Μέχρι τελείας!άπειρα likesMpoz έγραψε:ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΦΣΑΙΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΌΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΆΡΤΗ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΆΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΙΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΕΡΙΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΎΣ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΟΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΘΡΆΣΟΣ ΠΕΡΙΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΤΧΟ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΌΚΚΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΒΉΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙ
Γιαυτα τα ολιγα που μου ηρθαν στο μυαλο, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ
+1 Έτσι sourmesourmenetes έγραψε:Το αποτελεσμα μας νοιαζει μαγκες!,!
Ο ΠΑΟΚ ειναι καλυτερος και θα το αποδειξει.
Αφηστε τα παιδια να παιξουν μπαλα,που τους τη στερησανε περυσι!!!!
Αφηστε τα παιδια να τους κανονισουν γιατι περυσι λακισανε!!!
Αφηστε τον αρχηγο να βγαλει ολο τοτ το γουστο γιατι απο τοτε που ηρθε για πρωτη φορα τον κλεβανε!!!
Μη δωσουμε τη χαρα σε σιχαματα να χαρουν ουτε για μισο λεπτο.δασκαλεμενοι θα ερθουν να το κανουν πουτανα.μην τους κανουμε τη χαρη.
Κρατηστε και τον αυθορμητισμο και τη μαλακια του διπλανου.οταν θελουμε να ειμαστε Αδελφια οπως λεμε,τη μαλακια του διπλανου μας την κοβουμε.στον αδελφο μου δινω και φαπα αν παει κανει μαλακια που θα κοστισει στην ομαδα.
Δεν τον υποτιμαω απλα ειμαι πιο ψυχραιμος και προστατευω τον ΠΑΟΚ!!
Με μυαλο τους σκιζεις τον πατο!!!