Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ 18/2-19:00,NET HD
Re: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ 18/2-19:00,NET HD
Αφού δεν παίζει Γιαννούλης (άρα Βιερίνια μάλλον μέσα) τότε Λύρατζης αντι του Μάτος. Ή Τόσκα αριστερά..
- ΑποστόληςΑ
Odi έγραψε:Ακόμη ένας τελικός. Λύσσα για τη νίκη από το πρώτο λεπτό,σφυροκόπημα και ακόμη τρεις πόντοι.
Απόστολε ο Ολιβάρες μου φαίνεται αποσύρθηκε,ίσως κάνω και λάθος.

Αμέσως να μου την πεις.
ΟΚ. Δεν είμαι πια 25 χρονών όπως εσύ. Τα έχω περάσει εδώ και μια 10ετία τουλάχιστον.
- ΑποστόληςΑ
Χρειαζόμαστε επιθετικό αριστερό μπακ. Ο Τόσκα δεν κάνει για τέτοια παιχνίδια.tolis01 έγραψε:Αφού δεν παίζει Γιαννούλης (άρα Βιερίνια μάλλον μέσα) τότε Λύρατζης αντι του Μάτος. Ή Τόσκα αριστερά..
A ρε Αποστόλη, 25 ήμουν όταν σε γνώρισα.. Βαδίζοντας προς τα 30 πλέον, χαίρομαι που θεωρείς πως είμαι ακόμη 25.ΑποστόληςΑ έγραψε:Odi έγραψε:Ακόμη ένας τελικός. Λύσσα για τη νίκη από το πρώτο λεπτό,σφυροκόπημα και ακόμη τρεις πόντοι.
Απόστολε ο Ολιβάρες μου φαίνεται αποσύρθηκε,ίσως κάνω και λάθος.![]()
Αμέσως να μου την πεις.
ΟΚ. Δεν είμαι πια 25 χρονών όπως εσύ. Τα έχω περάσει εδώ και μια 10ετία τουλάχιστον.
Γ αυτό θα αποδεχτώ πως είσαι κ εσύ γύρω στα 40 χωρίς Κυριακές, αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρια.
Τον νου μας. Μπορει μεσα στο γηπεδο να τελειωσαν ολα αγωνιστικα αλλα με αυτούς που μπλεξαμε πρεπει να εχουμε τα ματια μας 1004. Ολοι να προστατεψουμε και να βοηθησουμε την ομαδαρα μας να κτίσει τη δικη της δυναστεία.
- NIKOS_PAOK04
Με ποιον τρόπο το 3-5-2 προσθέτει αμυντικό παίκτη και αφαιρεί επιθετικό ?Nikos 74 έγραψε:Λυσα από το πρώτο λεπτό. Η ομάδα παικτικά δεν σταματάει πουθενά. Πολύ προσοχή στην κερκιδα, εκεί είναι ο κίνδυνος προβοκάτσιας. Αυτοί που γράφετε για αλλαγή συστήματος και
3-5-2 το εννοείτε αυτό; Δεν αποδίδει η ομάδα έτσι όπως παίζει; Τι θα αποφέρει αυτή η αλλαγή που θα βάλει στην εντεκάδα έναν αμυντικό παραπάνω και θα αφαιρέσει έναν δημιουργικο, επιθετικογενή ποδοσφαιριστη;
Παίζεις 4-2-3-1 ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ?
Μπισεσβαρ - Ζαμπά - Βιερίνια - Ακπομ - Σβιντέρσκι !!!!
