Πολύ ωραίο το The Silent Wedding - Loneliness που πρότεινες στο άλλο θέμα. Δεν το είχα ξανακούσει. Θα το ακούσω λίγο το συγκρότημα να δω ποια άλλα τραγούδια τους θα μου αρέσουν. Αν ξέρεις κι άλλα όχι τόσο γνωστά συγκροτήματα του είδους γράψε μου τα ονόματα τους σε ένα μήνυμα.
PAOKheads&Metalheads
Re: PAOKheads&Metalheads
Να' σαι καλά, κι ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι μόνο εγώ τα ακούω από το φόρουμ τελικά είμαστε τουλάχιστον 2
.
Πολύ ωραίο το The Silent Wedding - Loneliness που πρότεινες στο άλλο θέμα. Δεν το είχα ξανακούσει. Θα το ακούσω λίγο το συγκρότημα να δω ποια άλλα τραγούδια τους θα μου αρέσουν. Αν ξέρεις κι άλλα όχι τόσο γνωστά συγκροτήματα του είδους γράψε μου τα ονόματα τους σε ένα μήνυμα.
Το a cry from within απο Silent Wedding πιθανο να σου αρεσει επισης. Σε ελληνικα, τσεκαρε On thorns I lay - Crystal Tears, Elysion (πολλα τους), Inactive messiah - Sing, Sorrowful angels - Suicidal Manners, Psycho Choke - Get down... Αρκετα διαφορετικα ειδη μεταξυ τους αυτα βεβαια... Οι θεοι Septic Flesh και οι W.E.B. (Thanatos Pt1, Tartarus) σε πιο βαρια
Τωρα, σε διεθνη σκηνη αληθεια εχω απειρα μικρα, λατρευω το ψαχτηρι, και σε πιο χαλαρα και σε πιο βαρια ειδη. Εχεις μηπως spotify ή last.fm?
Τωρα, σε διεθνη σκηνη αληθεια εχω απειρα μικρα, λατρευω το ψαχτηρι, και σε πιο χαλαρα και σε πιο βαρια ειδη. Εχεις μηπως spotify ή last.fm?
Ευχαριστώ, θα τα ακούσω να δω ποια θα μου αρέσουν. Όχι δεν χρησιμοποιώ τίποτα από τα δύο και γενικά εφαρμογές που αντλούν αβέρτα προσωπικές πληροφορίες από τον υπολογιστή μου. Ούτως ή άλλως από ξένη δισκογραφία ακούω ήδη αρκετά συγκροτήματα. Αν ακούσεις κάτι εξαιρετικό ανέβασε το εδώ και θα το τιμήσω! 
παιδια και εγω ειμαι εδωpgetsos έγραψε:Το a cry from within απο Silent Wedding πιθανο να σου αρεσει επισης. Σε ελληνικα, τσεκαρε On thorns I lay - Crystal Tears, Elysion (πολλα τους), Inactive messiah - Sing, Sorrowful angels - Suicidal Manners, Psycho Choke - Get down... Αρκετα διαφορετικα ειδη μεταξυ τους αυτα βεβαια... Οι θεοι Septic Flesh και οι W.E.B. (Thanatos Pt1, Tartarus) σε πιο βαρια
απο On thorns I lay θεωρω το orama ως το κορυφαιο τους αλλα και το crystal tears τα σπαει οπως και τo future narcotic
28 Σεπτέμβρη, Demons Gate Festival. Να έρθεις Αθήνα
Wicker last.fm (ειδικα) αλλά και spotify δεν αντλούν κάτι από δεδομένα. Ειδικά το 1ο, απλός καταγραφεας μουσικής!
Wicker last.fm (ειδικα) αλλά και spotify δεν αντλούν κάτι από δεδομένα. Ειδικά το 1ο, απλός καταγραφεας μουσικής!
Ε να κατέβεις να έχω παρέα. Είναι και με ωραια συγκροτήματα γενικά πχ Saturnus
Felt like an age of sleep
A thousand years of numbness
Now we’re awake for real
A new era has begun
The tide has changed
Hearts are filled with desire
Γαυρακια ετοιμαστείτε
[youtube]lG2fUjkL-dk&app=desktop&persist_app=1[/youtube]
A thousand years of numbness
Now we’re awake for real
A new era has begun
The tide has changed
Hearts are filled with desire
Γαυρακια ετοιμαστείτε
[youtube]lG2fUjkL-dk&app=desktop&persist_app=1[/youtube]
Οτι δημοσιευεις, το χω στην playlist μουwickerman έγραψε:[youtube]3Y-J7sBT_no[/youtube]
Εξαιρετική συναυλία η Alissa να σημειώσω
- back in black