#keepPAOKalive
Re: #Keep PAOK alive#
687
Ντροπή. Ας δώσουμε και 5-10 ευρώ ή αν θέλεις να δώσεις 100 πάρε 10 κουπόνια των 10 ανά τακτά διαστήμαστα.
Όλα απ'τον Ιβάν θα τα περιμένεις ?
Ντροπή. Ας δώσουμε και 5-10 ευρώ ή αν θέλεις να δώσεις 100 πάρε 10 κουπόνια των 10 ανά τακτά διαστήμαστα.
Όλα απ'τον Ιβάν θα τα περιμένεις ?
Μόλις έβαλα και εγώ ότι μπορούσα. Αρχικά είπα να βάλω τον επόμενο μηνα γιατί είμαι λίγο στενός αλλα σκέφτηκα "αν περιμένεις να είσαι άνετος δε θα βάλεις ποτε". 2-3 φορες να μη βγω για μπύρες και καλύφτηκα... καλο στο συκώτι μου θα κάνω.
Βάλτε ο καθένας ότι μπορείτε, έχει κάρτες από 5€, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μια φορα με τη γκόμενα να μη βγείς για καφέ και πάλι πιο φτηνά θα σου βγει
Εγώ το σκέφτομαι κάπως έτσι. Εξωτερικό μένω και γυρνάω σπανια Ελλάδα. Εδώ και τόσα χρονια κοιτάω ΠΑΟΚ στο basket κατά μέσo ορο 1 φορα κάθε 2-3 εβδομαδες (αν βάλεις στο συλλογισμό διακοπές, προετοιμασίa, Ευρωμπάσκετ κλπ) με τζαμπαταν link από το internet. Οποτε ψυχαγωγούμαι τζάμπα, αν πήγαινα για ποτό με την γκόμενα η κάνα σινεμά ποιο ακριβά θα μου έβγαινε. Δεν είναι το σωστό να βάλω και κάνα φράγκο για την ψυχαγωγία μου τόσα χρονια (και μερικά εγκεφαλικά τύπου Φάρου);
ΒAΛΤΕ PE ΜAΓΚΕΣ, ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝAΓΚΗ ΈΧΕΙ ΤΟΝ ΙΒAΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΝΤA, ΒAΛΤΕ ΚANΝΑ ΨΊΧΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ! ΈΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΈΝΑ ΜΕΓΑΛΕΊΑ!
Παράκληση στους mods: γίνεται να το κάνετε "pin" πρώτο θέμα στο φόρουμ να το βλέπουν όλοι συνεχειά
Βάλτε ο καθένας ότι μπορείτε, έχει κάρτες από 5€, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μια φορα με τη γκόμενα να μη βγείς για καφέ και πάλι πιο φτηνά θα σου βγει
Εγώ το σκέφτομαι κάπως έτσι. Εξωτερικό μένω και γυρνάω σπανια Ελλάδα. Εδώ και τόσα χρονια κοιτάω ΠΑΟΚ στο basket κατά μέσo ορο 1 φορα κάθε 2-3 εβδομαδες (αν βάλεις στο συλλογισμό διακοπές, προετοιμασίa, Ευρωμπάσκετ κλπ) με τζαμπαταν link από το internet. Οποτε ψυχαγωγούμαι τζάμπα, αν πήγαινα για ποτό με την γκόμενα η κάνα σινεμά ποιο ακριβά θα μου έβγαινε. Δεν είναι το σωστό να βάλω και κάνα φράγκο για την ψυχαγωγία μου τόσα χρονια (και μερικά εγκεφαλικά τύπου Φάρου);
ΒAΛΤΕ PE ΜAΓΚΕΣ, ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝAΓΚΗ ΈΧΕΙ ΤΟΝ ΙΒAΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΝΤA, ΒAΛΤΕ ΚANΝΑ ΨΊΧΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ! ΈΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΈΝΑ ΜΕΓΑΛΕΊΑ!

Παράκληση στους mods: γίνεται να το κάνετε "pin" πρώτο θέμα στο φόρουμ να το βλέπουν όλοι συνεχειά
Ωραία,
Ελπίζω τώρα με την συμμετοχή σε τελικό να έχουμε και μεγαλύτερη συμμετοχή στο keep PAOK alive !
Εμείς το χρέος μας, ε?

Ελπίζω τώρα με την συμμετοχή σε τελικό να έχουμε και μεγαλύτερη συμμετοχή στο keep PAOK alive !
Εμείς το χρέος μας, ε?

- Επισκέπτης
Εκτος απο τη συμμετοχή σας με τον οβολο σας, δημοσιοποιηστε το σε ολα τα σοσιαλ μιντια που εχετε λογαριασμο. Κ να το επαναφερετε τακτικα. Δεν πολυδιαφημιζεται η φαση και ξεχνιεται.... Κοινοποιηστε παντού.
Ούτε σήμερα, ούτε με τόση προσπάθεια καταφέρνουμε να φτάσουμε τη χιλιάδα? αντε ωρέ παλουκάρια, που στε?

