά ότι έκραζα πρόσωπα, όχι το forum. Και πολύ καλά έκανα, και χαίρομαι που αυτοί που έκραζα δεν είναι πια εδώ μέσα και το forum επιτέλους έχει τη διαχείριση που το αρμόζει. Ποτέ δεν έκρυψα το ποιος είμαι αντίθετα με κάποιους που σκάνε με 10 διαφορετικά nicknames.![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορουν τα παληκαρια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Εγώ πάλι πιστεύω πως δεν ξέρεις οτι έχουν γίνει άλλες τρεις-τέσσερις φορές συζητήσεις για τον ίδιο λόγο με αυτό το μέλος. Αν πάλι δεν ξέρεις,γύρνα πιο πίσω και μάθε.
Δεν παρακολουθώ πολύ συχνά το φορουμ, αλλά να δίνεται μόνιμο μπαν για αυτό τον λόγο
ειναι υπερβολή και μάλιστα σε παλιό μέλος.
Νομίζω οτι του δίνετε δίκιο με τον τρόπο που ενεργείτε.
ειναι υπερβολή και μάλιστα σε παλιό μέλος.
Νομίζω οτι του δίνετε δίκιο με τον τρόπο που ενεργείτε.
Αμπαλαέα λέγεται. :ugeek:giapas έγραψε:Τραγικό ποστάρισμα βγήκε τώρα που το ξαναδιάβασα , στη μέση έχασα το δρόμο μου παρόλο που είπα δε θα ξανακαταραστώ καφριλίκια. Χωρίς κανένα ειρμό η σκέψη μου , αχταρμάς , μηδενική ικανότητα αποτύπωσης του συναισθηματικού μου κόσμου στο ψηφιακό χαρτί όταν σκέφτομαι τη ξαδέρφη.Sick Bastard έγραψε:Mεγάλος giapas, αρχίζει με οίκτο, τελείωνει (στη μάπα τους), με κατάρες.giapas έγραψε:Έχω φτάσει στο σημεία να λυπάμαι τη κούλα και τους οπαδούς της.
................
Ψόφο ξεφτυλισμένοι και ελπίζω σε σεισμό 8 ρίχτερ με επίκεντρο το δασάκι για να γκρεμίσει το λυώμενό τους.![]()
Πού να ήταν και κανα γιαλαντζί ακάου, ή κανας αλλόθρησκος.
3 μερούλες και πίσω ο χαρτάκιας, άντε γιατί έχουμε και γλέντια με τα λήκια μεθαύριο.

3 μερούλες και πίσω ο χαρτάκιας, άντε γιατί έχουμε και γλέντια με τα λήκια μεθαύριο.

Ρε μαλακα χαρτάκια τι σε έπιασε, άντε ξεκολα και άσε τις μαλακιες.
Και σεις ρε παλικάρια τι μόνιμο μπαν,τόσα χρόνια εδώ μέσα δεν δημιούργησε θέματα.
Οκ ξέφυγε λίγο,όλοι το έχουμε κάνει,2-3 μέρες είναι αρκετές,παίρνουμε πρωτάθλημα φέτος,δε πρέπει να λείπει κανείς.
Και σεις ρε παλικάρια τι μόνιμο μπαν,τόσα χρόνια εδώ μέσα δεν δημιούργησε θέματα.
Οκ ξέφυγε λίγο,όλοι το έχουμε κάνει,2-3 μέρες είναι αρκετές,παίρνουμε πρωτάθλημα φέτος,δε πρέπει να λείπει κανείς.
Ενταξει δεν υποστηριξε και κανεναν αντιπαλο του Τσιτσιπα πως κανετε ετσι.
Το σημερινό μπαν στον ριζλα το είδα πριν λίγη ώρα. Ούτε το πρότεινα ούτε ήξερα ότι κάτι παίζει σήμερα.
Όχι απλά το άξιζε αλλά άργησε και πάρα πολύ κιόλας.
Υστερική και φουλ κακοπροαίρετη η παρουσία του μήνες τώρα, με κάποια κενά που απλά δεν έγραφε.
Ουσιαστικά παρακαλούσε για το μπαν είτε κατά λάθος είτε για λόγους που ο ίδιος ξέρει.
