ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Dimg4

Re: ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dimpatra έγραψε:Θέλω καθαρό σκορ 3-0 και μετά στην συνέντευξη τύπου ο Αντελινιο να πει :
Υποτίθεται ότι θα ήταν ντέρμπι τιναφτορε

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Βιερινια δεν θα επεφτε ποτε στο επιπεδο βλαχοαεχτσηδων
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Spiros_S έγραψε:Πριν 25 χρόνια ρίξαμε 38 πόντους στη Σκαβολίνι στο Παλέ.
Σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις στην Ιταλία, οι παίκτες της Ιταλικής ομάδας είπαν ότι κατάλαβαν ότι είχαν χάσει, όταν πήγαν στο γήπεδο και αισθάνθηκαν το έδαφος να τρέμει μία ώρα πριν το παιχνίδι. Τους κόπηκαν τα πόδια.

Κάτι ανάλογο περιμένω την Κυριακή.
Ημουν μεσα... τι εμπειρια ρε πουστη μ
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Θυμιζω παιχνιδι πρωταθλημα ηταν και αυτο με τον βαζελο και την γκολαρα του Παμπλο Γκαρσια, και τι εγινε μετα μεχρι το τελος της χρονιας

Θυμιζω παιχνιδι πρωταθλημα ηταν και με τον γαυρο και με την κουλα περσι, και το τι εγινε παλι

Νικη χωρις να αναψει ουτε ενας πύρσος, εχουμε μολις 4 ακομα παιχνιδια Τουμπα για πρωταθλημα να βγαλουμε γουστα και ακομα δυο για το κυπελλο, δεν γινεται να δωσουμε το παραμικρο δικαιωμα στους κατω να μας κλεψουν παλι τα ονειρα. Δεν γινεται να κλεισει η Τουμπα σε τετοια ιστορικη χρονια.

Ηρεμα και θα γραψει 6-0 το κοντερ

Γ@μηστε τον που@τη τον ολυμπιακο
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

Σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις στην Ιταλία, οι παίκτες της Ιταλικής ομάδας είπαν ότι κατάλαβαν ότι είχαν χάσει, όταν πήγαν στο γήπεδο και αισθάνθηκαν το έδαφος να τρέμει μία ώρα πριν το παιχνίδι. Τους κόπηκαν τα πόδια.

Σε αυτο το ματς ημουν κι εγω μεσα!
Ειναι ενα απο τα δυο-τρια ματς απο τα πολλα που εχω παει, που το πηρε μονος του ο λαος!
Χασαμε στο πρωτο με 16 ποντους και επρεπε να ανατρεψουμε τη διαφορα!
Αυτο που γινοταν στο γηπεδο, παροτι οι ιταλοι ηταν κοντα στο σκορ δε μπορει να περιγραφει!
Τα γραφω και δακρυζω.....Τελικα οπως λες κερδισαμε με 38 ποντους τη σκαβολινι του μανιφικο.
Αναλογη κερκιδα εχω ζησει στην ανατροπη με παναθηναικο επι ζαετς απο 0-1 σε 4-1, οταν τρωμε το γκολ
και ο μαναβης αρχιζει αμεσως παοκ ολε.....Φυσικα οι κερκιδες με μαναβη-τριγωνο αλλα και μασκοφορο
μετα σε δυσκολα χρονια, ηταν οι καλυτερες ολων των εποχων. Εκπληκτικη βεβαια η κερκιδα με σλαβια
απο 0-3 σε 5-3(μασκοφορος). Ελπιζω την Κυριακη σε μια απλα πολυ καλη κερκιδα με συνεχη παλμο, οπως στα τελευταια εντος που ειναι αρκετη για τη νικη.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ΑΜΠΑΛΑ έγραψε:Φυσικα οι κερκιδες με μαναβη-τριγωνο αλλα και μασκοφορο
μετα σε δυσκολα χρονια, ηταν οι καλυτερες ολων των εποχων. Εκπληκτικη βεβαια η κερκιδα με σλαβια
απο 0-3 σε 5-3(μασκοφορος).
Ελπιζω την Κυριακη σε μια απλα πολυ καλη κερκιδα με συνεχη παλμο, οπως στα τελευταια εντος που ειναι αρκετη για τη νικη.
αν τέτοιο ματς τέτοιας συγκυρίας συνέβαινε επί των δύσκολων χρόνων του μασκοφόρου, αυτά που θα γινόντουσαν την κυριακή δεν θα γινόταν δυνατό να περιγραφούν με λέξεις.
αυτό που ελπίζω για την κυριακή είναι η συνεννόηση των συνδέσμων παρά το κακό κλίμα για συλλαλητήριο και την μόδα των πολιτικών διαφωνιών και ο συντονισμός τους ώστε να δούμε μία Τούμπα με παλμό, σημαίες και άπειρα χαρτάκια, και πανό με ΠΑΟΚ χωρίς αναφορές σε αστεία πεσίματα.
ένα ΠΑΟΚ ολέ αρκεί να δημιουργήσει σεισμό.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