Μόνο 890 έχουν συνεισφέρει, τεράστια ξεφτίλα. Είμαστε τελικά πανηγυρτζήδες και τζαμπατζήδες, χθες έπαιζε η Κ19 με δωρεάν είσοδο και είχε 8000 κόσμο...
Έβαλα κι εγώ
Βέβαια το νούμερο δεν άλλαξε από 890 σε 891.
Προφανώς θα έχει ν κάνει με το πότε ενημερώνουν τον αριθμό οι υπεύθυνοι
Βέβαια το νούμερο δεν άλλαξε από 890 σε 891.
Προφανώς θα έχει ν κάνει με το πότε ενημερώνουν τον αριθμό οι υπεύθυνοι
Από χθες είναι κολλημένο στο 890.
Την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έβαλα εγώ ανανεώθηκε κατευθείαν, μπορεί να ήταν σύμπτωση ή να υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα
Την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έβαλα εγώ ανανεώθηκε κατευθείαν, μπορεί να ήταν σύμπτωση ή να υπάρχει κάποιο τεχνικό ζήτημα
- sourmenetes
- Moderator
καρφιτσωθηκε αδελφε!enpens4 έγραψε:Μόλις έβαλα και εγώ ότι μπορούσα. Αρχικά είπα να βάλω τον επόμενο μηνα γιατί είμαι λίγο στενός αλλα σκέφτηκα "αν περιμένεις να είσαι άνετος δε θα βάλεις ποτε". 2-3 φορες να μη βγω για μπύρες και καλύφτηκα... καλο στο συκώτι μου θα κάνω.
ΒAΛΤΕ PE ΜAΓΚΕΣ, ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝAΓΚΗ ΈΧΕΙ ΤΟΝ ΙΒAΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΝΤA, ΒAΛΤΕ ΚANΝΑ ΨΊΧΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ! ΈΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΈΝΑ ΜΕΓΑΛΕΊΑ!![]()
H λύση είναι απλή.
Να μην δώσει ο Ιβαν, λέμε τώρα.
Το καλοκαίρι, μαζί με το διαρκείας του ΠΑΟΚ, στήστε ένα σταντ εκεί δίπλα. Όποιος θέλει να δίνει και κατιτίς και δίπλα, τη στιγμή που είναι με το χαμόγελο στο πρόσωπο για το διαρκείας στο ποδόσφαιρο, να δείτε τι άνετα δίνει το 5ευρω.
όχι ότι εγώ έκανα πάνω από λεπτό για να πάρω το κουπόνι μέσω ιντερνετ τώρα, αλλά οκ.
Να μην δώσει ο Ιβαν, λέμε τώρα.
Το καλοκαίρι, μαζί με το διαρκείας του ΠΑΟΚ, στήστε ένα σταντ εκεί δίπλα. Όποιος θέλει να δίνει και κατιτίς και δίπλα, τη στιγμή που είναι με το χαμόγελο στο πρόσωπο για το διαρκείας στο ποδόσφαιρο, να δείτε τι άνετα δίνει το 5ευρω.
όχι ότι εγώ έκανα πάνω από λεπτό για να πάρω το κουπόνι μέσω ιντερνετ τώρα, αλλά οκ.
ξέρει κανείς που και πότε θα είναι αύριο μεθαύριο ο Μπανε στο ντίσελντορφ ?
θα πάει στον σύνδεσμο ή κάπου αλλού ?
θα πάει στον σύνδεσμο ή κάπου αλλού ?
https://www.sdna.gr/mpasket/basket-leag ... ppaokalive
Τεραστιος Μπανε.
Προς το παρον 890 ατομα δωσανε με 28 850 ευρω συνολο. Ανεβαινει σταθερα αλλα ειναι πολυ λιγο για τα κυβικα μας ποσο μαλλον οταν μπορεις να βαλεις απο 5 ευρω αν εχεις οικονομικες δυσκολιες πχ.
Το Παιχνιδι με αεκ πρεπει να αποτελεσει αφορμη για μεγαλυτερη προβολη και συζητηση γυρω απο το ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ που ολοι αγαπαμε.
Τεραστιος Μπανε.
Προς το παρον 890 ατομα δωσανε με 28 850 ευρω συνολο. Ανεβαινει σταθερα αλλα ειναι πολυ λιγο για τα κυβικα μας ποσο μαλλον οταν μπορεις να βαλεις απο 5 ευρω αν εχεις οικονομικες δυσκολιες πχ.
Το Παιχνιδι με αεκ πρεπει να αποτελεσει αφορμη για μεγαλυτερη προβολη και συζητηση γυρω απο το ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ που ολοι αγαπαμε.