Δεν θυμόμουν από παλιά να υπάρχει κάποιο θέμα μαζί του.
Μόνος του έστησε επιθέσεις και εναντίον μου και εναντίον άλλων χωρίς κανένα απολύτως λόγο και όχι απλά δε μπήκε στη διαδικασία να εξηγήσει προς τι τόσο μένος αλλά απαντούσε με έξτρα ειρωνίες και κράξιμο.
Εντελώς άθλια προσέγγιση επί μακρόν.
Εντελώς δικαιολογημένο μπαν και άργησε κιόλας.
Όχι απλά το άξιζε αλλά άργησε και πάρα πολύ κιόλας.
Υστερική και φουλ κακοπροαίρετη η παρουσία του μήνες τώρα, με κάποια κενά που απλά δεν έγραφε.
Ουσιαστικά παρακαλούσε για το μπαν είτε κατά λάθος είτε για λόγους που ο ίδιος ξέρει.
Δεν θυμόμουν από παλιά να υπάρχει κάποιο θέμα μαζί του.
Μόνος του έστησε επιθέσεις και εναντίον μου και εναντίον άλλων χωρίς κανένα απολύτως λόγο και όχι απλά δε μπήκε στη διαδικασία να εξηγήσει προς τι τόσο μένος αλλά απαντούσε με έξτρα ειρωνίες και κράξιμο.
Εντελώς άθλια προσέγγιση επί μακρόν.
Εντελώς δικαιολογημένο μπαν και άργησε κιόλας.
Νεα κ σχολια για αλλες ομαδες ειναι το τοπικ. Δε χρειαζονται σεριφηδες και υποδειξεις σε καποιους που θεωρουν καποιους παικτες καλους.tolis01 έγραψε:Με το συμπάθιο, αλλά παρατράβηξε τόσες σελίδες ο διθύραμβος για Πεφτούνηδες, Καμαράδες, Σιμόες κλπ. Έλεος!
¨Περίεργο¨ παιχνίδι χθες όπου από ένα ημίχρονο ο κάθε αντίπαλος ήταν ανύπαρκτος, νικητής ο δυνάστης, έχουμε χρέος να νικήσουμε σήμερα, ας το λήξουμε με το σύνθημα του τελικού ¨Όλη η Αθήνα ενωμένη, ...¨.
- sourmenetes
- Moderator
Καλοι παικτες για αλλες ομαδες.για τον ΠΑΟΚ μετριοι.
Κανενα επιπεδο δεν ανεβαινεις με αυτους τους παικτες.
Κανενα επιπεδο δεν ανεβαινεις με αυτους τους παικτες.
- ΑποστόληςΑ
Φαντάσου να είχαμε στο ρόστερ και τον Αλμπάνη!
Έχει ξεφύγει η φιλοσοφία του ρόστερ. Δεν ξέρω ποιος έπεισε την οικογένεια να αρχίσει επενδύσεις σε όντως καλούς παίκτες μέσω σκάουτερ αλλά χίλια μπράβο.
Το πλεονέκτημα είναι πως έγινε τόσο αθόρυβα τον καιρό που άλλοι είχανε απλώς παράγκα, οι επόμενοι ήρθανε σαν κλεφτοκοταδες και κορόιδεψαν και όταν ο ΠΑΟΚ ξεδίπλωσε ένα διετές πλάνο στο χορτάρι δεν πήρανε είδηση από πού τους ήρθε..
Όποιος θελήσει να κάνει το αυτονόητο από σήμερα κιόλας, είναι δύο με τρία χρόνια πίσω μας.
Το πλεονέκτημα είναι πως έγινε τόσο αθόρυβα τον καιρό που άλλοι είχανε απλώς παράγκα, οι επόμενοι ήρθανε σαν κλεφτοκοταδες και κορόιδεψαν και όταν ο ΠΑΟΚ ξεδίπλωσε ένα διετές πλάνο στο χορτάρι δεν πήρανε είδηση από πού τους ήρθε..
Όποιος θελήσει να κάνει το αυτονόητο από σήμερα κιόλας, είναι δύο με τρία χρόνια πίσω μας.