tsou έγραψε:
ΑΜΠΑΛΑ έγραψε:Φυσικα οι κερκιδες με μαναβη-τριγωνο αλλα και μασκοφορο
απο 0-3 σε 5-3(μασκοφορος).
Ελπιζω την Κυριακη σε μια απλα πολυ καλη κερκιδα με συνεχη παλμο, οπως στα τελευταια εντος που ειναι αρκετη για τη νικη.
αν τέτοιο ματς τέτοιας συγκυρίας συνέβαινε επί των δύσκολων χρόνων του μασκοφόρου, αυτά που θα γινόντουσαν την κυριακή δεν θα γινόταν δυνατό να περιγραφούν με λέξεις.
αυτό που ελπίζω για την κυριακή είναι η συνεννόηση των συνδέσμων παρά το κακό κλίμα για συλλαλητήριο και την μόδα των πολιτικών διαφωνιών και ο συντονισμός τους ώστε να δούμε μία Τούμπα με παλμό, σημαίες και άπειρα χαρτάκια, και πανό με ΠΑΟΚ χωρίς αναφορές σε αστεία πεσίματα.
ένα ΠΑΟΚ ολέ αρκεί να δημιουργήσει σεισμό.
Τι θυμηθήκατε τώρα ρε παιδιά, συγκίνηση πραγματικά, το παλέ έζησε απίστευτες στιγμές και μεις μαζί..επλισης με ορτέζ και το πρώτο του Φασούλα στα κόκκινα με γαύρους μέσα..

Έχουν αλλάξει οι εποχές, κακά τα ψέματα, αλλά δεν παύει να είναι Τούμπα. Θα το χάσω εγώ τελικά, δεν τα κατάφερα, αλλά η καρδιά από τώρα έχει ανεβάσει παλμούς...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑΜΠΑΛΑ έγραψε:

Σε αυτο το ματς ημουν κι εγω μεσα!
Ειναι ενα απο τα δυο-τρια ματς απο τα πολλα που εχω παει, που το πηρε μονος του ο λαος!
Χασαμε στο πρωτο με 16 ποντους και επρεπε να ανατρεψουμε τη διαφορα!
Αυτο που γινοταν στο γηπεδο, παροτι οι ιταλοι ηταν κοντα στο σκορ δε μπορει να περιγραφει!
Τα γραφω και δακρυζω.....Τελικα οπως λες κερδισαμε με 38 ποντους τη σκαβολινι του μανιφικο.
Αναλογη κερκιδα εχω ζησει στην ανατροπη με παναθηναικο επι ζαετς απο 0-1 σε 4-1, οταν τρωμε το γκολ
και ο μαναβης αρχιζει αμεσως παοκ ολε.....Φυσικα οι κερκιδες με μαναβη-τριγωνο αλλα και μασκοφορο
απο 0-3 σε 5-3(μασκοφορος). Ελπιζω την Κυριακη σε μια απλα πολυ καλη κερκιδα με συνεχη παλμο, οπως στα τελευταια εντος που ειναι αρκετη για τη νικη.
Λέτε πράγματα που ζήσαμε πολλοί...
Με σκαβολινι 6500- 7000?? Δεν ξέρω πόσοι κρεμασμένοι στα κάγκελα και το Παλέ να πάλλεται... Με Σλάβια; νομίζω η 5 και η 6 δεν έχουν ξανά φωνάξει τόσο συνολικά από τότε... Έτρεμε το γήπεδο...
Η καρδιά μου δεν μπορεί να αντέξει την Κυριακή... Ήδη την προηγούμενη Κυριακή δεν ένιωθα καλά...
Θα πεθάνουμε από ΠΑΟΚ