-
Η διαταξη ελαχιστη σημασια εχει στο ποσοι αμυνονται και ποσοι επιτιθενται, αυτο εχει να κανει με τις οδηγιες, τους ρολους και το στησιμο του αντιπαλου. Το θεμα ειναι αλλο, οτι δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος για αλχημειες μεσουσης της σεζον. Αν θελει ο Λουτσεσκου να δουλεψει το 3-5-2, που δεν εχει δειξει οτι θελει, τοτε ας το κανει απο τελη Ιουνιου με καταλληλες μεταγγραφες.NIKOS_PAOK04 έγραψε:Με ποιον τρόπο το 3-5-2 προσθέτει αμυντικό παίκτη και αφαιρεί επιθετικό ?Nikos 74 έγραψε:Λυσα από το πρώτο λεπτό. Η ομάδα παικτικά δεν σταματάει πουθενά. Πολύ προσοχή στην κερκιδα, εκεί είναι ο κίνδυνος προβοκάτσιας. Αυτοί που γράφετε για αλλαγή συστήματος και
3-5-2 το εννοείτε αυτό; Δεν αποδίδει η ομάδα έτσι όπως παίζει; Τι θα αποφέρει αυτή η αλλαγή που θα βάλει στην εντεκάδα έναν αμυντικό παραπάνω και θα αφαιρέσει έναν δημιουργικο, επιθετικογενή ποδοσφαιριστη;
Παίζεις 4-2-3-1 ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ?
Μπισεσβαρ - Ζαμπά - Βιερίνια - Ακπομ - Σβιντέρσκι !!!!
Εγω το ματς το φοβαμαι, ΠΑΟΚ σημαινει να κανεις γκελες μετα απο τεραστιες νικες, και ενα παιχνιδι που γινεται σε χωραφι Δευτεριατικα με ομαδα που θα σε περιμενει στα τελευταια 25 μετρα ειναι παντα υποπτο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ριαν αυτός ο ΠΑΟΚ που έμαθες, δεν υπάρχει πια. Ο νέος ΠΑΟΚ πιάνει τον αντίπαλο από τον λαιμό και τον πατάει κάτω. Είναι άρμα μάχης. Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις το θέαμα. Αυτή η ομάδα δε θα σε απογοητεύσει
-
Το ελπιζω φιλε, απλα ξερεις πως ειναι να εχεις μαθει 20 χρονια και ξαφνικα να βλεπεις μια ομαδα να μη χανει. Θες καιρο να το συνηθισεις. 

- Kostomanolis
Ειμασταν μαζί τότε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Στην τελευταία νίκη, 0-3 για το κύπελλο, ήμουν μέσα. Δύο γκολ ο 18χρονος Κουλούρης και μαγικές μπαλιές ο Νάτχο. Φεβρουάριος του 2014 ήτανε θαρρώ...Αργότερα, για το πρωτάθλημα, προηγηθήκαμε 0-3 και όμως δεν κερδίσαμε.tolis01 έγραψε:Από πότε έχουμε να κερδίσουμε Ριζούπολη;
Μάτι να γυαλίζει σε όποιους και να διαλέξει ο κόουτς.
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δύο φορές! Χαχαχαkayde έγραψε:Συμφωνω με τον ακροατη του Nils Frahm
- Mauricio-8-
Σοβαρά και δυνατά απτην αρχή και το τελιωνουμε το ματς δεν δίνουνε δικαίωμα να αμφισβήτησει τον Πρωταθλητή κανένας!Το καθαρίζεις όμορφα και ωραία απτό ιμηχρονο το ματσάκι.
Δύσκολο παιχνίδι όπως και κάθε παιχνιδι που παίζουμε. Θα τα πάρουμε μόνο αν είμαστε σοβαροί. Πρέπει οι παίκτες να είναι 100% συγκεντρωμένοι στην προσπαθεια τους. Τίποτε δεν κρίθηκε ακόμη.
Υποθετικά είναι το πιο εύκολο παιχνίδι από τα 6 εκτός έδρας παιχνίδια που απομένουν. Είναι θετικό ότι παίζουμε Δευτέρα για δύο λόγους. Πρώτο ότι είναι μια μέρα επιπλέον ξεκούρασης και δεύτερο θα ξέρουμε και το αποτέλεσμα του ψεύτη με τον χάρτινο. Όσο περνάνε οι μέρες, ενσωματώνονται και οι καινούριοι, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν περισσότερο για τον θεσμό του κυπέλλου. Ενδεκάδα που κερδίζει , δεν αλλάζει. Πάμε σοβαροί για το 3ποντο, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για το όνειρο.