ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1
Re: ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1
Μια χαρά μπορεί να έρθει Νάβι , αν κρίνει ότι θα βοηθήσει αυτό στο κομμάτι της πρόκλησης. Τι να φοβηθεί; 30 φουσκωτους κ τη μισή αστυνομία της Θεσσαλονίκης θα έχει να τον προστατεύει...άσε που θα ΠΑΡΑΚΑΛΆ να γίνει κάτι έχοντας κι αυτός κάποιον τυχαίο αντικειμενικό αρδ + κάμεραμαν που εντελώς τυχαία θα καταγράφει τα πάντα.
Το θέμα είναι , αν είναι τελεσίδικο ότι έχει απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα να του αρνηθούν την είσοδο. Κι ας πάει να δει το ματς στον ...Κυριάκο.
Το θέμα είναι , αν είναι τελεσίδικο ότι έχει απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα να του αρνηθούν την είσοδο. Κι ας πάει να δει το ματς στον ...Κυριάκο.
- navigator11
Δε δίνω την παραμικρή πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο. Μπορεί να κάνω λάθος. Όχι επειδή δεν είναι θρασύτατος. Αλλά επειδή θεωρώ ότι έχει επίγνωση πως κορόιδο δεν παίζει να ξαναπιαστεί φέτος η παε. Θα ρυθμιστεί και η απειροελάχιστη λεπτομέρεια. Ας έρθει να κάνει τον καμπόσο.
Θέλω καθαρό σκορ 3-0 και μετά στην συνέντευξη τύπου ο Αντελινιο να πει :
Υποτίθεται ότι θα ήταν ντέρμπι τιναφτορε
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υποτίθεται ότι θα ήταν ντέρμπι τιναφτορε
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mauricio-8-
Οι παίκτες μας πρέπει να δώσουνε όρκο νίκης! Το ματς είναι τελικός! Μαζί και ο Ιβάν να τους πορωσει!Είναι το ποιο κρισημο ματς που έχουνε παίξει ποτέ!
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
-
Αδέρφια όσοι θα ανεβείτε για το ματσάκι,υπολογίστε και τα μπλόκα απο αγρότες και βάλτε καμιά ώρα παραπάνω ταλαιπωρία!
Κάθε χρονιά ακούμε πως σκέφτεται να ανέβει ο Μαρινάκης, κάθε χρονιά αποφασίζει να μην δυναμιτίσει το κλίμα.
Δεν νομίζω να έχει όρεξη να πάει σε κανένα γήπεδο εκτός έδρας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Έχει τόσα πολλά να ακούσει που δεν νομίζω να το ρισκάρει.
Να ακούσει συνθήματα για την εκληματική;
Για τα ναρκωτικά;
Το παιχνίδι πάντως θα είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο. Δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία των συνοπαδών. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών τους είναι φετεινές προσθήκες, οπότε δεν νομίζω να επηρεαστούν από τα περσινά. Θα παίξει ρόλο το πάθος και η σωστή τακτική προσέγγιση. Θετικό για εμάς η ασταθής αμυντική τους γραμμή. Είναι δεδομένο πως στο παιχνίδι οι αμυντικοί τους θα κάνουν αστεία λάθη. Δεδομένο είναι επίσης πως αστεία λάθη θα κάνουν και τα δικά μας χαφ.
Πάντως είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία περίπου 10 χρόνια που ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα περιμένει ένα παιχνίδι για να βρει τον πρωταθλητή. Την πρώτη καθάρισε ο Κομίνης. Ας δούμε τι θα γίνει την δεύτερη.
Δεν νομίζω να έχει όρεξη να πάει σε κανένα γήπεδο εκτός έδρας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Έχει τόσα πολλά να ακούσει που δεν νομίζω να το ρισκάρει.
Να ακούσει συνθήματα για την εκληματική;
Για τα ναρκωτικά;
Το παιχνίδι πάντως θα είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο. Δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία των συνοπαδών. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών τους είναι φετεινές προσθήκες, οπότε δεν νομίζω να επηρεαστούν από τα περσινά. Θα παίξει ρόλο το πάθος και η σωστή τακτική προσέγγιση. Θετικό για εμάς η ασταθής αμυντική τους γραμμή. Είναι δεδομένο πως στο παιχνίδι οι αμυντικοί τους θα κάνουν αστεία λάθη. Δεδομένο είναι επίσης πως αστεία λάθη θα κάνουν και τα δικά μας χαφ.