SM-G965F
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

Η συγκινηση απο τις παλιες εποχες ειναι μεγαλη.
Ολα αυτα βεβαια γραφονται με σκοπο τα νεα παιδια
που πανε σε τετοια ντερμπυ να παιρνουν ακομη μεγαλυτερη
δυναμη για παλμο και φωνη. Ακομη και αν καποια στιγμη
οι οργανωτες δε φωναζουν, ας ξεκινουν αυτοι σε μικρες
παρεες με απλα συνθηματα. Να ειναι σιγουροι οτι θα
τους ακολουθησουν και αλλοι! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Θέλω τόσο πολύ να ρθει η Κυριακή και να ναι απόγευμα τόσο που νιώθω να μην περνάνε οι ώρες και οι μέρες.. Αντε ρε ΠΑΟΚαρα μου κλείστους το στόμα τους βολεμενους του Πειραιά!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

page4paok έγραψε:Θέλω κάθε φορά που η μπάλα θα μπαίνει στα δίχτυα τους να τρέχει ένας δικός μας να την παίρνει γρήγορα και να τη στήνει στη σέντρα για το επόμενο.

Σας ζηλεύω πάνω όσο δεν πάει

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Αυτό.Και ο κόσμος να έχει ανάψει κεριά και αναπτήρες όπως στις Σέρρες κάποτε σε μία ατμόσφαιρα που θα δονείται από το "έλεος" και το "θανατος"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Παρ 08 Φεβ 2019, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Mauricio-8- έγραψε:Θέλω τόσο πολύ να ρθει η Κυριακή και να ναι απόγευμα τόσο που νιώθω να μην περνάνε οι ώρες και οι μέρες.. Αντε ρε ΠΑΟΚαρα μου κλείστους το στόμα τους βολεμενους του Πειραιά!
Κι εγω.

Τους βλεπω οτι γυαλιζει το ματι τους και των παικτων και του προπονητη και του κοσμου μας.

Περσι στο μονο παιχνιδι που ελειψα(λογω ανωτερα βιας) και δεν εγινε απο τα λιγα που υπηρχαν λογω τιμωριας,φετος θα ερθω για να γινει και να τους φυγει ο π@τος.

3-0 ημιχρονο και αντε γεια μετα.

:nairepaok: :opaokara: :pano:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Παιδιά κανέναν εισιτήριο παίζει; Τίποτα επιστροφές;
Αν το ρισκάρουμε και πάμε τουμπα χωρίς εισιτήριο υπάρχει ελπίδα να μπούμε έτσι;
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Δεν νομιζω η πειραιωτικη πρεζοαρκουδα να εμφανιστει...
Θυμιζω απο το 2011....παρακαλουσε να φυγει τοτε

''Στο τμήμα ο Μαρινάκης γιατί φέρεται να πέταξε μπουκάλι ουίσκι σε οπαδούς

Μετά από την απειλή μήνυσης βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, κ. Μαρινάκης βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα καθώς υπήρξε η απειλή μήνυσης εις βάρος του με την καταγγελία ότι μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πέταξε ένα μπουκάλι ουίσκι στους οπαδούς.

Την ίδια ώρα, σε περίπου δέκα προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού.

Οι προσαχθέντες κρατούνται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυματίστηκαν ελαφρά ένας αστυνομικός και ένας ιδιώτης.

Στο μεταξύ, συμπλοκή μεταξύ οπαδών Άρη και ΠΑΟΚ, σημειώθηκε σε καφέ στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Δυνάμεις της Αστυνομίας επενέβησαν και προχώρησαν σε προσαγωγή υπόπτων.''
{newsit - 2011}
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ υπάρχουν στιγμές που είμαι σχετικά ήρεμος και χαλαρός. Κι άλλες που μου μοιάζει να έχει παγώσει ο χρόνος. Έχω ένα προαίσθημα, παίδες, ότι θα γραφεί επική σελίδα στην ιστορία του συλλόγου μεθαύριο. Και στο χορτάρι αλλά και στις εξέδρες.
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Στήριξη στην ομάδα ,μην ασχολείστε με τις γελοιότητες που θα έρθουν να κάνουν και προπάντων ψυχραιμία και όχι αγριότητα!!!Θα προκαλούν με το που πατήσουν χόρτο οι γυμναστές τους και λοιποί αξιωματούχοι ,δεν πρέπει να πέσουμε στην πουστιά τους ,γελάστε και περιπαίξτε τους τέτοιος θίασος έρχεται μια φορά τον χρόνο.
Το παιχνίδι είναι δικό μας ,μένει μόνο πόσα θα τους χώσουμε.
Απολαύστε το παιχνίδι με χουλιαμά και τζέρτζελο ,σαν τα ματς με τον τροΠΕΟύχο φαποκράτορα
το ματς είναι άσος και οβερ 3,5
την αγάπη μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”