ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1
- john4serres
Re: ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1
Πιθανή ενδεκάδα γαυρου από σπορτ ταιμ
Σα
Τοροσιδης
Σισε
Βουκοβιτς
Κουτρης
Γκιλιερμε
Νατχο
Φορτουνης
Λάζαρος
Ποντενσε
Γκερερο
Σα
Τοροσιδης
Σισε
Βουκοβιτς
Κουτρης
Γκιλιερμε
Νατχο
Φορτουνης
Λάζαρος
Ποντενσε
Γκερερο
-
Mε τέτοια εντεκάδα θα υστερεί αρκετά κ αυτός στο αμυντικό τρανζισιον. Ο νατχο δεν είναι κόφτης κ οι 3 μεσοεπιθετικοι δεν μαρκαρουν. Θα θελήσει να πάρει κυριαρχία κ έλεγχο της μπάλας. Εκκίνηση αλά Μπενφικα και όλα θα πάνε καλά.. Τρελό άγχος με έχει πιάσει από πρωί...john4serres έγραψε:Πιθανή ενδεκάδα γαυρου από σπορτ ταιμ
Σα
Τοροσιδης
Σισε
Βουκοβιτς
Κουτρης
Γκιλιερμε
Νατχο
Φορτουνης
Λάζαρος
Ποντενσε
Γκερερο
- john4serres
Την Κυριακή από νωρίς
με την παρέα την καλή
να τραγουδάμε όλοι μαζί
ΠΑΟΚ θα είμαι μια ζωή, ΠΑΟΚ θα είμαι μια ζωή!!!
Καλημέρα ΠΑΟΚαρες μου
με την παρέα την καλή
να τραγουδάμε όλοι μαζί
ΠΑΟΚ θα είμαι μια ζωή, ΠΑΟΚ θα είμαι μια ζωή!!!
Καλημέρα ΠΑΟΚαρες μου
Θελουν μονο νικη οι πουστορουφιανοι του στολου οποτε θα πιεσουν απο την αρχη. Ελπιζω να θυμηθουμε τα επικα πρωτα ημιχρονα.
Για ενα ειμαι σιγουρος. Η βοη της τουμπας θα υπαρχει οσο ποτε σε τοσο μεγαλο ποσοστο. Μεχρι και οι ινσταγκραμογκομενες που θ ερθουν θα φωναζουν.
Για ενα ειμαι σιγουρος. Η βοη της τουμπας θα υπαρχει οσο ποτε σε τοσο μεγαλο ποσοστο. Μεχρι και οι ινσταγκραμογκομενες που θ ερθουν θα φωναζουν.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Πέρα απο το αμυντικό τους δίδυμο που κάνει συνέχεια λάθη, το τέρμα τους δεν μπορεί να παίξει καθόλου με τα πόδια και πουλάει συνέχεια την μπάλα. Για αυτό πίεση απο το πρώτο λεπτό στην αμυντική τους 3αδα απο τον Ακπόμ και όσους παίξουν μεσοεπιθετικά!
Καλό ταξίδι σε όσους πηγαίνουν Θεσσαλονίκη και καλή επιστροφή!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Καλό ταξίδι σε όσους πηγαίνουν Θεσσαλονίκη και καλή επιστροφή!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Όπως και να κυλάει το παιχνίδι, ο κόσμος πρέπει να ενισχύει την ομάδα με φωνή και ηχητική (και μόνο) βία.
Είμαστε ο καλύτερος λαός;
Είναι η Τούμπα καζάνι που κοχλάζει;
Σήμερα πρέπει να το αποδείξουμε για τις επόμενες γενεές.
Όλη η Αθήνα και οι τσάτσοι τους στην πόλη, δηλώνουν με βεβαιότητα πως το παιχνίδι είναι διπλό.
Όλο το πολιτικό, αθλητικό και μηντιακό κατεστημένο, δηλώνουν με βεβαιότητα πως το παιχνίδι είναι διπλό.
Μόνο εμείς πιστεύουμε στην νίκη.
Μόνο εμείς, οι οπαδοί και φίλαθλοι της ομάδος.
Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, όπως και να κυλίσει ο αγώνας.
Αν νικήσουμε τίποτα δεν τελείωσε.
Αν χάσουμε τίποτα δεν τελείωσε.