Πάντως είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία περίπου 10 χρόνια που ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα περιμένει ένα παιχνίδι για να βρει τον πρωταθλητή. Την πρώτη καθάρισε ο Κομίνης. Ας δούμε τι θα γίνει την δεύτερη.
- navigator11
Το θέμα είναι ότι οι δικοί μας παίχτες δεν ξέχασαν. Όπως και κανένας από όλους εμάς. Οπότε είναι νίκη από εδώ μέχρι εκεί που είναι θαμμένοι οι μάρτυρες του πρεζοκάραβου. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Κανένα.
Πριν 25 χρόνια ρίξαμε 38 πόντους στη Σκαβολίνι στο Παλέ.
Σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις στην Ιταλία, οι παίκτες της Ιταλικής ομάδας είπαν ότι κατάλαβαν ότι είχαν χάσει, όταν πήγαν στο γήπεδο και αισθάνθηκαν το έδαφος να τρέμει μία ώρα πριν το παιχνίδι. Τους κόπηκαν τα πόδια.
Κάτι ανάλογο περιμένω την Κυριακή.
Σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις στην Ιταλία, οι παίκτες της Ιταλικής ομάδας είπαν ότι κατάλαβαν ότι είχαν χάσει, όταν πήγαν στο γήπεδο και αισθάνθηκαν το έδαφος να τρέμει μία ώρα πριν το παιχνίδι. Τους κόπηκαν τα πόδια.
That was the case last year when Gayvros came to play in Toumba, they knew they were going to lose. That is why the pussies left. I think they know they're probably going to lose this game as well. That is why I think they, as usually, are planning for all kinds of para-football measures, not only for Sunday's game but for the rest of the Championship. Which is 1/3 of the Championship, don't forget that.Spiros_S έγραψε:Πριν 25 χρόνια ρίξαμε 38 πόντους στη Σκαβολίνι στο Παλέ.
Παιχνίδι = Πρωκτάθλημα με νίκη,
σαν το μεθαυριανό,
έχουμε να παίξουμε,
στην Τούμπα,
απ το 1976, εκείνο το 1-0 με την κούλ@,
στο 89', με το Θείο γκολ του Νέτο...
Σε άλλο ένα τέτοιο,
στο ΟΑΚΑ τότε όμως,
το 1985, πετύχαμε πάλι,
κερδίζοντας τον β@ζελο,
με το αξέχαστο γκολ του Πάπριτσα...
Στα αντίστοιχα δύο τέτοια περσινά,
αποτύχαμε παταγωδώς, δυστυχώς,
πατώντας την, σαν ανόητα μαθητούδια...
Η Ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. μεγαλώνει μόνο με νίκες σε τέτοια παιχνίδια...
Με "επικές ήττες" τρέφεται, μεγαλώνοντας κατά κόρον, η Μυθολογία...
Το μόνο που ζητάω, είναι 22 μάτια να γυαλίζουν και 11 στόματα να αφρίζουν, μόνο για την ΝΙΚΗ...
Υ.Γ. Σε όλα τα παραπάνω παιχνίδια, με αξίωσε ο Θεός να είμαι παρών...Όπως ελπίζω να κάνει και μεθαύριο...
σαν το μεθαυριανό,
έχουμε να παίξουμε,
στην Τούμπα,
απ το 1976, εκείνο το 1-0 με την κούλ@,
στο 89', με το Θείο γκολ του Νέτο...
Σε άλλο ένα τέτοιο,
στο ΟΑΚΑ τότε όμως,
το 1985, πετύχαμε πάλι,
κερδίζοντας τον β@ζελο,
με το αξέχαστο γκολ του Πάπριτσα...
Στα αντίστοιχα δύο τέτοια περσινά,
αποτύχαμε παταγωδώς, δυστυχώς,
πατώντας την, σαν ανόητα μαθητούδια...
Η Ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. μεγαλώνει μόνο με νίκες σε τέτοια παιχνίδια...
Με "επικές ήττες" τρέφεται, μεγαλώνοντας κατά κόρον, η Μυθολογία...
Το μόνο που ζητάω, είναι 22 μάτια να γυαλίζουν και 11 στόματα να αφρίζουν, μόνο για την ΝΙΚΗ...

Υ.Γ. Σε όλα τα παραπάνω παιχνίδια, με αξίωσε ο Θεός να είμαι παρών...Όπως ελπίζω να κάνει και μεθαύριο...