Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ 18/2-19:00,NET HD
Re: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ 18/2-19:00,NET HD
Έχετε μια σιγουριά ότι η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος η οποία κατά 99% έχει πέσει θα κατέβει φουλ αμυντικά, γιατί;
Γιατί έτσι έχει μάθει να παίζει ή γιατί θα φάει λιγότερα παίζοντας άμυνα;
Δεν υπάρχει λόγος κατά τη γνώμη μου να παίξουν φουλ άμυνα, δε λέω να ανέβουν όλοι άλλα λεωφορεία και φορτηγά δε βλέπω να κατεβάζουν.
Γιατί έτσι έχει μάθει να παίζει ή γιατί θα φάει λιγότερα παίζοντας άμυνα;
Δεν υπάρχει λόγος κατά τη γνώμη μου να παίξουν φουλ άμυνα, δε λέω να ανέβουν όλοι άλλα λεωφορεία και φορτηγά δε βλέπω να κατεβάζουν.
- ΑποστόληςΑ
Το να βάλει Λημνιό δεξιά, απλά θα πλατύνει το χαμόγελο της άμυνας των Απολλωνιστών. Μακράν ο πιο ακίνδυνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ.
Ο Μπίσε μοιράζει και προωθεί γρήγορα το παιχνίδι και μπορεί να πετάει διαβητικές μπαλιές, αρκεί όμως να παίζει στη θέση του. Σαν αριστερό εξτρέμ είναι μέτριος, όπως και ο Λημνιός άλλωστε.
Ο Πέλκας φέτος είναι πολύ μέτριος σαν 10ρι.
Θα με πεις ότι παίζουμε με την τελευταία ομάδα και αλίμονο αν κόντρα σ' αυτήν πρέπει να βάλουμε μόνο τους καλύτερους.
Ναι, αλλά δεν παίζουμε κόντρα μόνο στον Απόλλωνα, αλλά και πιθανότατα στο διαιτητικό τρίο. Θα μας σφυρίξει off-side που δεν θα είναι, δεν θα μας δώσει πέναλτυ κλπ.
Γι' αυτό θέλω την πιο γρήγορη και διεισδυτική επίθεση.
Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουμε γκολ από τα στόπερ, ή τα χαφ μας.
(ή τα ακραία μας μπακ)
Ο Μπίσε μοιράζει και προωθεί γρήγορα το παιχνίδι και μπορεί να πετάει διαβητικές μπαλιές, αρκεί όμως να παίζει στη θέση του. Σαν αριστερό εξτρέμ είναι μέτριος, όπως και ο Λημνιός άλλωστε.
Ο Πέλκας φέτος είναι πολύ μέτριος σαν 10ρι.
Θα με πεις ότι παίζουμε με την τελευταία ομάδα και αλίμονο αν κόντρα σ' αυτήν πρέπει να βάλουμε μόνο τους καλύτερους.
Ναι, αλλά δεν παίζουμε κόντρα μόνο στον Απόλλωνα, αλλά και πιθανότατα στο διαιτητικό τρίο. Θα μας σφυρίξει off-side που δεν θα είναι, δεν θα μας δώσει πέναλτυ κλπ.
Γι' αυτό θέλω την πιο γρήγορη και διεισδυτική επίθεση.
Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουμε γκολ από τα στόπερ, ή τα χαφ μας.
(ή τα ακραία μας μπακ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 18 Φεβ 2019, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υποθετω πως η τακτικη ειναι να τους τρεξουμε για να τους πατησουμε σιγουρα στο δευτερο αν δε κατσει στο πρωτο.
Αποψη μου οτι εμενα δε μου αρεσει ο Ζαμπα ως αλλαγη γιατι εινσι παικτης που θελει ρυθμο και πρεπει πσντα να ξεκιναει αλλα τι μα κανουμε θα δουμε.
Αποψη μου οτι εμενα δε μου αρεσει ο Ζαμπα ως αλλαγη γιατι εινσι παικτης που θελει ρυθμο και πρεπει πσντα να ξεκιναει αλλα τι μα κανουμε θα δουμε.
-
Ναι αλλά σε κάποια από αυτά τα ημίχρονα ο Ζαμπά ήταν βασικός. Σύφωνώ ότι ο βραζιλιάνος είναι σε πολύ καλή φόρμα και τον προτιμώ και εγώ από τον Λημνιό αλλά 1) λογικά ο Λουτσε θα έχει κάποιο σχέδιο διαχειρισης των επόμενων 4-5 αγώνων 2) Με δεδομένη τη φόρμα της ομάδας και τον αντίπαλο θα πρέπει να συμβούν πολλά περισσότερα από ένα κακό παιχνίδι του Λημνιού για να μην πάρουμε την νίκη. Ας μη βιαζόμαστε να κρίνουμεΠοιος λημνιος ρε γαμω? Βαλε κανονικη εντεκαδα, κανε ενα 0-2 και βγαλε ζαμπα κλπ. Παλι ενα ημιχρονο στα σκουπιδια με τον λημνιο να τρεχει χωρις λογο με σεντρες στα αντιπαλα σωματα και τον πελκα να σουταρει στα περιστερια.
Ναι ο λουτσεσκου ξερει καλυτερα αλλα εχει πεταξει απειρα ημιχρονα και τα διορθωνε στο 2ο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos_Sketos την Δευ 18 Φεβ 2019, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επισης η παρουσια του Λημνιου θεωριτικα απελευθερωνει τον Ματος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Δευ 18 Φεβ 2019, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίδες σοσ.
Ειμαι ιταλία. Πως μπορω να δω το παιχνιδι μεσω της παε το λινκ? Πρεπει να κανω καποια διαδικασια?
Ειμαι ιταλία. Πως μπορω να δω το παιχνιδι μεσω της παε το λινκ? Πρεπει να κανω καποια διαδικασια?
αν μετα απο 20 αγωνες πρωταθληματος δεν εχουμε ακομα εμπιστοσυνη στον Λουτσκεσκου,δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανει ο ανθρωπος για να μας πεισει.
γενικα ο απολλων δεν εχει κακους παικτες ,το αντιθετο μαλιστα και θεωρω η βαθμολιγικη θεση εχει να κανει κυριως με το ταιμινκ των μεταγραφων και τις 3-4 αλλαγες προπονητων.. παμε γερα!!!!! 

7
Ναι και αν όχι απευθείας με ένα απλό vpn όπως στο laola θα δουλέψει σίγουραgpap έγραψε:Το δειχνει η ερτ???gika έγραψε:μπες στο web tv της ερτ
- V-olakiotis
Είμαστε στην 9.
Όλα κομπλέ ως τώρα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Όλα κομπλέ ως τώρα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- john4serres
Με Βαφεα και Κυργια αντίπαλα στόπερ, πρέπει να το πάρουμε άνετα.
Κακοι παίκτες γενικά στην 11αδα του Απόλλων.
Μονο ο Χουαντερσον μπορεί να διακριθεί.
Κακοι παίκτες γενικά στην 11αδα του Απόλλων.
Μονο ο Χουαντερσον μπορεί να διακριθεί.
παμε να διδαξουμε ποδοσφαιρο μη μασατε τιποτα αδερφια
σε λιγο ξεκοιναει μια απο τις δυο καλυτερες 11δες του πρωταθληματος,
και η αλλη του Π.Α.Ο.Κ ειναι

σε λιγο ξεκοιναει μια απο τις δυο καλυτερες 11δες του πρωταθληματος,
και η αλλη του Π.Α.Ο.Κ ειναι