Μόνο αν βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια, τελείωσε το όνειρο.
Προσοχή λοιπόν, σε ότι είπε και η ΠΑΕ. Προσοχή στον διπλανό μας. Και πρώτα από όλα, προσοχή στον εαυτό μας.
Σήμερα, πρέπει η ιαχή ΠΑΟΚ να ακουστεί έως την χαβούζα.
Βγάζουμε την βαρβαρική μας φωνή σήμερα, ξεχνάμε οικογένεια, ξεχνάμε δουλειά, ανεργία, χρέη, αφήνουμε τον προπονητή της κερκίδας σπίτι μας, και βγάζουμε φωνή.
Έχουμε μάχη σήμερα.
ΥΣ πως θα περάσει η πουτάνα η ώρα;;;;;
Είμαστε ο καλύτερος λαός;
Είναι η Τούμπα καζάνι που κοχλάζει;
Σήμερα πρέπει να το αποδείξουμε για τις επόμενες γενεές.
Όλη η Αθήνα και οι τσάτσοι τους στην πόλη, δηλώνουν με βεβαιότητα πως το παιχνίδι είναι διπλό.
Όλο το πολιτικό, αθλητικό και μηντιακό κατεστημένο, δηλώνουν με βεβαιότητα πως το παιχνίδι είναι διπλό.
Μόνο εμείς πιστεύουμε στην νίκη.
Μόνο εμείς, οι οπαδοί και φίλαθλοι της ομάδος.
Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, όπως και να κυλίσει ο αγώνας.
Αν νικήσουμε τίποτα δεν τελείωσε.
Αν χάσουμε τίποτα δεν τελείωσε.
Μόνο αν βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια, τελείωσε το όνειρο.
Προσοχή λοιπόν, σε ότι είπε και η ΠΑΕ. Προσοχή στον διπλανό μας. Και πρώτα από όλα, προσοχή στον εαυτό μας.
Σήμερα, πρέπει η ιαχή ΠΑΟΚ να ακουστεί έως την χαβούζα.
Βγάζουμε την βαρβαρική μας φωνή σήμερα, ξεχνάμε οικογένεια, ξεχνάμε δουλειά, ανεργία, χρέη, αφήνουμε τον προπονητή της κερκίδας σπίτι μας, και βγάζουμε φωνή.
Έχουμε μάχη σήμερα.
ΥΣ πως θα περάσει η πουτάνα η ώρα;;;;;
Καλό ταξίδι φίλος.Λεμεσος4 έγραψε:Λεμεσος Λαρνακα Θεσσαλονικη Τουμπα Παφος Λεμεσος 2345 χιλιομετρα σε μια μερα για σ ενα ΠΑΟΚΑΡΑ μου. Για το μεγαλειο σου το λαο σου την στιγμη που θα πανηγυριζουμε το ποιο αντρικιο πρωταθλημα που εχει δει η Ελλαδα. Κοντρα στο κατεστημενα, τις δικαστικες τους, τους ψευτες δημοσιογραφους, τους φοβισμένους διαιτητες. Σιγα να μην ασχοληθουμε με τους υποαναπτυκτους. Μονο ο ΠΑΟΚ οι παικτες η ατμοσφαιρα ο προερος η διοικηση μου και το γλεντι που θα στησουμε στην κερκιδα με ενδιαφερει. Ειμαστε το αυριο που ανατελει και το ξερουν.
Ξεκιναμε αδερφια. ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αν έρθεις νωρίς, έλα να κεράσουμε μπύρες
- Mauricio-8-
- navigator11
Το παιχνίδι είναι 3-1, 4-1. Μέχρι το 20 θα είμαστε μπροστά στο σκορ.
- Mauricio-8-
Πρέπει να μπούμε δυνατά στο πρώτο 20 λεπτο και να κανουμε γκόλ!!Αν γίνει αυτό μετα τους κόβεις τα πόδια και θα βγούνε πολύ μπροστά και θα ανοίξουνε πολλοί χώροι για Ζαμπα Ακπομ Μπισεσβαρ να κάνουνε φιέστα!Αν όμως περάσει το πρώτο 20λεπτο χωρίς γκολ το παιχίδινι θα ισορροπήσει!7 ώρες ακόμη...